تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 587 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دوستان میخوام یکی از اینارو بخرم کدومش بهتره اصلا میارزه بحرم یا نه چند بخرم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    اینا مال سایت iphone..ir هستن

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در مورد SHSH اشتباه نکنید یک وقت.
    ipod های نو وقتی jailbreak میشن تو cydia که برید یک گزینه Make my life easier داره که باعث میشه سریال ipod برای ذخیره shsh مربوط به ipod تون تو سرور Cydia گرفته و save بشه.
    وقتی روی اون گزینه Make my life easier کلیک می کنید اخرین firmware مربوط به ipod که توسط apple release شده ,shsh اون رو و firmware های بعدی رو ذخیره می کنه.
    مثال:
    اگه من امروز روی make my life easier کلیک کنم و اخرین ورژن Firmware کهapple داده بیرون 4.0.2 باشه که هست من به هیچ وجه حتی اگه الان رو ipod م 3.1.3 نصب باشه نمیتونم به زیر 4.0.2 restore کنم.

3. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کد:
    کد:
    دومی انگاری بهتره!

5. 2 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

دوستان در مورد SHSH اشتباه نکنید یک وقت.
    ipod های نو وقتی jailbreak میشن تو cydia که برید یک گزینه Make my life easier داره که باعث میشه سریال ipod برای ذخیره shsh مربوط به ipod تون تو سرور Cydia گرفته و save بشه.
    وقتی روی اون گزینه Make my life easier کلیک می کنید اخرین firmware مربوط به ipod که توسط apple release شده ,shsh اون رو و firmware های بعدی رو ذخیره می کنه.
    مثال:
    اگه من امروز روی make my life easier کلیک کنم و اخرین ورژن Firmware کهapple داده بیرون 4.0.2 باشه که هست من به هیچ وجه حتی اگه الان رو ipod م 3.1.3 نصب باشه نمیتونم به زیر 4.0.2 restore کنم.

مرسي داداش .
    يعني من اگه Shsh 3.1.3 را داشته باشم بعد 4.0.2 بريزم نميتونم دانگريد كنم به 3.1.3 ؟ ( منظورم همون با Shift + Restore هست )

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

کد:
    کد:

نه عزيز من بخدا اصلا نميصرفه بخاطر 30 - 40 تومن ميخواي دست دوم بخري ؟ بخدا ضرر ميكني . از كجا معلوم كه سالم باشه ؟ با 1 بار ديدن و كار كردن باهاش كه نميشه فهميد سالم . من اگه جاي تو بودم بيخيال اينا ميشدم و ميرفتم نو ميخريدم مي فهميدم از روز اول دست خودم و اگه مشكلي پيش بياد مقصر خودمم.
    اوني هم كه ميگه من 13 گيگ برنامه روش دارم مطمئن باش 80% برنامه هاش به درد نميخوره . الكي ريخته قيمت را بالا ببره. قابي هم كه روش ميده اينقدر خط و خش داره كه فكر نكنم روت بشه بخواي بذاري روش باشه همون روز اول ميندازيش دور

7. 2 کاربر از You Were Mine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

البته 30 40 تومن نمیشه که خیلی بیشتر همینو من بخوام بگیرم نوش با این چیزا 400 تا میشه که الان با 140 تومن میتونم ارزون تر بخرم بعدشم زورم میاد برا نوش پول بدم چون میخوام ایپاد جدید که اومد بگیرمش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

البته 30 40 تومن نمیشه که خیلی بیشتر همینو من بخوام بگیرم نوش با این چیزا 400 تا میشه که الان با 140 تومن میتونم ارزون تر بخرم بعدشم زورم میاد برا نوش پول بدم چون میخوام ایپاد جدید که اومد بگیرمش
    اينم حرفيه . منطقي هست ديگه نميدونم چي بگم .فقط حواست باشه اگه ميخواي بگيري كامل تستش كن

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض دوباره...

برای بار دوم آیپادمو خراب کردم. بالا نمیاد، دفعه قبل مجبور شدم به 4 آپدیت کنم که بعد دیر اومدن جیلش پدرمو در اورد. حالا هم اگه به ورژن جدید آپ کنم بار همون داستان تکرار میشه. shsh هم ندارم. روی لوگوی اپل هی لود میکنه و بالا نمیاد. چیکار کنم؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ipod کار کرده زیاد قیمت نداره
    من خودم 16 گیگ 2 جی داشتم با شارژر دادم 140
    یه 3جی خریدم مفت 90 تومن اونم با شارژر
    خیلی نامردم
    طرف نمیتونست کار کنه
    پول لازمم بود

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------

برای بار دوم آیپادمو خراب کردم. بالا نمیاد، دفعه قبل مجبور شدم به 4 آپدیت کنم که بعد دیر اومدن جیلش پدرمو در اورد. حالا هم اگه به ورژن جدید آپ کنم بار همون داستان تکرار میشه. shsh هم ندارم. روی لوگوی اپل هی لود میکنه و بالا نمیاد. چیکار کنم؟
    شما دوباره به 4 رستور کن +همون فریموری که گرفتی

12. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

وقتی خواستم بگیرم چیشو چک بکنم؟ که خراب نباشه؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

6

[QUOTE=You Were Mine;5289237]مرسي داداش .
    يعني من اگه Shsh 3.1.3 را داشته باشم بعد 4.0.2 بريزم نميتونم دانگريد كنم به 3.1.3 ؟ ( منظورم همون با Shift + Restore هست )

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------

دقیقاً.
    کلا با Restore فقط میشه به اون firmware ی برگشت که shshش تو cydia داشته باشی. اگه الان 3.1.3 هستی و وقتی make my life easier رو کلیک کردی اخرین firmware 4.0.2 بوده باشه، باید هوای 3.1.3 تو داشته باشی چون اگه خراب شه و مجبور به restore بشی فقط میتونی به 4.0.2ریستور کنی. و دیگر هیچ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •