وایرلس چیزی سراغ ندارین
برا لپ تاپ میخوام
مرسی
![]()
وایرلس چیزی سراغ ندارین
برا لپ تاپ میخوام
مرسی
![]()
من الان خودم ASUS 604g دارم سرعت انتقال فايلش-throughput speed - به يك لپ تاپ سوني در مود wireless G با تمام تنظيمات كاملي كه در روي مودم/روتر انجام دادم به حدود 3.2MB/S ميرسه - چطوره كه N13 انتقال در حالت wireless N با تجهيزات سري N سرعتش پايين تره يعني 2.7MB/S ؟؟؟!!!!
محدوده پوشش دهي اش چطوره؟
Last edited by babak334; 03-05-2009 at 20:52.
باید از ASUS پرسید گندشو
من تو ساختمون بتنی با 3 تا دیوار 30 سانتی در 16 متری 1Mb/s وصل شدم و با سرعت 128KB/S فایل گرفتم.
سلام
من تو مودم 2640 که عکسشو گذاشتم کدم قسمت رو باید اعدادشو بیشتر کنم که هم بردش بیشتر شه هم سرعتش؟؟؟
![]()
سلام.
از دوستان كسي ميتونه منو راهنمايي كنه كه از بين دو مودم asus am602 و linksys am300 كدوم بهتره؟
منظورم هم از لحاط كيفيت و هم از لحاظ امكانات.
مودم D-Link 200 را وقتي نصب ميكنيد خودش كانكشن ميسازه ولي مودمهايي كه توسط LAN به كامپيوتر وصل ميشن اين كار را نميكنند و بايد خودتون يه كانكشن Broadband براي شبانه جداگانه بسازيد.
سلام دوستان.ظاهرآ مودم جدیدی به نام tenda ساخت چین به بازار اومده که ادعا میکنه buffer بالایی داره و تا 24mb.s دانلود و 1mb.s آپلود رو ساپورت میکنه.قیمتش با 1 پورت lan و 1 پورت usb و اسپلایتر و سه سال گارانتی 37 تومنه.کسی در مورد کیفیتش اطلاعی داره بزاره ممنون میشم.خود من میخواستم tp-link 8811 بگیرم ولی با دیدن این یکی دودل شدم...
من میخوام اینا بخرم
نظر شما چیه؟
دوستم داره، 4 تا پورت داره برای شبکه
سرعتشم میگه خوبه
24 ساعتم روشنه، مثل سگ کار میکنه
مدلشم 4400 planet
البته اینم عکس مدل قدیمیشه
![]()
با سلام خدمت دوستان
من قبلا یه مودم d_link 200 داشتم و خیلی ازش راضی بودم اما اخیرا دچار مشکل شده بیشتر پیغام no signal میداد بهرحال با یه مودم alfex عوضش کردم منتها اون راحتی مودم قبلی رو نداره چون من از صبانت اکانت دارم بیشتر دانلود هامو از طریق دانلود شبانه انجام میدادم
تو مودم قبلی (d_link) مشکل کانکشن نداشتم چون خود نرم افزار ایجاد میکرد ولی در مودم جدید که کانکشن بصورت سخت افزاریه برای شبانه ام مشکل دارم
چون برنامه IDM نمیتونه کانکت بشه و دانلود هامو انجام بده
حالا از دوستان میخواستم منو راهنمائی کنن که آیا مودم بهتری برای شرایط من وجود داره؟م
منون میشم که منو راهنمائی کنین
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)