سلام.الان رم 16گيگ و32گيگ تو بازار چنده؟ممنون ميشم
سلام.الان رم 16گيگ و32گيگ تو بازار چنده؟ممنون ميشم
تند نرو داداش...واستا باهم بریم...
16 هنوز درست حسابی وارد بازار ایران نشده...32 هم هنوز تو مراحل تولیده و عرضش میافته تو 88...
شاد باشی![]()
ثبت نامم درست بوده؟
ثبت نام کردم..اس ام اس اومد که سرویس جی-پی-آر-اس شما فعال گردید.
بعدشم که اس ام اس تنظیمات اومد
دیگه نمیدونم چیکار باید کرد..خیلی که زیاد تستش میکنم ..آنتنه گوشیم کلا قطع میشه..میگه بچه بی خیال شو برو خونتون![]()
آقا من چند بار تو این تاپیک از دوستان خواستم تا اگر با برنامه وب کم کار کردن بیان یه سری توضیحاتی بدن..آخه من برنامه رو که نصب میکنم نمیتونم اجرا کنم وب رو..ممنون میشم دوستانی که برنامه رو دارن یا تست کردن بگن چه طوری تونستن باهاش کار کنن..
ممنون
خطتون 12 هست یا 19؟ علامت GPRS وصل میشه یا نه؟ منظورم اون دو تا فلش برعکسه که معمولا" به صورت خط چین هستند...موقعی که وصل باید به صورت یک پارچه درمیاند...برای شما هم میشه؟
به عبارت دیگه تو این آدرس صفحه ای ایجاد میشه؟
Menu>Tools>Connectivity>Conn.mgr>Active Data
یا همیشه (no active connections)
هست؟
رفيق يعني الان رم 16 تو بازار نيس؟
پس بالاترين 8گيگه؟قيمتش چنده؟
بعداز ديدن نمره ي فيزيك مدرنم اين بد ترين خبر بود
ممنون![]()
شما اينو هم در نظر بگير كه ممكنه مشكل از مخابرات باشه ، مثل اينترنت معمولي كه گاهي قطع ميشه يا گاهي بهم ميريزه .
من امروز هر كاري كردم نتونستم وصل بشم ولي ديروز مشكلي نداشتم . . .
با توجه به این که n82 سنسور شتاب سنج داره
این یعنی این که اگه موبایل رو تکون بدیم خراب می شه؟
دوست عزیز مراحل راه اندازی وب کم به این صورته خودت ببین کجارو اشتباه رفتیآقا من چند بار تو این تاپیک از دوستان خواستم تا اگر با برنامه وب کم کار کردن بیان یه سری توضیحاتی بدن..آخه من برنامه رو که نصب میکنم نمیتونم اجرا کنم وب رو..ممنون میشم دوستانی که برنامه رو دارن یا تست کردن بگن چه طوری تونستن باهاش کار کنن..
ممنون
1-نصب برنامه روی کامپیوتر
2-نصب برنامه بر روی گوشی
3-تنظیم پورت یو اس بی ای که گوشی رو بهش وصل کردید از برگه ستینگ نرم افزار (معمولا وقتی پورت رو درست وارد کنید در تب اول گزینه Ready ظاهر میشه)
4-بعد از اینکه مطمئن شدید که پورت درسته درپوش دوربین و برنامه رو باز کنید از توی گوشیتون و از قسمت Option گزینه Connect رو بزنید اگه پورت درست بود تصویر روی صفحه نمایش ظاهر میشه
نه چه ارتباطی بهم داره.اگه زیاد تکون بخوره تصویر صفحه نمایشش هی افقی عمودی میشه که در صورتی که از این قابلیت خوشتون نمیاد میشه از بخش Setting سنسور شتاب سنج رو غیر فعال کردبا توجه به این که n82 سنسور شتاب سنج داره
این یعنی این که اگه موبایل رو تکون بدیم خراب می شه؟
چقدر جالب منم یکدفعه مموری رو پر از اهنگ و کلیپ کردم بعد که از کاپیوتر جداش کردم خواستم برم گوش بدم دیدم نیستش !سلام دوستان
یه مشکلی داشتم که از شما راهنمایی میخوام.
N82 رو با کابل به لپ تاپ وصل کردم و بعد از انتقال موسیقی بدون اینکه safe mode رو انتخاب کنم گوشی رو خارج کردم حالا وقتی با file manager میرم سراغ مموریم اونو خالی نشون میده!
به نظر شما راه حلی هست.
با سپاس فراون
قسمت جالبترشم اینه که مموری منهم Sandisk 4gig اصل هستش!
Last edited by BLACK-BLACK; 29-01-2009 at 07:04.
خيلي بگردي كه پيدا ميشه...من 1 ماه دنبالش بودم و بالاخره تو فروم اولين كسي بودم كه تو تهران كه رم 8 گيگ گير آورده....آدرس دادم مغازشو خالي كردند...
شاد باشي![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)