سلام . به گمونم نرم افزار Total Video Converter به درد بخوره باهاش کلی فرمت میشه عوض کرد و تبدیل کرد .
لینک دانلود :پسورد فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . به گمونم نرم افزار Total Video Converter به درد بخوره باهاش کلی فرمت میشه عوض کرد و تبدیل کرد .
لینک دانلود :پسورد فایل :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نداره
این فرمت خیلی قدیمیه مال سال 97 یا 98 هست و نسل پیشین 3gp
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
الانم هم منقرض شده...
مشخصات فایل + نرم افزارهایی که ساپورتش میکنن رو در لینک زیر ببین :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام یه نرم افزار کم حجم میخوام برای این که روی یه ویدئو یه واترمارک بزارم (اسم سایتم)
مرسی
سلام یه کانورتور قوی برای تبدیل فایل های SWF به AVI و MP4 و ... نیاز دارم
مرسی
فکر کنم این نرم افزار بدردت بخوره AVCWare.Total.Video.Converter.Plus.6.0.15.1110
لینک دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو سایتی که اشاره کردم توضیح داده این فرمت برای دستگاه های قابل حمل و پرتابل چینی هست و با نرم افزارهای زیر تبدیل و پخش میشه :
به لینک زیر هم یه سر بزن :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
تاريخ اين پست : چهارشنبه 08/04/1390
دوست عزيز با كمي سرچ در نت ، به دنبال برنامه :
Video Convert Master
بگرد اين برنامه يكي از برنامه هاي عالي دراين زمينه است .
سايت خود اين برنامه :
مي باشد .
من خودم نسخه 7 آن را روي كامپيوترم نصب دارم اما اگر فايل نصب آن را داشته باشم البته با كرك يا سريال آن سعي مي كنم برايت تو يك سايت آپلود نمايم اما شايد خودت نسخه جديدتر آن را بيابي ، پس بگرد تو نت .
سپاس
تاريخ اين پست : چهارشنبه 08/04/1390
Last edited by SalamDustan; 29-06-2011 at 13:09.
سلام.من یه نرم افزار میخوام که بتونه فیلمی که روی دی وی دی ریخته شده رو قسمتیش رو حذف کنه.مثلا 30 ثانیه از یه فیلمو بشه حذف کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)