سلام
می شه یکی حداقل سیستم مورد نیازشو بگه
با کارت گرافیک ۱۲۸ ۵۲۰۰ میشه اجراش کرد نمی خوام بخرم بعد بشیمون بشم
سلام
می شه یکی حداقل سیستم مورد نیازشو بگه
با کارت گرافیک ۱۲۸ ۵۲۰۰ میشه اجراش کرد نمی خوام بخرم بعد بشیمون بشم
در ضمن چرا سوت داور انقدر ضعیفه . اگر خطا یا اتفاقی بیفته من اصلا یا خیلی خیلی کم میشنوم داره راه می ره رو اعصابم اگه پچی هست برای این منظور یا راحی هست مشتکر میشم راهنمایی کنین.
در ضمن چرا سوت داور انقدر ضعیفه . اگر خطا یا اتفاقی بیفته من اصلا یا خیلی خیلی کم میشنوم داره راه می ره رو اعصابم اگه پچی هست برای این منظور یا راحی هست مشتکر میشم راهنمایی کنین.
به نظر من و خیلی ها صدای سوت داور عالی طراحی شده تو واقعیتم همینطوریه من که همه سوتا رو میشنوم ومشکلی نداشتم
فکر نکنم دوست عزیز
سیستم مورد نیازش رو صفحه اول نوشته
سلام دوست عزیز من یه پچ تو صفحه 299 گذاشتم لیگ انگلیس و اسپانیا رو کاملا درست می شه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این کارت مشخصاتی که نوشتی فقط میشه این بازی رو با رزولیشن 480×640 Low بازیش کرد که اصلا حال نمیده
دوستان اخر سر به من نگفتین چیکار کنم الان مثل .... تو گل موندم![]()
![]()
فکر کنم این همون مشکل بیرون پریدن از بازیه که خیلی ها داشتن.وقتی این ارور رو میده از بازی خارج میشه؟
اگه آره مشکل از کرک بازیه.من که نسخه بدون کرکش رو گرفتم و مشکلی ندارم.
میتونی صدای تماشاگرا رو کم کنی تا صدای سوت بهتر شنیده بشه.
آقا این داور چرا اینجوری میکنه؟؟؟ هر خطایی که میشه بدون استثناء دست به جیب میشه!!! و دوم اینکه نمیشه کاری کرد دروازبان قوی تر شه؟ آخه 80% تو÷ها گل میشه!!
ولی در کل امسال Pes یه چیز دیگه بود...
تو Setting از شاخه Audio قسمت Audio OutPut اگر که Surrond Sound را انتخاب کنی بهتر میشه
یه سوتی از pes من داشتم بازی دومم رو تو لیگ میکردم که roney اخراج شد ناراحت شدم ولی بعدش که بازی بدی دیدیم تو زمینه تعجب کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)