تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 301 از 577 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من الان میخوام یه چیزی بگم ولی اگه بگم میدونم به ضررم میشه
    الان دوباره یه ماه 512 شارژ کردم ولی سرویس جدیده 5 گیگی رو بعذ سرعت خوف شده بود مثل یه مگ بود 130 120 اینا بود
    حالا گفتم اینali_disslove زنگ میزنه سرعتمو کم میکنند میدند به اقا سعید

آقا فرزان الان سرعت شبانت چنده ؟آخه نمیصرفه 12 هزارتومن بیشتر بدم تا به سرعت شبانه قبلی برسم-ازین edge هم میترسم میگند یهو 200000 قبض موبایلت میاد

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دیگه اعصابم ریخت بهم اقا این چه وضعشه شبا 50 تا حداکثر سرعته کاش رو 50 هم میموند وقتی دفت میکنی از ده شروع میشه میرسه 50 بعد میشه 10 و دوباره....
    تازه من میخواستم یه مگ بگیرم دوباره ولی نشد نوشته بود شما فقط میتوانید سرویسی مانند سرویس قبلی خود بگیرید یعنی 512 به پایین امروزم یه خانم از پیشگامان زنگ زد کلی سوال پرسید منم هی وسط حرفام ده بار گفتم سرعت کمه
    بعدم گفت دو گیگ بهتون اضافه کردیم به عنوان هدیه منم همون موقع رفتم چک کردم میخواستم بهش بگم چرا دروغ میگی
    گفتم فکر کنم هنوز نکردید گفت به زودی میشه
    خلاصه از هرچی سرویس دهنده تو ایرانه بدم میاد اگه رفته باشید اون ور اب میفهمید چی میگم مردیم از بس بیخابی کشیدیم برا 1 گیگ دانلود

3. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

دیگه اعصابم ریخت بهم اقا این چه وضعشه شبا 50 تا حداکثر سرعته کاش رو 50 هم میموند وقتی دفت میکنی از ده شروع میشه میرسه 50 بعد میشه 10 و دوباره....
    تازه من میخواستم یه مگ بگیرم دوباره ولی نشد نوشته بود شما فقط میتوانید سرویسی مانند سرویس قبلی خود بگیرید یعنی 512 به پایین امروزم یه خانم از پیشگامان زنگ زد کلی سوال پرسید منم هی وسط حرفام ده بار گفتم سرعت کمه
    بعدم گفت دو گیگ بهتون اضافه کردیم به عنوان هدیه منم همون موقع رفتم چک کردم میخواستم بهش بگم چرا دروغ میگی
    گفتم فکر کنم هنوز نکردید گفت به زودی میشه
    خلاصه از هرچی سرویس دهنده تو ایرانه بدم میاد اگه رفته باشید اون ور اب میفهمید چی میگم مردیم از بس بیخابی کشیدیم برا 1 گیگ دانلود

گفتم که گزارش میکنم

بازم خوبه بعضی وقتا میره رو 50 ماله من که همش رو 15.8 فیکس ثابته ببینید من دیگه چی میکشیم

البته من فردا تمووووووووووووووووووووووو وووومه

گوووود بای پیشگامان

داره خودمونی میشه puffi_vahshi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

گفتم که گزارش میکنم

بازم خوبه بعضی وقتا میره رو 50 ماله من که همش رو 15.8 فیکس ثابته ببینید من دیگه چی میکشیم

البته من فردا تمووووووووووووووووووووووو وووومه

گوووود بای پیشگامان

واقعا جالبه شما برای 128 پول دادی تو رایگانم که خوده 128 میکشی انتظار بالا تر دارین ؟

این جوری اگه نباشه حق کسایی که سرویس بالاتر خردید کردن ضایع میشه

به نظر من اینکه تو رایگان همون سرعت خریداری شده را میدن بازم خوبه

شما اکه اینقدر براتون مهمه سرویس 1مگ بگیرین شبا هم با 120 مثل ما دانلود کنید

باز بهتره شاتل هستش که تا 2 روز دانلود میکنیم محدودت میکنن
    صبا هم که اصلا شبانش حرف نزنیم بهتره

من 4 ماه پیشگامان داشتم به گفته بچه ها رفتم شاتل ولی باز حاضر شدم پول نصب دوباره بدم برگردم پیشگامان

