واکمن 3 امکانات و زیبایی بیشتری دارد و نسبت به واکمن 2 خیلی خیلی بهتره و قابل مقایسه نیست!
واکمن 3 امکانات و زیبایی بیشتری دارد و نسبت به واکمن 2 خیلی خیلی بهتره و قابل مقایسه نیست!
دوستان اگه کسی چیزی در این مورد چیزی میدونه لطفن راهنمایی کنه.
ممنون
ببخشيد دوستان
بيشتر هك هايي كه براي صدا وجود داره مال p1 . p990 , w950 هست و براي جي 900 توضيحي داده نشده!
مثلا فايل هاي 1020867a.cre كه در فايل ضميمه اين پست قرار داده شده :
براي مدل هاي فوق بود و براي جي 900 قرار داده نشده! من از كدومش استفاده كنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== =========
يه سوال ديگه
من اگه خواسته باشم وفقط صداي هدفون زياد بشه ميشه كاري كرد؟
يادمه اوايل كه هك صدا اومده بود دو نوع sound mod داشتيم. يكي light بود فك كنم كه مال صداي هدفون بود!
من اونو ميخوام بعلاوه اين كه بيسش هم زياد بشه!
ببينم چه مي كنيد!![]()
Last edited by Original Titan; 01-03-2009 at 13:52.
راستی دوستان این هک استارت هم رو گوشی من(پی1)جواب نمیده.چه کار کنم؟اونو میگم که نوشته هک کامل و جدید استارت منو
این فایل برای کسای هست که از هک افزایش صدای هدفون استفاده کردن این هک قدیمی هست
بيشتر هك هايي كه براي صدا وجود داره مال p1 . p990 , w950 هست و براي جي 900 توضيحي داده نشده!
مثلا فايل هاي 1020867a.cre كه در فايل ضميمه اين پست قرار داده شده :
براي مدل هاي فوق بود و براي جي 900 قرار داده نشده! من از كدومش استفاده كنم؟
شما اگر قبلا از هک افزایش صدا هدفون استفاده کردی وحالا فایل اورجینال1020867a.cre نداری میتونی از درایو z گوشی این فایل رو در درایو c جایگزین کنی
اگه دفعه اولی هست که میخوای هک افزایش صدا رو انجام بدی این کار ها رو انجام بده
فایل پیوست Sound Full را دریافت کنید
کل پوشه AATFiles رو از مسیر Z:\private\10200B19 کپی کرده و در C:\private\10200B19 قرار دهید.دقت کنید کل پوشه نه فقط محتویاتش.
فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe در پوشه C:\sys\binکپی کنید.
فای Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll در کامپیتورتون کپی کنید(برای این کار ابتدا در درایو D که مموری کارتتون هست کپی کنید و بعد بریزید روی کامپیتور)برنامه se_sound_patcher_full توی فایل ضمیمه هست رو اجرا کنید و I Agree رو بزنید.سپس فایل M3SAudioPolicyMgr.dll که توی کامپیتورتون کپی کردید رو توی این برنامه اورده و سپس دکمه Install بزنید.
حالا فایل شما پتچ شده و شما این فایل رو(همون فایل اولی رو نه اونی که .bacبهش اضافه شده) به گوشیتون برگردونید و در پوشه c:\sys\bin کپی کنی فایل پتچ شده هم برای راحتی کار ضمیمه شده ولی بهتر همین روشی که گفتم رو انجام بدید
کل پوشه private این فایلها ضمیمه رو در درایو C کپی کنید.(خود برنامه Xplor پوشه ها رو جایگزین میکنه.یعنی تو مسیر C:\private\10200B19 کپی میکنه)اگه پیام owerwrite داد owerwrite یا Yes رو بزنید تا فایلهای جدید جایگزین بشن و در آخر گوشی را restart کنید.
هر کدوم از این هک ها حالت های مختلف صدا دارند
برای جایگزین کردن هرکدوم از این هکها به جای یکیدیگه فقط باید
1-همه فایلها رو از مسیرC:\Private\10200b19\AATFiles پاک کنید.
2-همچنین هر فایلی که پسوندش dat هست (یعنی xxxxx.dat) از مسیرC:\Private\10200b19 پاک کنید
3-حالا از فایلهای ضمیمه کل محتویات پوشهAATFiles رو در مسیرC:\Private\10200b19\AATFiles کپیکنید
4-گوشی رو دوباره راه اندازی (ری استارت) کنید.
اولا این هک به نظر من تاثیر زیادی روی کیفیت عکس نداره
ثانیا هک های زیدی برای دوربین(p1) اومده شما احتمالا هک دیگه ای رو ریختید
تمام هک های مخصوص گوشی خودتون رو امتحان کنید ببینید کدوم بهتر هست واینجا هم بیان کنید
لینکش رو بدید تا ببینم
هک دوربین که یکی بیشتر نبود.اگه بیشتر هست به من معرفی کنید.
ممنون.
اینم لینکش:
خیلی ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by merikh_merikh; 02-03-2009 at 16:59.
Last edited by 4daneshjo; 02-03-2009 at 17:34.
بقیه پاپ اپ منو ها رو امتحان کن ببین جواب میده مثلا این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید اون یکی مشکل داشته باشه
البته من اینها رو روی p1 امتحان نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)