تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 1045 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    دوستان من میخوام برای سند وردم فهرست خودکار درست کنم، اما متاسفانه تمامی اعداد مربرط به صفحه ها رو انگلیسی میزنه.
    لطفا توجه کنید که تنظیم مربوط به اعداد در ورد من context هست تا اعداد فارسی، فارسی زده شه و اعداد انگلیسی، انگلیسی.
    سلام دوست عزيز

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم

شماره ها رو كجا انگليسي ميزنه ؟؟

در پايين با بالاي صفحه كه شماره خورده يا اينكه وقتي فهرست رو ميسازيد !!؟؟

يه عكس نمونه بذاريد بهتر ميشه

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نوشته شده توسط MasterData
    یه سوال دارم
    اینکه وقتی توی Word دارم تایپ میکنم میشه اگه قبلا اون کلمه رو تایپ کرده بودم خودش کلمه رو نشون بده یعنی یه جورایی AutoComplete میخوام داشته باشم
    اخه توی یه لیست طولانی نمیخوام اسامی تکراری داشته باشم
    این کار رو به وسیله auto corect تویه word میشه انجام دارد از منوی tools و سپس auto corect option هر کلمه یا عبارت طولانی ای رو میشه تعریف کرد و بعد با زدن چند خرف از اون متن میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوست عزيز

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم

شماره ها رو كجا انگليسي ميزنه ؟؟

در پايين با بالاي صفحه كه شماره خورده يا اينكه وقتي فهرست رو ميسازيد !!؟؟

يه عكس نمونه بذاريد بهتر ميشه
    سلام ممنون
    شماره صفحات توی فهرست رو انگلیسی میزنه، شماره پایین هر صفحه درسته و فارسی هست.

این فهرست به صورت خودکار ساخته شده اما شماره ها رو انگلیسی میزنه.
    من styleهای Toc1 و Toc2 و .. رو هم سعی کردم دستکاری کنم اما نمیشه. مدام فونت default رو فونت انگلیسی انتخاب میکنه.
    من همین مشکل را با styleهای caption و footer هم داشتم اما دستکاریشون کردم درست شدن، دقیقا نمیدونم چی شد که درست شد. اما این نمیشه.

سوال کلی تر: کلا چطور میشه شماره ها رو برای شماره صفحه و چیزهای دیگه که خودکار درست میشن، فارسی کرد.

سوال دیگه: برای ااینکه حالت numbering رو فعال کنیم، فرضا برای اینکه خودکار تیترها رو شماره گذاری کنه، چطور میشه بگیم اونها رو به شکل مثلا 2-2 بزنه. یعنی از - استفاده کنه بجای نقطه. مسلما منظورم شماره های فارسی است. چون برای انگلیسی راحت میشه اینکارو کرد.

سپاسگزارم

پروفشنال رعد's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    خيلي وقته با ورد كار نكرده بودم اما بروز يه اشكال بعد از اين همه مدت هنگام كار با ورد كلافم كرده
    قبلا عين هر واژه اي رو كه بصورت دستي در قسمت سرچ ورد تايپ ميكردم برام سرچ ميكرد و مياورد اما الان وقتي دستي تايپ ميكنم اعلام ميكنه همچين واژه اي نيست ولي وقتي عين اون واژه رو از تو سند ورد در ميارم و در قسمت سرچ paste ميكنم ميتونه سرچ كنه !
    معلومه كه اين سرچ كردن زياد به درد نميخوره و اگه قرار باشه خودم برم دنبال اون واژه از تو ورد بگردم كه سرچ ميخوام چيكار
    حالا اين مشكل خيلي حالمو گرفته
    كسي از دوستان راه حلي نداره كه چرا ورد اينجوري قاطي كرده؟

راستي تا يادم نرفته بعنوان مثال اين واژه اي كه نمياره شارعي هست.
    تا ( شار )‌ رو ميتونه سرچ كنه و شارعي هم مياد تو سرچ
    اما وقتي مينويسم شارعي ميگه همچين واژه اي نيست !
    Last edited by رعد; 16-02-2009 at 09:23.

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم!
    اینکه بعضی فونت ها بعضی حروف رو مثلا(ی) رو حتی وسط کلمه بزرگ می نوسن! راه حلی نداره؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

شما بگو چطوري فونت رو نصب كردي
    کار خاصی نکردم فونت رو در داخل پوشه فونت از طریق کنترل پنل پیست کردم و اون رو باز و در داخل پنجره گزینه done رو زدم و سپس پنجره را بسته به محیط ورد میرم و فایل رو می نویسم و وقتی متن نوشته شده رو به کامپیوتر دیگرم که به پرینتر وصل انتقال میدم و میرم برای پرینت به مشکل بر می خورم و نوشته ها درهم میشن و بعضی ها هم فاصله میفتند
    نکته:
    در هر دو کامپیوتر این فونت نصب هست و هر دو رو به یک روش نصب کردم نمی دونم مشکلش چیه ؟

قبلا چنین مشکلی نداشتم ولی زمانی که ویندوز سیستم که وصل به پرینتر هست رو عوض کردم دیگه به مشکل بر می خورم

در آغاز فعالیت sr_saeid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا من وقتی وورد 2007 رو نصب میکنم و میخوام پرینت بگیرم به هم میریزه یعنی مطلبم سه یا چهار خط میپره پایین و بقیش میره صفحه بعد ولی با وورد 2003 مشکل نداره . کسی میدونه مشکلش چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه طوری می توان در ورد برای ده صفحه اول(مقدمه) شماره گذاری نکرد ولی از صفحه 10 به بعد شروع به شماره گذاری کرد.Page number رو که می زنی از صفحه اول شماره گذاری می کند.

آخر فروم باز jedivssith's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

درود

هر بار که برنامه به طور اتوماتیک هر یک دقیقه فایل را ذخیره می کند گزینه Undo و Redo خاموش می شود یعنی هر کاری تا الان انجام شده و بخواهم برگردم کشک. مشکل چیست مدتها پیش این مشکل را داشتم چرا اینطوری می شود.

با سپاس فراوان
    بدرود

اگه نباشه جاش خالی می مونه zexin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چه طوری می توان در ورد برای ده صفحه اول(مقدمه) شماره گذاری نکرد ولی از صفحه 10 به بعد شروع به شماره گذاری کرد.Page number رو که می زنی از صفحه اول شماره گذاری می کند.
    دوست عزیز این کار به راحتی امکان پذیره

در ورد 2007 به تب page layout برید و از قبل از اونجایی که میخواین شماره صفحه بخوره یک section جدید ایجاد کنید. مثال:
    ورد 2007 >>> page layout >>> قسمت breaks >>>> انتخاب page break

حالا اون صفحه ایی که میخواین شماره خوردن شروع شه میشه section جدید شما.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •