امروز یه یارو با کلی نیرو به من حمله کردمنم به اون با 9 تا سرباز پیاده حمله کردم خیلی حال داد چیزی گیرم نیومد اما اون 7 تا سرباز لژیون 3 تا شمشیر زن زندانی داد 160 تام آهن برد بعد من این زندانی رو نمیتون سرباز خودم کنم؟
امروز یه یارو با کلی نیرو به من حمله کردمنم به اون با 9 تا سرباز پیاده حمله کردم خیلی حال داد چیزی گیرم نیومد اما اون 7 تا سرباز لژیون 3 تا شمشیر زن زندانی داد 160 تام آهن برد بعد من این زندانی رو نمیتون سرباز خودم کنم؟
Last edited by mrmaster; 24-06-2010 at 21:11.
اقا مثل اینکه این ناتار های اسپید اومدن.
امان!
اوه اوه رفت از رفیقش کمک خواست فک کنم بدبخت شدم زورش زیاده طرف اینجور که بوش میاد
فکر کنم باید سریعتر زندانی هارو ازاد کنی.
چون اگه برگردن اونا خودشون ازاد میکنن احتمالا و برای خودشون میشه دوباره.
آقا یکی یه سری نیرو برای من فرستاده
به اینا نمیشه دستور داد مثلا فلان جا حمله کنن؟
خوب اینطوری الان یکی حمله قوی کنه همه میمیرن که!
+++
به یکی که تو اتحاد رتبه زیر 10 دارم حمله میکنم!
10 برابر من جمعیت داره.
باکی نیست فوقش سربازا نفله میشن!حداقل جلوی پیشرفت طرف رو هم میگیرم.
من دیر شروع کردم الان هم که آخراشه پس زیاد فرقی نداره برام.
آلکس رتبه هجومی ودفاعیشونو هم نگاه میکردی بدنبوداونایی که نیروزیاد ازدست میدند رنک دفاعیشون خوبه . یعنی نیروی دفاعی کم دارند اکثرا
---------- Post added at 11:30 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
اگه اشتباه نکنم باید توگول باشی یعنی توبافلانکس (سرباز پیاده ) به طرف حمله کردی؟شوخی میکنی؟ ضعیف ترین مهاجم توبازی همین فلانکسها هستند .اگه کسی باش حمله کنه به دشمنش خیلی باید نوب باشهفکر کن منظورت شمشیرزن باشه .
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:30 PM ----------
بهترین کاراینه که اول یه دوال خوب یا اگر میتونی یه سوال خوب پیداکنی![]()
مهمترین چیزتوتراوین اینه که دوال داشته باشی اونم حرفه ای بعدمیتونی یه منطقه رافارم کنی![]()
آخه امروز یه 15 هزار تایی غارتم کرد.
الانم غارتش کردم یه 5 هزار تا تو یه دهکده اش اصلا سرباز نداشت lol
صبحی با 500 تا سرباز حمله کرده بود.
جطوری میشه رتبه هجومی یه نفر رو دید وقتی تو تاپ 10 نیست؟(نکنه خودتی کلک lol )
راستی منظور از دوال چیه
و یه سوال خیلی مهم!
من میدونم 100 درصد خیلی از یوزر هایی که اینجارو میبینن الان تو تراوین بازی میکنن پس چرا اعلام حضور نمیکنن؟!
یه سوال دیگه
اگه یکی بهمون حمله میکنه و ما برای جاخالی دادن به خودش حمله کنیم....خوبه بده؟ (البته در صورتی که بدونیم تو دهکده اش لشکر نیست)
از قسمت attackerميتونيد بفهميد امتياز طرف تو حمله چقدره ،
و اينم كه بيشتر بچه براي اينكه هويتشون فاش نشه ،مخصوصا موقع هاي حساس سرور مثل الان سرور اسپيد ايران ترجيح ميدن نامي از خودشون نبرن
سوال بعدي هم هيچ خودتو با كسي كه نيرو زياد داره درگير نكنيد ،البته منظورم از نيرو جمعيت نيست يكنفر ميبيني جمعيتش 500 تاست يدونه هم سرباز نداره و يه فارم درست و حسابي ميشه
پس حواستون باشه ...![]()
آقا میدونید چیه الان رتبه اتحادشون رو تو تاپ تن دیدم.
توی هر 4 مورد توی تاپ 10 هستن!
اتحادشون اینه تو اسپید.
™5+1
هر چند آخرای سرور اسپیده و منم همینطوری حمله کردم زیاد فرقی برام نمیکنه رتبه شون چی باشه.
ولی خیلی مزه داد یه 7_8 هزار تایی غارت کردیم اینو!ادامه هم داره.
خوب ، میخواد تلافی کنه
6 تا غارت و 1 دونه هم حمله فرستاده ...ببینیم چی میشیم.
ببینم صفر میشم یا نه ؟ : دی
تا 1 دقیقه دیگه معلوم میشه.
ادیت:
تعداد تلفاتش دوبرابر منه.
تنها کاری هم که تونست تو حمله بکنه اینه که خشت رو از سطح 7 کشوند رو سطح 6!
البته من سرباز های اصلیم رو فرستادم یه دهکده دیگه
و با سرباز هایی که یکی از بچه ها بهم داده بود جنگیدم.
فردا یه حمله درست و حسابی با منجنیق و ... میرم روش
امشب باید بیدار باشم lol
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)