تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 301 از 2550 اولاول ... 2012512912972982993003013023033043053113514018011301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

133
    سه ماهه 128 نامحدود داشتم!. بعد یه ماه ارتقا دادم به 512. البته یه مشکلاتی هم بود! چون بعد از یه ماه نمیشه فقط یه ماه از دو ماه آینده رو یه سرویس خاص گرفت! یعنی گفتن یا دو ماه مونده رو 512 بگیر یا بکنش دو تا 384 ولی با چک و چونه یه ماه رو بیخیال شدم و 512 گرفتم. یه ماه پرید و پول یه ماه رو از 512 کم کردن و شد 110 تومن!
    اینایی که گفتی یعنیییییی چَ؟

نمیدونم چرا بیشتر تاپیکای مربوط به تبریز تو اکثر فروما رفتن پایین.خبریه؟ نکنه باز تراکتور خارج از خانه بازی داره همه رفتن ما جا موندیم ؟

داره خودمونی میشه hamed_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TABRIZ

پيش فرض

من هر 3 ماه تابستون DSL ميگيرم پارسال از يه شركت تازه كار به اسم لايزر گرفتم كه نمايندگيش توي پاساژ سهند بود ولي ديگه اشتراك جديد نميدن سرعت بالاي دانلود و آپلود داشت ، من 256 يك ماهه نا محدود رو گرفتم 49 تومان ولي بعدا با همون 49 تومان محدود همون سرعت رو ميدادن كه ديگه نمي ارزيد امسال هم دو ماه از همارا سيستم گرفتم 384 هر ماه 67 تومن بود + 9 تومن مخابرات ولي انصافا خيلي حال ميداد تو 2 ماه فقط 2 با قطعي داشت كه اونم نيم ساعته بود.

به نظر من بهتره واسه تعطيلات تابستون و عيد يه سرعت 256 به بالا بايد گرفت ولي واسه بقيه ايام همون 64 كفايت ميكنه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان از سرویس هایی که خود مخابرات میده اطلاعی دارید ؟
    گویا همه بدون محدودیت هستند و سرعتهای بالا رو هم با قیمت مناسب ارائه میده.
    با سلام
    هنوز مخابرات تجهيزات خود را نصب هم نكرده است برسد به ارائه سرويس

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فک نکم خبری باشه ! اگرم باشه قیمتش هیچ فرقی نمیکنه و ....
    حالا اگه دوستان اطلاعاتی تو این باره از مخابرات های تبریز دارن ، بگن .
    با سلام
    هنوز مخابرات تجهيزات خود را نصب هم نكرده است برسد به ارائه سرويس
    قيمت هم مشخص نيست

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشید...من سه ساله که صبا نت دارم از سرعتش راضی م ولی دوست دارم نامحدود بگیرم...همارا سیستم با شرایط من جوره می خواستم فقط بدونم سرعت دانلودش چطوره؟اگر سرعت8 12 بگیرم تا چقدر میتونم سرعت داشته باشم؟مسلما همون سرعت رو که نمیده نه؟لطفا راهنمایی کنید این سرعت دانلود برام خیلی مهمه...همارا بگیرم یا نه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها خسته نباشید...من سه ساله که صبا نت دارم از سرعتش راضی م ولی دوست دارم نامحدود بگیرم...همارا سیستم با شرایط من جوره می خواستم فقط بدونم سرعت دانلودش چطوره؟اگر سرعت8 12 بگیرم تا چقدر میتونم سرعت داشته باشم؟مسلما همون سرعت رو که نمیده نه؟لطفا راهنمایی کنید این سرعت دانلود برام خیلی مهمه...همارا بگیرم یا نه؟
    حداکثر 16 کیلوبایت برثانیه (که رقم خوبیه....)

به نظر من شرکتها در سرویس های نامحدود چندان متفاوت نیستند....
    در این حوزه، بیشتر پشتیبانی مطرح هست ... همین و بس!

موفق باشید

راستی!
    سرعت دانلود تون در صبانت چنده؟!؟!؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان معمولا براي سرويسهاي نامحدود سرعت دانلود همان سرويس خريداري شده تقسيم بر 8 تا 10 ميباشد ولي در بعضي از شركتها بدليل اينكه قيمت را پايين مي دهند و براي همين پايينتر هم دانلود مي دهند ولي شما كه صبانت عادت كرديد هيچ وقت از سرويسهاي همارا راضي نخواهيد بود حتي اگر پشتيباني خوبي داشته باشد.
    مثل پشتيباني مي خواهد چه كند اگر شما مشكل داشته باشيد بياد برايت ويندوز عوض كند يا دقيقا بگويد شما چه مشكلي داريد در حالي كه خودش نمي داند چي به چي هست و حتي تجهيزاتش امكان شناسايي ويروس را ندارد
    نمي دانم چرا دوستان فكر مي كنند پشتيباني بعضي از شركتها خوب و بالاتر از شركتها ديگر هست در حالي كه تمام شركتهاي اينترنتي پشتيباني دارند خودشم 24 ساعته يا حالا در تبريز يا تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان معمولا براي سرويسهاي نامحدود سرعت دانلود همان سرويس خريداري شده تقسيم بر 8 تا 10 ميباشد ولي در بعضي از شركتها بدليل اينكه قيمت را پايين مي دهند و براي همين پايينتر هم دانلود مي دهند ولي شما كه صبانت عادت كرديد هيچ وقت از سرويسهاي همارا راضي نخواهيد بود حتي اگر پشتيباني خوبي داشته باشد.
    مثل پشتيباني مي خواهد چه كند اگر شما مشكل داشته باشيد بياد برايت ويندوز عوض كند يا دقيقا بگويد شما چه مشكلي داريد در حالي كه خودش نمي داند چي به چي هست و حتي تجهيزاتش امكان شناسايي ويروس را ندارد
    نمي دانم چرا دوستان فكر مي كنند پشتيباني بعضي از شركتها خوب و بالاتر از شركتها ديگر هست در حالي كه تمام شركتهاي اينترنتي پشتيباني دارند خودشم 24 ساعته يا حالا در تبريز يا تهران
    دوست عزیز، اشتباه نکنید!

