ی سوالی اصلاً چه طوری باید از اینا استفاده کنیم؟
یعنی کجا بریزم؟
ی سوالی اصلاً چه طوری باید از اینا استفاده کنیم؟
یعنی کجا بریزم؟
اگه ميشه لباس و مو باشه!
بعد اين دانلود ها رو كجا بايد بريزيم؟
اگه میتونی از فیلتر رد شی ادرس بدم
این فایل را framework.zip بگیر
از این ادرسوبعد از اکستراکت کردن (شامل فولدرهای Mods و Game و فایل Resource.cfg ) در این جا C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 کپی کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا هر فایل پکیج را که میگیری باید در محل زیر کپی کنی
C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages
Last edited by sorna2; 06-12-2009 at 19:48.
بله همشون توی همون آدرس هستن چون همه ی پکیج ها با سیمز 3 بالا میان
میگم کسی تونسته بازم مومیایی بسازه؟
Last edited by َalireza; 06-12-2009 at 20:49.
دوستان یکی 2 تا سوال
کارهای اصلی که باید تو این بازی بشه چیه ؟ من الان ماشین خریدم ، هر روز میرم سر کار ، غذا و حمام و ... کار دیگه ای هم باید بکنم ؟ با یه بنده خدایی دوست شدم![]()
اما هرکاری میکنم Best Friend مونده و بالاتر نمیره :( چیکار کنم که به مراحل بالاتر برسم و بتونم باهاش ازدواجی چیزی بکنم ؟
![]()
توی قسمت Romance و از Flirt شروع کن ، کم کم گزینه های بیشتری برات میاد که در صدر اونا ازدواجه![]()
سيمز شما يه سري آرزوهايي داره كه توي كادر سمت چپ پايين صفحه مياد و شما رو هر كدوم كليك چپ بزنيد انتخاب مي شه براي برآورده شدن و روي هر كدوم راست كليك كنيد كنسل ميشه.
برآورده شدن هر آرزو امتياز خاص خودش رو داره كه وقتي امتيازها زياد شد مي تونيد توي بازي توانايي هايي رو از جعبه اي كه پايين صفحه هست بگيريد.
و يه آرزويي هم براي كل زندگيش داره كه وقتي به اون برسه بيشترين امتياز رو براي اين كار ميگيره كه حدود سي هزارتاست.
ديگه اينكه شما مي تونيد مهارت هاي سيمزتون رو بالا ببريد. توي خود بازي فكر مي كنم 10 تا مهارت هست (البته با كلكسيونر 11 تا كه من چون از جك و جونور جمع كردن خوشم نمياد دنبالش نرفتم) . و با نصب پكيج مسافرت مهارتهاي ديگه ي مربوط به اون كشور ها هم اضافه ميشه
مي تونيد توي پارك و با ماهيگيري دنبال دونه ي ميوه ي عمر و درخت پول بگرديد و مهارت باغباني تون كه بالا رفت اونا رو بكاريد و پرورش بديد. مي تونيد معجون عمر بسازيد كه پير نشيد
مي تونيد مهموني بگيريد.
مي تونيد سخت كار كنيد و درجه ي شغليتون رو به بالاترين حد برسونيد و تو حرفه اتون معروف بشيد. در اين صورت اگه ستاره ي ورزشي يا موسيقي باشيد ازتون امضا مي گيرن و باهاتون عكس مي اندازند. (البته اين رو هم دوستان گفتند من دنبال شهرت نيستم):43:
مي تونيد بچه دار شيد و مهارتهاتون رو به بچه اتون ياد بديد
خلاصه زندگي كنيد ديگه تا جناب عزرائيل سر برسه.
(البته مي تونيد آدم بكشيد و دزدي هم بكنيد كه من توضيحات انحرافي رو نمي دم)
اگه بقيه اش رو جا انداختم دوستان تكميل كنند
اوائل كه مسافرت مي رفتم اين طور نبود اما اخيرا كه ميرم چين يا مصر دور تا دور صفحه يه كادر هاي قرمزي هست كه اعصاب خورد كنند.
فكر مي كردم يه جور راهنمايي اند براي فعاليت خاصي كه براي بالا بردن ويزا بايد انجام بدم اما اينطور نبود.
كسي مي دونه اينا چيه و چطور بايد از بين برن؟
خیلی حال دادی. اگه برات مشکلی نیست بازم بزار البته همون تکی تکی که با دایال آپ هم بشه دانلود کرد
میشه در مورد اینا یه توضیحی بدی که چطوری میشه انجامشون داد؟ چون سیمز 3 بدون اینا خیلی کسل کنندست:
معجون عمر دونه ي ميوه ي عمر درخت پول آدم كشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)