تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 2365 اولاول ... 2012512912972982993003013023033043053113514018011301 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------

نوشته شده توسط pouya_x3d [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    من دیگه از دست این سیستمم خسته شدم
    باندم لیمیتد و امپ ووفرم بوسترچهار کاناله مدل .اولووفر این باند به دو کانال امپ ودوکانال دیگه به ساب وصل بود
    ولی به خاطر اینکه بیس باند تو صداهای بالا کم میاورد سابو در اوردم و هر چهار کانال امپو به صورت بریج به وفر باندام بستم
    ولی حالا هر چی گین امپو بالاتر میبرم بیس باندام تو ولم پایینتر خراب میشه و هرچقدرم که گین کمتر بشه صدا تو ولم بالاتر خراب میشه.یه صدایی میده که انگار الانه که وفر باندام جر بخوره
    من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم.این صدایی که میده یعنی وات اضافی داره به باندا میرسه؟ اخه تو همون ولمی که بیس باند خراب میشه باند همچین بیس بالایی هم نداره.به نظر شما مشکل از امپ؟چیکار کنم که صدا تو ولم بالا اینجوری خراب نشه؟
    Bsa564مدل امپ

مدل باند ها رو نگفتی !؟ [/QUOTE]

jbl-t595

در آغاز فعالیت dynast parsi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان به من چه کامپونت و آمپ و سابی پیشنهاد میکنید که با هم مچ باشن و کلآ با کابلو باکس و بقیه چیزها که لازمه با 700تومن جمع بشه؟خودم یک پخش خوب دارم اگه قیمت هم بدین ممنون میشم

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دوستان و اساتید...یه کمک میخوام...اگه موقع نصب تو وفر باند براده اینا ریخته باشه چیکار کنم؟باندام الپاین سری r هست و یکم نویز داشت فکر کردم اول از ماشینه و بعد فهمیدم تو باند یه چیزیه که در نمیاد...و احتمالآ براده اهن هست.یه راهنمایی بکنید...165 تومان پول بیزبون با یکم براده اهن از بین نره...

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام .

نگفتید چه چیزهائی می خواهید !؟

ولی می تونید یه پخش 4050 پایونیر یا بهتر با قیمتی حدود 150 بگیرید ، که یو اس بی هم می خوره ، یه جفت هم باند خربزه ای 718 کنوود یا 6975 پایونیر ، حدود 90 تومن هم اینا ، با پول سیم و نصب تقریبا" 250 درمیاد .

صدای خوبی هم داره .
    [COLOR="Silver"] [/B]

ممنون این قشنگه ولی رنگش جالب نیست

رنگ بندی نداره ؟

برای استفاده معمولی میخوام  

باند گرد هم هستش بجای این خربزه ای ها؟

مدل های دیگه هم هست معرفی کنین ؟

داره خودمونی میشه vahoa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان و اساتید...یه کمک میخوام...اگه موقع نصب تو وفر باند براده اینا ریخته باشه چیکار کنم؟باندام الپاین سری r هست و یکم نویز داشت فکر کردم اول از ماشینه و بعد فهمیدم تو باند یه چیزیه که در نمیاد...و احتمالآ براده اهن هست.یه راهنمایی بکنید...165 تومان پول بیزبون با یکم براده اهن از بین نره...

اگه دستت تو کاره و دست به آچاری ، خودت باز کن و تمیز کن ، البته بدون باز کردن هم شاید بشه یه کاری کرد ، فقط موقع باز کردن مواظب باش ، سیم یا صفحه رو پاره نکنی !

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

اگه دستت تو کاره و دست به آچاری ، خودت باز کن و تمیز کن ، البته بدون باز کردن هم شاید بشه یه کاری کرد ، فقط موقع باز کردن مواظب باش ، سیم یا صفحه رو پاره نکنی !
    دست به اچار هستم ولی باند ها اون قسمت وفرش که دیده میشه چیزی نیست...احتمالآ مگنتش براده ها رو پشت وفر و به قسمت بوبین کشیده...خیلی حرس داره یه چیز نو ادم بخره اینجوری بره رو اعصاب...
    باند باز بشه خراب میشه؟مگنت به بدنه چسبیده نه؟کلآ همه قسمت ها چسب داره؟
    کسی اگه راه حلی داره بگه مارو نجات بده

در آغاز فعالیت neda tehrani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.من قصد دارم که برای ماشینم تا 1 ملیون سیستم صوتی بخرم ولی چیز زیادی بلد نیستم میشه کمکم کنید؟ پخشی میخوام که دی وی دی و ال سی دی داشته باشه و میخوام که موزیک را باصدای شفاف و کیفیت و تفکیک صدای بالایی گوش بدم . ماشینم پژو پارس هست اگه چیز دیگه ای باید بگم که بتونید خوب راهنماییم کنید لطفآ بگید. ممنون

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

با سلام
    دوستان برای vtek693 آمپیلی چی پیشنهاد میکنید که کم نیاره!
    ساب هم ندارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به اساتید
    لطفا" یه آمپلی برای یه جفت 6975 پیشنهاد بدید حداکثر تا 120 تومان میخوام بهترین صدا را بده.

در آغاز فعالیت neda tehrani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میشه لطفآ منم راهنمایی کنید ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •