برای من که اصلا نه سرعت کم میشه نه قطعی..512..تهران
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برای من که اصلا نه سرعت کم میشه نه قطعی..512..تهران
سلام خدمت اساتید. اسیا تک قطعی هم داره؟ منطقه مخابراتی من شهید باهنر هست( پیش شماره 2264) قصد دارم سرویس 512، سه ماهه بگیرم. نظرتون چیه؟ سرعت و کیفیت دانلود شبانش چطوره؟
یه سئوال دیگه؟ آیا میشه مثل دایال آپ با وی پی ان به اینترنت وصل شد؟
این شبانه اسیا تک فعاله ؟ من شیراز هستم مرکز دستغیب و بعد یه ماه برای اولین بار اومدم ساعت 2.30 شب یه دانلودی بکنیم ٰ این کانکشن شبانه رو که میزنم ارور 678 میگیره و می نویسه respond از remote کامپیوتر نداری!!
باید زنگ بزنی از خود آسیا یا نماینده ای که ازش سرویس گرفتی بپرسی
ممنون
والا
من دیشب رفتم توی ست اپ مودم dsl2640u dlink و یوزر وپسوردم رو طبق شبانه گذاشتم و مشکل حل شدواینترنت شبانه ام وصل بود .
الان مشکلم اینه که اگه توی تنظیمات مودم , یوزر وپسورد اکانت روزانه ام باشه , نمی تونم با اون broadband کانکشن که روی دسکتاپ هست( و اسه اکانت شبانه ام ساخته شده) به اینترنت شبانه ام وصل بشم !
تنظیمات مودم رو عکس گرفتم می ذارم ببینید کم و کاستی داره کاملش کنم هرچند میدونم جاش اینجا نیست ولی چون واجبه ببخشید
ممنون
ساخت اون broadnabd هم اگه نکته مکته ای خاص داره راهنمایم کنید
محتوای مخفی: دانلود عکس
اگه مي خواي با كانكشن وصل بشي بايد نوع كانكشن رو بذاري رو bridging
مال شما الان روي pppoe هست.
سلام يه نفر بگه سرعت اکانت محدود حجمي آسياتک چنده؟ قيمتش؟ چند گيگ؟ کلاً کدوم سرويسش طرفدار داره؟ از شهراد بيام به آسياتک؟ پورت داره؟ DOWNSTREAM? شبانه داره؟ توي گوشي وقتي با وايرلس کانکت ميشي هم افت سرعت زياد داره؟ با شرکتهاي بزرگ رقابت داره؟
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:31 AM ----------
BANDWIDTH ? چطوره تو روز؟ تو شب؟
Last edited by maziarb; 15-12-2010 at 00:48.
فقــــــــــــــــــــــط شــــــــــــــــــــــــ ـــــاتل
يه چيزي واسه خودت ميگي
پست فطرت تر ازشاتل هنوز نيومده
من دیگه تقریبا مطمئن شدم که این دانلود شبانه رایگان دروغه و حجمش رو عینا کم می کنن! روزها هیچ دانلودی نمی کنم، ولی 2 روز یه بار اون 1 گیگ حجم اضافه که گرفتم تموم میشه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)