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اخه مشکل اینجاست که نمیشه خیلی مسخرست ببینید

که نمیشه سرویس بالاتر از سرویس قبلی ات سفارش بدی

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

واقعا جالبه شما برای 128 پول دادی تو رایگانم که خوده 128 میکشی انتظار بالا تر دارین ؟

این جوری اگه نباشه حق کسایی که سرویس بالاتر خردید کردن ضایع میشه

به نظر من اینکه تو رایگان همون سرعت خریداری شده را میدن بازم خوبه

باز بهتره شاتل هستش که تا 2 روز دانلود میکنیم محدودت میکنن
    صبا هم که اصلا شبانش حرف نزنیم بهتره

من 4 ماه پیشگامان داشتم به گفته بچه ها رفتم شاتل ولی باز حاضر شدم پول نصب دوباره بدم برگردم پیشگامان

یعنی چون رایگانه باید سرعت کم شه ؟1 مگ نمیرزه برا من این قدر پول بدم قبلا با 128 شبی 950 مگ دانلود میکردم با 256 حدود 1350 مگ اما حالا.....

1- شاتلم 1 ماهه این کارو کرده اقلا تا محدود نشدی سرعتت خوبه

2- صبا یوزر پسوردش جداست دوست نداشته باشی از پسورد روزانت با سرعت 120 تا 150 استفاده میکنی

3- صبانت سرعت 128 روزا زیر 100 نمیاد پس با پیشگامان مقایسه نکنید که 128 رو سرعت 45 میده

4- چه حقی از سرعت بالاها ضایع میشه ؟قبلا هم اونا شکایتی از کمی سرعت نداشتند که ما سرعتشونو بگیریم

5-صبانت با همون یوزر پسورد شبانش هفته ای 1 بار یه حال اساسی به مشترکینش میده و مثله پیشگامان مزخرف همیشه محدود نیست

6-یه سر بزن تاپیک پارس آنلاین ببین سرعتشون توی همون ساعات شبانه چنده ؟وحتی شبی 2 گیگم دانلود میکنند

7-همون شاتلی که میگی بده خداییش اون روزانش ثبات بیشتری داره یا این پیشگامان 1 ریال نیرز؟

8 -و.............

امیدوارم با توجه با اینکه میشناسمتون از اینکه به شرکتتون توهین کردم زیاد ناراحت نشده باشید

در ضمن یکی از این پشتیبانی هاتون خیلی بی ادبه اینو عوضش کنید خداییش

چون تعریف پیشگامانو کردید نمیگم ماله خوده شرکت هستیدا وگرنه آقا سعیدم تعریف میکنه من نسبت به شناخت قبلی اینو گفتم

اما خداییش سرعتو این جوری نگه دارید اونایی عشق دانلود دارند رو از دست میدید و این فکر اشتباهه که تازه سرعتای بالاتر میگیرندو درآمد بیشتر میشه -این حرف بنده رو 3 ماه دیگه میفهمید که نرخ رشد کاربران اگه منفی نشه اما کم خواهد شد

با تشکر
    Last edited by ali_disslove; 12-01-2011 at 02:06.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

یعنی چون رایگانه باید سرعت کم شه ؟1 مگ نمیرزه برا من این قدر پول بدم قبلا با 128 شبی 950 مگ دانلود میکردم با 256 حدود 1350 مگ اما حالا.....

1- شاتلم 1 ماهه این کارو کرده اقلا تا محدود نشدی سرعتت خوبه

2- صبا یوزر پسوردش جداست دوست نداشته باشی از پسورد روزانت با سرعت 120 تا 150 استفاده میکنی

3- صبانت سرعت 128 روزا زیر 100 نمیاد پس با پیشگامان مقایسه نکنید که 128 رو سرعت 45 میده

4- چه حقی از سرعت بالاها ضایع میشه ؟قبلا هم اونا شکایتی از کمی سرعت نداشتند که ما سرعتشونو بگیریم

5-صبانت با همون یوزر پسورد شبانش هفته ای 1 بار یه حال اساسی به مشترکینش میده و مثله پیشگامان مزخرف همیشه محدود نیست

6-یه سر بزن تاپیک پارس آنلاین ببین سرعتشون توی همون ساعات شبانه چنده ؟وحتی شبی 2 گیگم دانلود میکنند

7-همون شاتلی که میگی بده خداییش اون روزانش ثبات بیشتری داره یا این پیشگامان 1 ریال نیرز؟

8 -و.............

