با سلام در کاسپر 8 چجوری کی وارد کنیم جایی برای وارد کردن کی نداره.
با سلام در کاسپر 8 چجوری کی وارد کنیم جایی برای وارد کردن کی نداره.
با سلام
داره خوبش هم داره
تو تنظيماتش برين و فيلترش رو روشن كنيد البته ليست سياه و سفيد هم داره
دو ست عزيز تصوير زير ( اول كي قبلي رو پاك كنيد و بعد كي جديد رو اضاف كنيد )
![]()
خیلی ممنون از راهنماییت. تیکش زده بود ولی use heruistic analizer فعال نبود که فعالش کردم.
ولی هیچ فرقی برای add های گوگل نکرد.
ممنون از راهنمایی خوبتون فعلا همه notification ها رو Disable کردم و آپدیتش هم کردم مشکل حل شده ممنون
فقط وقتی سیستم میاد بالا به یه مشکلی خوردم یه Error میده اونم اینه که در پایین توضیح میدم به صورت کامل :
===
سلام دوستان یه نرم افزاری رو من نصب کردم که کاش نصب نمیکردم فکر کنم یه جور ویروس باشه حالا وقتی سیستم میاد بالا با پیغام error زیر مواجه میشم ببینید:
این هم آدرس اون سایت و نرم افزاری که دانلود کردم ببینید:
ممنون و با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
همانطور که گفتم علت این اخطارها این است IDM و Yahootools را در گروه Trusted قرار ندارند بنابراین کاسپرسکی
برایشان محدودیت ایجاد می کند از جمله از بالا آمدن آنها با ویندوز جلوگیری می کند .برای توضیحات بیشتر در مورد
گروه ها در این نسخه کاسپرسکی سری به پست زیر بزنید :
برای رهایی از این گونه اخطارها می توانید دو کار بکنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر به نرم افزار مربوطه اعتماد دارید ( مثلا IDM ) می توانید آن را به یک گروه بالاتر ( مثلا Trusted ) منتقل کنید. یا
اگر به نرم افزار مربوطه اعتماد ندارید می توانید یا ان را آنیستال کنید ( مثلا در مورد Yahootools ) و یا آن را از لیست
Startup حذف کنید.
سلام
من با آپديت كسپراسكاي اينترنت سكوريتي ورژن 8 مشكل دارم. خطاي زير رو مي ده. كسي از دوستان به اين مشكل برخورده ؟ ايراد از كجاست ؟
ممنون مي شم از راهنمايي تون
مرسي
سلام
تاریخ سیستم شما درست نیست .آن را اصلاح کنید.
دوستان ، من banner add blocker رو فعال هم کردم،تیک use heuristic analyzer رو هم زدم ولی بنرهای سایتها رو حذف نکرد. درحالی که در نسخه 7 این امکان پیشفرض فعال بود و بنرها رو خودش حذف میکرد. مخصوصا google ads .
لطفا کمکم کنید.
با سلام
من آموزش كار با نسخه 8.0.0.357en رو ميخوام.
البته من تا حالا با نسخه 6 اين نرم افزار كار كردم ولي حالا كه نسخه 8.0.0.357en رو نصب كردم ديدم كه خيلي با نسخه 6 اون متفاوته واسه همين اينجا يه در خواست زدم تا كساني كه كار با اين نرم افزار رو بلدند به من كمك كنند. البته نميخوام كه از سير تا پيازش رو بگين ها!
با تشكر
سلام.یه کمک فوری می خواستم...
من یه لیسانس جدید برای کسپراسکای 6 می خوام!مال خودم دیگه تاریخش گذشته ، ممنون میشم هرچه سریعتر بذارید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)