دوستان میخوام یکی از اینارو بخرم کدومش بهتره اصلا میارزه بحرم یا نه چند بخرم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا مال سایت iphone..ir هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان میخوام یکی از اینارو بخرم کدومش بهتره اصلا میارزه بحرم یا نه چند بخرم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا مال سایت iphone..ir هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان در مورد SHSH اشتباه نکنید یک وقت.
ipod های نو وقتی jailbreak میشن تو cydia که برید یک گزینه Make my life easier داره که باعث میشه سریال ipod برای ذخیره shsh مربوط به ipod تون تو سرور Cydia گرفته و save بشه.
وقتی روی اون گزینه Make my life easier کلیک می کنید اخرین firmware مربوط به ipod که توسط apple release شده ,shsh اون رو و firmware های بعدی رو ذخیره می کنه.
مثال:
اگه من امروز روی make my life easier کلیک کنم و اخرین ورژن Firmware کهapple داده بیرون 4.0.2 باشه که هست من به هیچ وجه حتی اگه الان رو ipod م 3.1.3 نصب باشه نمیتونم به زیر 4.0.2 restore کنم.
دومی انگاری بهتره!![]()
مرسي داداش .
يعني من اگه Shsh 3.1.3 را داشته باشم بعد 4.0.2 بريزم نميتونم دانگريد كنم به 3.1.3 ؟ ( منظورم همون با Shift + Restore هست )
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
نه عزيز من بخدا اصلا نميصرفه بخاطر 30 - 40 تومن ميخواي دست دوم بخري ؟ بخدا ضرر ميكني . از كجا معلوم كه سالم باشه ؟ با 1 بار ديدن و كار كردن باهاش كه نميشه فهميد سالم . من اگه جاي تو بودم بيخيال اينا ميشدم و ميرفتم نو ميخريدم مي فهميدم از روز اول دست خودم و اگه مشكلي پيش بياد مقصر خودمم.
اوني هم كه ميگه من 13 گيگ برنامه روش دارم مطمئن باش 80% برنامه هاش به درد نميخوره . الكي ريخته قيمت را بالا ببره. قابي هم كه روش ميده اينقدر خط و خش داره كه فكر نكنم روت بشه بخواي بذاري روش باشه همون روز اول ميندازيش دور
البته 30 40 تومن نمیشه که خیلی بیشتر همینو من بخوام بگیرم نوش با این چیزا 400 تا میشه که الان با 140 تومن میتونم ارزون تر بخرم بعدشم زورم میاد برا نوش پول بدم چون میخوام ایپاد جدید که اومد بگیرمش
اينم حرفيه . منطقي هست ديگه نميدونم چي بگم .فقط حواست باشه اگه ميخواي بگيري كامل تستش كن
برای بار دوم آیپادمو خراب کردم. بالا نمیاد، دفعه قبل مجبور شدم به 4 آپدیت کنم که بعد دیر اومدن جیلش پدرمو در اورد. حالا هم اگه به ورژن جدید آپ کنم بار همون داستان تکرار میشه. shsh هم ندارم. روی لوگوی اپل هی لود میکنه و بالا نمیاد. چیکار کنم؟
ipod کار کرده زیاد قیمت نداره
من خودم 16 گیگ 2 جی داشتم با شارژر دادم 140
یه 3جی خریدم مفت90 تومن اونم با شارژر
خیلی نامردم
طرف نمیتونست کار کنه
پول لازمم بود
---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:15 AM ----------
شما دوباره به 4 رستور کن +همون فریموری که گرفتی
وقتی خواستم بگیرم چیشو چک بکنم؟ که خراب نباشه؟
[QUOTE=You Were Mine;5289237]مرسي داداش .
يعني من اگه Shsh 3.1.3 را داشته باشم بعد 4.0.2 بريزم نميتونم دانگريد كنم به 3.1.3 ؟ ( منظورم همون با Shift + Restore هست )
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:12 PM ----------
دقیقاً.
کلا با Restore فقط میشه به اون firmware ی برگشت که shshش تو cydia داشته باشی. اگه الان 3.1.3 هستی و وقتی make my life easier رو کلیک کردی اخرین firmware 4.0.2 بوده باشه، باید هوای 3.1.3 تو داشته باشی چون اگه خراب شه و مجبور به restore بشی فقط میتونی به 4.0.2ریستور کنی. و دیگر هیچ...![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)