امیدوارم با توجه با اینکه میشناسمتون از اینکه به شرکتتون توهین کردم زیاد ناراحت نشده باشید

در ضمن یکی از این پشتیبانی هاتون خیلی بی ادبه اینو عوضش کنید خداییش

چون تعریف پیشگامانو کردید نمیگم ماله خوده شرکت هستیدا وگرنه آقا سعیدم تعریف میکنه من نسبت به شناخت قبلی اینو گفتم

اما خداییش سرعتو این جوری نگه دارید اونایی عشق دانلود دارند رو از دست میدید و این فکر اشتباهه که تازه سرعتای بالاتر میگیرندو درآمد بیشتر میشه -این حرف بنده رو 3 ماه دیگه میفهمید که نرخ رشد کاربران اگه منفی نشه اما کم خواهد شد

با تشکر

این دیگه دیدگاه شماست که این فکر ها را گفتین من تجربیات در اختیار شما قرار دادم
    در ضمن اینم به گفته خودتون :

سرعت تا دقایقی پیش از 100 کمتر نمیشد حالا ساعت 1:15 از 3 کیلوبایت بیشتر نمیشه واقعا گند زدن با این سرویس دهیشون سرعت 10000 مگم که باشه هم 6 گیگ ترافیک 1ریال نمیرزه مهم شبانه بود که گند زدی رفت پیشگامان

من که گیج شدم کدوم حرفتون درست هست خودت گفتی تو روز ایتقدره پس چرا الان میگی :

البته خوب ما قبلا هم ابن بحثها را انجام دادیم و اگر شما پست های قدیم را ببینید من خودم شاتل را ترجیح میدادم و از دید دیگه به داستان نگاه میکنم

شما زمانی میتوانید به یک شرکت بگین بد : که از سرعتی که به شما فروخته کمتر بده خودتون میگین روز 45*8= 360 در شب هم 15*8=120 پس از 128 شما کمتر نمیشه

پس مقیاس خوب بودن و بد بودن یک شرکت را از نظر شما به میزان دانلود رایگان شخص شما برمیگرده
    انتفاداتم به خوده شرکت منتقل کنید بهتر ه

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

شما چرا اينقدر بحث ميكنيد هميشه يه نفر ناراضي يه نفرم راضي وجود داره
    اصلا ما چقدر بدبختيم كه سر چند كيلو بايت با هم دعوا ميكنيم ديشب داشتم با يه دوستام كه هلند بود حرف ميزدم بحث فيلم پيش اومد بهش گفتم فلان فيلمو ديدي گفت نه الان ميگيرم يه بيست دقيقه بعد گرفته بود تازه نسخه اي كه اون داشت نه گيگ حجمش بود حالا ديگه خودتون حساب كنيد اگه ٢٠٠ كيلوبايت هم سرعتش كم بشه چيزيش ميشه؟مشكل اين شركت ها نيستند كه ما بد و خوبشون رو ميگيم مشكل جاي ديگس

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

شما چرا اينقدر بحث ميكنيد هميشه يه نفر ناراضي يه نفرم راضي وجود داره
    اصلا ما چقدر بدبختيم كه سر چند كيلو بايت با هم دعوا ميكنيم ديشب داشتم با يه دوستام كه هلند بود حرف ميزدم بحث فيلم پيش اومد بهش گفتم فلان فيلمو ديدي گفت نه الان ميگيرم يه بيست دقيقه بعد گرفته بود تازه نسخه اي كه اون داشت نه گيگ حجمش بود حالا ديگه خودتون حساب كنيد اگه ٢٠٠ كيلوبايت هم سرعتش كم بشه چيزيش ميشه؟مشكل اين شركت ها نيستند كه ما بد و خوبشون رو ميگيم مشكل جاي ديگس

اره بابا فکر کنم اینترنت افغانستان هم بهتره ایران باشه

آخر فروم باز offlineinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ایالت کاتالونیا

پيش فرض

سلام دوستان من میخوای یا adsl بگیرم یا وایمکس ولی موندم کدومو بگیرم
    یه نفر لطف کنه قیمتهای adsl رو برا من بذراره
    به نظر شما کدوم شرکت بهتره
    به خونگی تا سرعت چند میدن
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •