دوست عزيز از بابت چپ شدن تا حدودي حق با دستانه ولي به اين راحتي هايي كه دوستان ميگن هم نيس . مطمئنم بعد از خريد 206 مخصوصاى تيپ 5 به حرف من مي رسين . همون طور كه خيلي از دوستان در سايت ----------- به حرف من رسيدن و از ماشينشون راضين .
دوست عزيز از بابت چپ شدن تا حدودي حق با دستانه ولي به اين راحتي هايي كه دوستان ميگن هم نيس . مطمئنم بعد از خريد 206 مخصوصاى تيپ 5 به حرف من مي رسين . همون طور كه خيلي از دوستان در سايت ----------- به حرف من رسيدن و از ماشينشون راضين .
سلام بحثی که در مورد چپ کردن 206 هست اگه من این ماشین رو پارسال داشتم شاید الان زنده نبودم . پارسال همین موقع ها شهرستان دانشجو بودم و با ماشین اومدم تهران یکی رو با خودم ببرم اونجا . موقع برگشت ساعت نزدیکهای 3 بود که تو جاده خوابم برد . جاده دو لاین واسه رفت داشت و تا چشم باز کردم فقط نور ترمز ماشین جلویی رو دیدم که ترمز زده بود و تا ته ترمز رو گرفتم و ماشین از کنترلم خارج شد و رو آسفالت سر خورد و دود لاستیک تمام شیشه ها رو سیاه کرد و ماسین در حال لیز خوردن یه دور دور خودش زد و رفت تو خاکی . بعد از نیم ساعت دوباره با یه استارت روشن کردم و راه افتادم . اگه 206 بود 100 در صد چپ کرده بودم و الان موقع سالم بود . سرعت 120 فیکس بود . ماشین یه سمند 84 بود
5200 کیلومتر کار کرده..!
امروز صبح که هوا یکم سرد بود چهار پنج بار استارت زدم ماشین روشن میشد و خاموش میشد. این از چیه؟ کلا چند روزه مشکل تو سردی ماشین دارم. تا سرده دنده یک و دو خفه ست بعدش درست میشه. این از چیه؟
دقيقاً متوجه ارورتون نشدم .به هر حال مشكل از ماشينتون نيس و احتمالاًمربوط به پخش ماشينه . تا وقتي چراغ چك روشن نشه ماشين مشكلي نداره
---------- Post added 04-11-2011 at 12:00 AM ---------- Previous post was 03-11-2011 at 11:58 PM ----------
به نظر من طبيعي هستش . ماشين منم همينطوريه . در اين مواقع اگه مثلاً مي خواستين دنده عقب برين و جا نرفت ميشه 2 كار كرد اوليش اينه كه دنده رو 2 كنين و بعد دنده عقب بزنين و با اينكه با دنده 1 يكم جلو برين ( چند سانت ) بعد دنده عقب بگيرين . مطمئنم مشكلتون حل ميشه![]()
بیشتر از بنزین هست چراغ چک روشن نمیشد ؟
منم دو روز پیش که روشن کردم ماشین خیلی بد استارت خورد و دور بعین 800-900 انقدر نوسان کرد و ناک میزد که چراغ روشن شد و ارور anti polution ظاهر شد . که بخاطر بد سوخته شدن مخلوط هوا و سوخت بود ولی با دو بار استارت دیگه مشکل حل شد .
البته من آلترناتورم هم دیگه داره مرخص میشه هم تو دیاگ خطا داده هم این که استارت که میزنم صدای قییییژ دنده شنیده میشه مثل حالتی که موتور روشن باشه و استارت بزنید !
تازه این اولش هست بذارید برسیم به دی هوای زیر 0 اون موقع هست که تراکتور سواری شروع میشه
ولی برای اینکه این مشکل بر طرف شه استفاده از روغن توتال 9000 و بنزین سوپر مرغوب پیشنهاد شده بعضی ها هم با بنزین معمولی مشکلشون بر طرف شده . کلا باید بسازی باهاش 206 اونم تیپ 5 به سرما و بنزین بد آلرژی داره
راستی تو حرکت صدای سوپاپ نمیومد؟ تق تق تق تق ؟
Last edited by isbn; 03-11-2011 at 22:10.
دوستان فرق این 206 های صندوقدار v2 , v20 , v8 چیه ؟ lموتور اینا 1600 ؟
آیا این مسئله چپ کردن توی 206 های ُSD هم صدق میکنه ؟
Last edited by mani_2004_2006; 03-11-2011 at 22:47.
بین V8 , V20 , V2 خوب به ترتیب:
1.موتور V8 از نوع 1600 CC با 16 سوپاپ همچنین امکاناتش کامل هست مثل تیپ 5
2.موتور V2 از نوع 1400 CC هست اما دوگانه سوزه و امکاناتش مثل تیپ 2
3.موتور V20 ار نوع 1400 CC هست.در کل V20 پایین ترین تیپ SD هست.
سایر امکانات و آپشن هارو تو سایت خود شرکت ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مساله چپ کردن باید بگم دوست من کدوم خودرو هست که چپ نمیکنه؟
تمام این موارد بستگی به نوع رانندگی شما میزان احتیاط شما حین رانندگی داره.
شما اگر اصول رانندگی رو رعایت کنی چرا 206 باید چپ بشه؟ یا هر ماشین دیگه.
بله 206 به دلیل اتاق کوچکی که داره و وزن سبکش به مراتب شانس چپ شدنش بیشتره.
تو 206 های SD به دلیل دجود صندوق عقب این مساله کمتر شده چون هندلینگ ماشین بهتر میشه.
یه جوری دوستان از چپ کردن حرف میزنید که انگار تازه این مسئله کشف شده
بابا 206 که دیگه پر کاه نیست که اینجوری از چپ کردنش حرف میزنید مگه میخوایم بریم ریس یا یه پیچ 90 درجه رو با 200 تا بریمکه اینجوری از چپ کردنش حرف میزنید !
تو خیلی از همین اتفاقات لیز خوردن ماشین سبز شدن ناگهانی چیزی جلوی ماشین هم خودم تجربه داشتم هم بعضی از دوستانم ولی چپ نکردیم !
درست هست خودمم از قبل گفتم 206 اشتیاق به چپ کردنش بیشتر از ماشینای دیگه مثل سمند و پرشیا هست ولی دیگه یه سرطان نیست که اینجوری میزنید تو سرش !
یه جوری میگید که انگار 206 خودش بعد یه مدت میفهمه که باید چپ کنه و چپ میکنه
عزرائیل چه تو 206 چه تو لامبورگینی میاد سراغ آدم فرق نداره![]()
Last edited by isbn; 03-11-2011 at 23:43.
سلام
كسي راجع به مشخصات سيستم صوتي تيپ 5 جديد چيزي ميدونه؟ USB ميخوره؟ ماركش چيه؟
اگه كسي چيزي ميدونه لطفا راهنمايي كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)