1- شاتل براي راه اندازي 15000 تومن ميگيره اين رو نميشه نداد ؟
2- من ميخوام ترافيك نامحدود بگيرم (64) اين سرعت واقعيش به چند ميرسه ؟
با تشكر
1- شاتل براي راه اندازي 15000 تومن ميگيره اين رو نميشه نداد ؟
2- من ميخوام ترافيك نامحدود بگيرم (64) اين سرعت واقعيش به چند ميرسه ؟
با تشكر
سلام
دوستان من از صبا نت اشتفاده میکنم
یکی دو روزه بدون اینکه صفحه ای باز کنم باز هم داره حجم میگره همین الانم دو تا مانیتور روشن و ابی رنگ هست در حالی که من الان فقط همین صفحه رو باز کردم
یادمه یه نرم افزار بود که میشد فهمید الان چه برنامه ای داره از اینترنت استفاده میکنه
اگه اونو بدید(لینک) ممنون میشم...در مورد این هم که سوالمو اینجا پرسیدم اینه که تاپیک صا نت رو پیدا نمیکنم
ممنون
Last edited by akharwarbaz; 14-01-2009 at 00:14.
1 - چه عرض کنم ! به نظر شما میشه ؟تمام ISP برای راه اندازی یه مبلغی رو دریافت میکنن ، این فقط مختص شاتل نیست .
2 - با توجه به اطلاعاتی که من در مورد شاتل دارم ، باید رضایت بخش باشه . هر سوالی در مورد شاتل دارین ، در تاپیک خودش مطرح کنید زودتر به نتیجه میرسین :
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزاری که شما به دنبالش هستین فکر کنم این باشه :
و تاپیک صبانت :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هزينه نصب و راه اندازى سرويس رو كه همه شركت ها دفعه اول ميگيرننميشه كاريش كرد
اگه توى منطقتون به مشكل مخابراتى و قطعی نخورى ميتونى روى 8KB/s تا 9KB/s شاتل با ترافيك نامحدود حساب كنی البته اين سرويس ART Home معمولاً Pingش خوب نيست(الان سرويس ART Home شاتل دارم!)
هر چی گرفتی از داتک نگیری، بردی.... مزخرف ترین اینترنت مال داتک... این شرکت هیچیش حساب کتاب نداره... در طول ماه از 4 هفته سه هفته مشکل داره...اما داتک یه چیزیش خیلی تکه،اون هم پیچوندن مشترکانشون هست... اینترنت من ADSL 512 هستش که الآن اندازه Dial - up هم جواب نمی ده.... زنگ زدم پشتیبانی می گه با 512 سه تا فایل رو از Download.com دانلود کن سرعت کف دانلودهات نباید از 30 KB بیشتر باشه ... حالا شما خودتون قضاوت کنید که حق با کیه...
من دنبال سرويس 128 نامحدود هستم و معمولا مي خواهم براي دانلود مخصوصا فيلم هاي divx استفاده كنم . قيمتش از 25 تومان بالاتر نشه طبق تحقيقاتي كه كردم داتك با اين قيمت داره كه خوب خيلي از دوستان ناراضي هستن پس منتفي مي شه شركت ديگر اسيا تك هست كه جديدا گرون كرده و 128 حدودا 28 تومان در مياد پس اونم منتفي ميمونه دو شركتكه يكيشون رايان سما هست كه من خودم مشكوكم و فكر كنم زيرشاخه داتك هست كه 128 را 19900 مي ده و ديگري لايزر كه 128 adsl+ را 22 مي ده
ايا از اين دوشركت بگيرم يا برم سراغ سرويسها 64 نا محدود شاتل يا 256 eco
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دنبال سرويس 128 نامحدود هستم و معمولا مي خواهم براي دانلود مخصوصا فيلم هاي divx استفاده كنم . قيمتش از 25 تومان بالاتر نشه طبق تحقيقاتي كه كردم داتك با اين قيمت داره كه خوب خيلي از دوستان ناراضي هستن پس منتفي مي شه شركت ديگر اسيا تك هست كه جديدا گرون كرده و 128 حدودا 28 تومان در مياد پس اونم منتفي ميمونه دو شركتكه يكيشون رايان سما هست كه من خودم مشكوكم و فكر كنم زيرشاخه داتك هست كه 128 را 19900 مي ده و ديگري لايزر كه 128 adsl+ را 22 مي ده
ايا از اين دوشركت بگيرم يا برم سراغ سرويسها 64 نا محدود شاتل يا 256 eco
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز با توجه به چیزهایی که دیدم و شنیدم لایزر رو پیشنهاد میکنم
یکی از دوستان نزدیکم داره و راضی هست
دوست عزیز منم میدونم که هزینه اولیه میگیره.برای سایر شرکتا هم زده بود که مقداری واسه نصب میگیریم.من هم از انجایی که پول الکی نمیدم خودم و داداشم مثل مرد یکی دو ساعت پای کامپیوتر نشستیم و خودمون نصبش کردم بدون حتی پرداخت یک ریال
توی دفترچه مدومی که میگیری کمکت کرده.اگه میتونی خودت نصب کن که مشکلی نداشته باشی.باور کن میتونی.اصلا سخت نیست
اما اگه مایه داری و این چیزا واست مهم نیست خوب بگو بیان واست نصب کنن
به نظر من ماهیگیری رو یاد بگیر به جای اینکه یه ماهی بهت بدن و دفعه بعد هم محتاج اونا باشی
جواب شما رو توی تاپیک خود داتک دادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)