سلام!
در کجا آدرسش را بدید{لطفا}؟؟
سلام!
در کجا آدرسش را بدید{لطفا}؟؟
چند تا صفحه قبل. که باید key مربوط به نسخه خودتون رو دانلود کنید. هر چند روز یک بار هم Key جدید میزارن.
سلام اگر یخواهیم نسخه آنتی ویروس فری اش را از خود سایتش دانلود کنیم دیگر به key نیاز ندارد؟
به هیچی احتیاج نداره فقط هر سری که میاد بالا میگه اینترنت سکوریتی ام رو بخر، خیلی خوبه به جان خودم![]()
این هم راه داره میتونی کاری کنی که اون پنجره دیگه نمایش داده نشه؛
راهش اینه: و این را من در هیچ سایت ایرانی ندیدهام خودم جستجو کرده و از سایتهای خارجی پیداش کردهام:
وارد محیط Safe Mode میشویم و به محل نصب آویرا میریم یعنی Program Files که در 64 بیتی ها در Program Files (x86)i هستش؛
در اون پوشه یک فایل هست به نام avnotify رویش راست کلیک میکنیم و Properties را میزنیم و تب Security را باز میکنیم؛ و Advanced و سپس Change Permissions را میزنیم؛
حالا سطر System را های لایت کرده و Edit را میزنیم؛
اونجا سطر دوّم یعنی Traverse Folders/ excute Files را که هست تیک گزینه ستون دوّم یعنی Deny را فعال میکنیم یعنی تیکش میزنیم؛
پنجرهها را تأیید میکنیم و کار تمام است.
سلام دوستان من این ورژن رو نصب کردم Avira Internet Security 2013 13.0.0.2688 Final اما ت
کلیک راست میکنم اصلا گزینه اسکن نداره
با سلام خدمت تمام دوستان گل.
من اين نسخه رو نصب كردم
ابديت هم به صورت افلاين انجام ميدهم ولي بعد از اينه مسير فايل رو بهش ميدم و شروع به اپن كردن فايل ميكنه بعد از اتمام كار در همون كادر ساكسي فول ابديت هم ميزنه ولي اون صفحه رو كه ميبندم قسمت ابديت اينترنت سكوريتي قرمز هست و نوشته ابديت نشده مشكل كار من چيه؟
اينترنت سكوريتي 2013 ابديت هم مخصوص همين محصول هست و اينترنت سكوريتي هم اكتيو هست ولي تا حالا به دليل كند بودن سرعت اينترنتيم نتونستم به صورت انلاين ابديت كنم
اگه ميشه لطف كنيدبگيد مشكل چيه با تشكر فراوان
ابديت و خود اينترنت سكرويتي از اينجا گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by @shahram@; 24-10-2012 at 10:16.
ازاین برنامه پایین برای جمع آوری آپدیتهای آویرا میتونید استفاده کنید که در سری بعد اگر که خواستین نیازی به اتصال به اینترنت جمع آوری آپدیتهای قبلی نداشته باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)