منظورم اونی نبود که شما میفرمایید.

برای همین پرسیدم که سرعتشون در صبا چند بوده

احتمالا ایشون از 1024 صبا استفاده میکنن و 128 خانگی، هیچ وقت باعث ایجاد رضایت نخواهد شد (از هر شرکتی که باشه) چون سرعتش یک دهم و یا کمتره.....

موفق باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

دوست عزیز، اشتباه نکنید!

منظورم اونی نبود که شما میفرمایید.

برای همین پرسیدم که سرعتشون در صبا چند بوده

احتمالا ایشون از 1024 صبا استفاده میکنن و 128 خانگی، هیچ وقت باعث ایجاد رضایت نخواهد شد (از هر شرکتی که باشه) چون سرعتش یک دهم و یا کمتره.....

موفق باشید
    از هر دو دوست عزیز ممنونماتفاقا تنها ترس من همینه چون صبا نت سرعت عالی داره من 128 خانگی دارم و یک آهنگ 5 مگی رو در 15 ثانیه میتونم دان کنم...قطع اصلا ندارم یا داشته باشم موقتی..مثلا ماهی یه روز خرابی داره ...منتهی مشکل من اینه توانایی دانلود یه فایل بزرگ مثل فیلم ندارم ...شبانه خیلی سرعتش داغونه و روزانه محدود...

ببخشید اما شاتل چطوره؟میگند یک به بعد رایگان داره ولی اونم سه ماهه 5 گیگ میده که واقعا ظالمانه است...و در مورد سرعت و قطع وصلش بی اطلاعم منتهی همون یک به بعدش منو هیجان زده کرده ...میشه بگید سرعتش همینقدر که میگه 128 هست؟قطع وصلش چی؟

راستش خواستم این تاپیک رو کلا بخونم ولی خب شرایط شرکت ها هر روز عوض میشه مثلا صبا نت سرعتش در منطقه ما خراب بود و حتی قطعی زیاد داشت اما این چند ماه درست شده فکرکردم بقیه شرکت ها هم شاید تغیراتی دادند که خوندن اینهمه پست بی فایده باشه...بهرحال بازم ممنونم عزیزان

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

از هر دو دوست عزیز ممنونماتفاقا تنها ترس من همینه چون صبا نت سرعت عالی داره من 128 خانگی دارم و یک آهنگ 5 مگی رو در 15 ثانیه میتونم دان کنم...قطع اصلا ندارم یا داشته باشم موقتی..مثلا ماهی یه روز خرابی داره ...منتهی مشکل من اینه توانایی دانلود یه فایل بزرگ مثل فیلم ندارم ...شبانه خیلی سرعتش داغونه و روزانه محدود...

ببخشید اما شاتل چطوره؟میگند یک به بعد رایگان داره ولی اونم سه ماهه 5 گیگ میده که واقعا ظالمانه است...و در مورد سرعت و قطع وصلش بی اطلاعم منتهی همون یک به بعدش منو هیجان زده کرده ...میشه بگید سرعتش همینقدر که میگه 128 هست؟قطع وصلش چی؟

راستش خواستم این تاپیک رو کلا بخونم ولی خب شرایط شرکت ها هر روز عوض میشه مثلا صبا نت سرعتش در منطقه ما خراب بود و حتی قطعی زیاد داشت اما این چند ماه درست شده فکرکردم بقیه شرکت ها هم شاید تغیراتی دادند که خوندن اینهمه پست بی فایده باشه...بهرحال بازم ممنونم عزیزان
    شاتل قیمت سرویساش خیلی بالاست.شما چرا 512 محدود نمیگیرین؟شب میتونین حدود یک گیگ دانلود

داشته باشین.ولی روزانه اگه زیاد استفاده میکنی(روزی بیشتر از 70-80 مگ)مطمئنا براتون جواب نمیده.

البته من خودم سرویس 3 ماهه 512 محدود با حجم 5 گیگ با حجم اضافه 3 گیگ همارا (یعنی کلا 8 گیگ )گرفتم

که توخونه 2 نفری استفاده میکنیم.هر روز هم همه کارامونو (مثل چک میل و خبر و دانلود 2-3 تا آهنگ یا دیدن

ویدئو از یوتیوب بازدید از چند تا فروم و...) انجام میدیم.تا حالا که کم نیاوردیم.هر شب هم به طور مرتب حدود یه

گیگ دانلود دارم.شما اگه فکر میکنی بیشتر از این احتیاج داری میتونی با حجم های اضافه بیشتری شارژ کنی.

11. این کاربر از AB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •