تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 301 از 923 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

من یه چیزی شبیه این میخواستم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای جملات تخصصی!!! ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ممنون.
    البته اون فرد زحمت کشیده، اما خب اونا اغلب ترجمه یه سری اصطلاحات مرسوم بودند تا اونجا که من دیدم.. ما توی همین تالار هم یکی دوتا تاپیک در اون باره داریم ... مثلاً این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

اما با این وجود متوجه منظورت هستم، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشابه دوستی بخون.

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من میخوام با یه استاد زبان خوب شروع کنم ولی نمیدونم چی جوری میشه فهمید که این استاد تواناییه لازمو داره یا نه! واسه همین یه سوال!!! به نظر شما یه استاد زبان خوب چه ویژگی هایی داره؟
    فکر می کنم این قضیه به مقدار زیاد به سطح زبان فرد بستگی داشته باشه .. نه از این نظر که "خب پس اگه شاگرد صفر کیلومتر باشه، استاد هم میتونه مبتدی باشه" (البته شاید هم این رابطه به نوعی برقرار باشه!!) ... از این نظر که هر چه سطح زبان پایین تر باشه به نظرم استاد نیاز بیشتری به آگاه بودن از روش های آموزش به نوآموز داره .. ضمناً یه سری ویژگی ها مثل حوصله یا خوشرویی هم بد نیست ..

از این نظر میگم که زمان دانشگاه اگه پیش میومد که دوستان تقاضای تدریس خصوص می کردن، به تدریج دیدم که روحیه خیلی مهمه .. یعنی اگه طرف زبانش زیر متوسط بود، با روحیه من که ریتم سریع رو می پسندم و انتظار دارم طرف مقابل سریع مطلب رو بگیره جور در نمیومد .. بلکه نیاز به یه آدم با حوصله داشت که حاضر باشه همراه شاگرد سرعتش رو کم و زیاد کنه ...

4. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    معنی این چی میشه؟
    and as you'll see in our
    message loop code, when that happens we stop processing messages and return the final result code, the
    wParam of WM_QUIT which happens to be the value we passed into PostQuitMessage().
    و همونطور که در کد حلقه پیام می بینید، وقتی این اتفاق میفته پردازش پیام متوقف میشه و کد نتیجه (نهایی) برگردونده میشه، که در این حالت منظورمون wParam (متعلق به) WM_QUIT هستش و بنابراین مقداری که برای PostQuitMessage() فرستاده بودیم (، نتیجه نهایی) خواهد بود.
    دوستان من برای یاد گرفتن لغت باید چیکار کنم؟
    مخصوصا برای مکالمه و کنکور
    این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو بخون .. خلاصه اش اینه که فعلاً برو سراغ همون منابعی که مستقیم به کنکور مربوطن؛ مثل همین قلمچی و اینا اصلاً .. ایشالا بعدش که خلاص شدی، برو سراغ آموزش سازنده و بهتره و یادگیری مکالمه و...

همین تاپیک هم ص.278 رو از پست #2773 بخون.

6. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام..
    مي خواستم در مورد كليه نرم افزار يا هر نوع برنامه اي كه بشه با اون از طريق تلفن همراه زبان انگليسي ياد گرفت اطلاعاتي بگيرم...ممنون ميشم...
    اگه بحث در مورد نرم افزارهای آموزش زبان و در سطح بالاتر خودآموزی باشه .. این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینِ، یا همون تاپیک رو مرور کن.

دقیقاً برای موبایل هم اگه خواستی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین.. امیدوارم هنوز لینک ها کار کنن و بدرد بخورن.

8. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم از جوابت
    دوست عزیز کتاب Tick Eight کنکور گاج چطوره؟
    و هم چنین ٌWord Focus

Tick Eight
    داراي گواهينامه بين المللي ثبت اختراعات از سازمان ثبت اسناد كشور

كليه رشته‌ها،واژگان كنكور، پيش‌دانشگاهي، سوم، دوم، اول- داراي حدوداً 2000 لغت، افعال دو كلمه‌اي، تركيبات و اصطلاحات، مترادف، متضاد و افعال بي‌قاعده مي باشد.

سپردن واژگان به حافظه بلند مدت با صرف كمترين زمان و كسب بالاترين نتيجه با استفاده از روش منحصر به فرد Tick Eight

انقلابي در فراگيري واژگان زبان خارجي

رفع مشكل فراگيري واژگان براي هميشه و جذابيت بصري در فراگيري واژگان

فراگيري واژگان به صورت انگليسي به فارسي و بالعكس.

Word focus:

كليه رشته‌ها، دوم،سوم و پيش‌دانشگاهي
    اين كتاب در راستاي آموزش كاربردي واژگان در سه بخش زير تأليف شده است :

• Line by Line (واژگان سطربه‌سطر) : در اين بخش سعي شده تمامي لغات، عبارات و تركيبات مهم كتاب پيش‌دانشگاهي و سوم دبيرستان به صورت سطربه‌سطر ذكر شود.
    • Focus on key words (تمركز بر لغات كليدي) : در اين بخش سعي شده براي بيش از 700 كلمه‌ي كليدي و مهم درس آموزشي كاربردي و كنكوري از قبيل تعريف كلمه، مترادف، متضاد، مشتقات ‌كلمه، عبارات و جملات متنوع در سطح پيش‌دانشگاهي و كنكور ارائه شود.در اين بخش تمامي تست‌هاي كنكور سراسري و آزاد ارائه شده است.
    • The Dictionary A-Z (واژه‌نامه‌ي الفبايي) : اين بخش شامل تمامي لغات كتاب‌هاي درسي دبيرستان، پيش‌دانشگاهي و دوره راهنمايي با بيش از 3000 واژه مي‌باشد.

