سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
شماره ها رو كجا انگليسي ميزنه ؟؟
در پايين با بالاي صفحه كه شماره خورده يا اينكه وقتي فهرست رو ميسازيد !!؟؟
يه عكس نمونه بذاريد بهتر ميشه
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
شماره ها رو كجا انگليسي ميزنه ؟؟
در پايين با بالاي صفحه كه شماره خورده يا اينكه وقتي فهرست رو ميسازيد !!؟؟
يه عكس نمونه بذاريد بهتر ميشه
این کار رو به وسیله auto corect تویه word میشه انجام دارد از منوی tools و سپس auto corect option هر کلمه یا عبارت طولانی ای رو میشه تعریف کرد و بعد با زدن چند خرف از اون متن میادنوشته شده توسط MasterData
یه سوال دارم
اینکه وقتی توی Word دارم تایپ میکنم میشه اگه قبلا اون کلمه رو تایپ کرده بودم خودش کلمه رو نشون بده یعنی یه جورایی AutoComplete میخوام داشته باشم
اخه توی یه لیست طولانی نمیخوام اسامی تکراری داشته باشم
سلام ممنون
شماره صفحات توی فهرست رو انگلیسی میزنه، شماره پایین هر صفحه درسته و فارسی هست.
این فهرست به صورت خودکار ساخته شده اما شماره ها رو انگلیسی میزنه.
من styleهای Toc1 و Toc2 و .. رو هم سعی کردم دستکاری کنم اما نمیشه. مدام فونت default رو فونت انگلیسی انتخاب میکنه.
من همین مشکل را با styleهای caption و footer هم داشتم اما دستکاریشون کردم درست شدن، دقیقا نمیدونم چی شد که درست شد. اما این نمیشه.
سوال کلی تر: کلا چطور میشه شماره ها رو برای شماره صفحه و چیزهای دیگه که خودکار درست میشن، فارسی کرد.
سوال دیگه: برای ااینکه حالت numbering رو فعال کنیم، فرضا برای اینکه خودکار تیترها رو شماره گذاری کنه، چطور میشه بگیم اونها رو به شکل مثلا 2-2 بزنه. یعنی از - استفاده کنه بجای نقطه. مسلما منظورم شماره های فارسی است. چون برای انگلیسی راحت میشه اینکارو کرد.
سپاسگزارم
با سلام خدمت دوستان عزيز
خيلي وقته با ورد كار نكرده بودم اما بروز يه اشكال بعد از اين همه مدت هنگام كار با ورد كلافم كرده
قبلا عين هر واژه اي رو كه بصورت دستي در قسمت سرچ ورد تايپ ميكردم برام سرچ ميكرد و مياورد اما الان وقتي دستي تايپ ميكنم اعلام ميكنه همچين واژه اي نيست ولي وقتي عين اون واژه رو از تو سند ورد در ميارم و در قسمت سرچ paste ميكنم ميتونه سرچ كنه !
معلومه كه اين سرچ كردن زياد به درد نميخوره و اگه قرار باشه خودم برم دنبال اون واژه از تو ورد بگردم كه سرچ ميخوام چيكار
حالا اين مشكل خيلي حالمو گرفته
كسي از دوستان راه حلي نداره كه چرا ورد اينجوري قاطي كرده؟
راستي تا يادم نرفته بعنوان مثال اين واژه اي كه نمياره شارعي هست.
تا ( شار ) رو ميتونه سرچ كنه و شارعي هم مياد تو سرچ
اما وقتي مينويسم شارعي ميگه همچين واژه اي نيست !
Last edited by رعد; 16-02-2009 at 09:23.
سلام یه سوال داشتم!
اینکه بعضی فونت ها بعضی حروف رو مثلا(ی) رو حتی وسط کلمه بزرگ می نوسن! راه حلی نداره؟
ممنون
کار خاصی نکردم فونت رو در داخل پوشه فونت از طریق کنترل پنل پیست کردم و اون رو باز و در داخل پنجره گزینه done رو زدم و سپس پنجره را بسته به محیط ورد میرم و فایل رو می نویسم و وقتی متن نوشته شده رو به کامپیوتر دیگرم که به پرینتر وصل انتقال میدم و میرم برای پرینت به مشکل بر می خورم و نوشته ها درهم میشن و بعضی ها هم فاصله میفتند
نکته:
در هر دو کامپیوتر این فونت نصب هست و هر دو رو به یک روش نصب کردم نمی دونم مشکلش چیه ؟
قبلا چنین مشکلی نداشتم ولی زمانی که ویندوز سیستم که وصل به پرینتر هست رو عوض کردم دیگه به مشکل بر می خورم
آقا من وقتی وورد 2007 رو نصب میکنم و میخوام پرینت بگیرم به هم میریزه یعنی مطلبم سه یا چهار خط میپره پایین و بقیش میره صفحه بعد ولی با وورد 2003 مشکل نداره . کسی میدونه مشکلش چیه ؟
چه طوری می توان در ورد برای ده صفحه اول(مقدمه) شماره گذاری نکرد ولی از صفحه 10 به بعد شروع به شماره گذاری کرد.Page number رو که می زنی از صفحه اول شماره گذاری می کند.
درود
هر بار که برنامه به طور اتوماتیک هر یک دقیقه فایل را ذخیره می کند گزینه Undo و Redo خاموش می شود یعنی هر کاری تا الان انجام شده و بخواهم برگردم کشک. مشکل چیست مدتها پیش این مشکل را داشتم چرا اینطوری می شود.
با سپاس فراوان
بدرود
دوست عزیز این کار به راحتی امکان پذیره
در ورد 2007 به تب page layout برید و از قبل از اونجایی که میخواین شماره صفحه بخوره یک section جدید ایجاد کنید. مثال:
ورد 2007 >>> page layout >>> قسمت breaks >>>> انتخاب page break
حالا اون صفحه ایی که میخواین شماره خوردن شروع شه میشه section جدید شما.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)