آخر فروم باز samanajan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام

به نظر شما آیا این g-5 و یا لایتنر برای آموزش زبان خوبه

برای امتحان آیلتس در academic تاثیری دارد

در ضمن چطوری می توان خودم یک لایتنر درست کنم

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

پيش فرض

با سلام

کلا این دو برای یادگیری هر چیزی خوبن ! چون بر اساس منحنی حافظه کار می کنن !
    اگر استفاده کنی ضرر نمی کنی !

منحنی حافظه می گه :
    1. بار اول می خونی !
    2. بعد از 10 - 30 دقیقه !
    3. بعد از 1 - 3 روز !
    4. بعد از 1 هفته !
    5. بعد از 1 ماه !
    6. بعد از 4 - 6 ماه !
    Last edited by time prince; 13-02-2010 at 14:39.

12. این کاربر از time prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام.این پایین لینک یه فایل چند ثانیه ای هست که از یه audio book برداشتم.یه قسمتش چیزی که من می فهمم اینه:
    if you leave your dream and succesfuly share it others will buy into it.
    اما هیچ معنی ای نمی تونم واسش پیدا کنم.گفتم اصل فایلش رو بذارم شاید کلا من اشتباه می شنوم.میشه کمک کنید
    کد:
    size:242 kb

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام.این پایین لینک یه فایل چند ثانیه ای هست که از یه audio book برداشتم.یه قسمتش چیزی که من می فهمم اینه:
    if you leave your dream and succesfuly share it others will buy into it.
    اما هیچ معنی ای نمی تونم واسش پیدا کنم.گفتم اصل فایلش رو بذارم شاید کلا من اشتباه می شنوم.میشه کمک کنید
    کد:
    size:242 kb
    If you live your dream and successfully share it, others will buy into it
    ...

15. این کاربر از siiina2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

ممنونم از جوابت
    دوست عزیز کتاب Tick Eight کنکور گاج چطوره؟
    و هم چنین ٌWord Focus

Tick Eight
    داراي گواهينامه بين المللي ثبت اختراعات از سازمان ثبت اسناد كشور

كليه رشته‌ها،واژگان كنكور، پيش‌دانشگاهي، سوم، دوم، اول- داراي حدوداً 2000 لغت، افعال دو كلمه‌اي، تركيبات و اصطلاحات، مترادف، متضاد و افعال بي‌قاعده مي باشد.

سپردن واژگان به حافظه بلند مدت با صرف كمترين زمان و كسب بالاترين نتيجه با استفاده از روش منحصر به فرد Tick Eight

انقلابي در فراگيري واژگان زبان خارجي

رفع مشكل فراگيري واژگان براي هميشه و جذابيت بصري در فراگيري واژگان

فراگيري واژگان به صورت انگليسي به فارسي و بالعكس.

[/LIST]
    در مورد word focus نظری ندارم و اما tick eight
    من قبل از کنکور تقریبا تا نصف این کتاب را خوندم ولی هیــــــــــــــــچ تاثیر مثبتی که برام نداشت هیچ، چون به این کتاب تکیه کرده بودم و کمتر روی مباحث دیگه ی زبان وقت میذاشتم، توی کنکور آزمایشی ها درصدم به شدت کم شد! خوبه ولی نه در حدی که بخوای به طور کامل بهش تکیه کنی! در کنار مطالعه ی کتاب های اصلی خوبه اینر ا هم بخونی!

درضمن قبلا اندیشه سازان یه کتاب لغت خیــــــــلی عالی داشت! اگه نمونش را پیدا کردی خیلی خوبه! بیشترین تاثیر روی دانش لغوی من (برای کنکور) را اون داشت! هرچند کتاب اصلیش را گیر نیاوردم و از روی نمونه ی زیراکس شدش میخوندم!
    با سلام

والا میگن هرکسی که با جعبه لایتنر چیزی را یاد بگیره، دیگه از ذهنش خارج نمیشه، اتفاقا من هم تازه شروع کردم!
    ولی یه مشکل اساسی داره! شوما وقتی با جعبه لایتر پیش میری، درسته اون کلمه توی ذهنت میمونه ، ولی وقتی ندونی یه کلمه را باید کجا به کار ببری و یا حروف اضافه ای که به همراهش میان چیا هستن و........ هیــــــــــچ ارزشی نداره! پس بهتره در کنار یادگیری با جعبه لایتنر، گاهی مثال هایی از اون کلماتی که داری میخونی، از توی دیکشنری ها پیدا کنی و بخونی تا بتونی از اون کلمات به راحتی استفاده کنی!

توضیح روش استفادش یکم طولانیه! توی اینترنت سرچ کن، اگه پیدا نکردی بگو تا بهت بگم!
    Last edited by singleguy; 13-02-2010 at 15:58.

17. 4 کاربر از singleguy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •