مال من هم درست شده صبا و مخابرات
مال من هم درست شده صبا و مخابرات
هی هر چند ساعت یه بار افت سرعت در حد تیم ملی میشه
به خاطر همین خرداده
اه
اه
اه
اقا كي ميخواد درست شه مرديم به خدا با اين سرعت افتضاح
کلا 2 روزه که مخابرات خراسان به طوری کلی دچار اختلال شده و شرکت ها جواب گو نیستند چون از دست اونا کاری بر نمیاد.
مخابرات که کلا جوابگو نبوده نیست.
من هر وقت از شاتل پرسیدم چرا سرعت اینقدر پایینه، فرمودن : مخابرات دچار پکت لاست شده و تا چندین و چند ساعت دیگر مشکل حل میشه اما مشخص نیست تا کی !
فکرشو بکنید 2 روز از اینترنت این همه کاربر پریده !
واقعا کی میخواد جواب بده.
باز اگه محدودیت زمانی نداشته یه چیزی ولی وقتی اینترنتمون ساعتیه ....!
دلايلي كه ميخان بيارن:
1-پاي يكي رو سيم
2-لنگر سيمو قطع كرده
3-كوسه گرسنش بوده سيمو جويده
![]()
معجزه که رخ نداده ولی صبح اصلا هیچ صفحه ای بالا نمیومد(در حالت عادی) اما از هیلتر شکون که استفاده میکردم(puff the magic dragon) صفحه با سرعت نصف دیال آپ بالا میومد.
اون موقعی هم که شما گفتی سرعت رو تست کنم اصلا نتوستم وارد سایت speedtest بشم(یعنی اصلا باز نشد)
اینجارو
هدیه شاتل به ازای اختلالات اینترنت
علاقهمندیم به اطلاع برسانیم به دلیل بروز مشكل در بسترهای مخابراتی و پهنای باند کشور، از هفته دوم اردیبهشت، شاهد اختلالاتی در سرویس اینترنت پرسرعت برخی از استان های کشور بودهایم. از آن زمان همکاران فنی این شرکت تلاش های فراوانی را به کار بستند تا مشکل برطرف گردد. اگر چه اختلالات یادشده خارج از اختیار گروه شرکت های شاتل بوده است و مشكلات ناشی از زیرساختهای ارایهی سرویس، شامل تعهد ارایهی سرویس شاتل نمیشود، اما با هدف جلب رضایت کاربران عزیزان، بستههای مختلف ترافیک رایگان به سرویس آنان اختصاص خواهد یافت. مشتریان عزیز، برای اطلاع از جزییات ترافیك اختصاص داده شده و زمان استفاده از آن میتوانند به پست الكترونیك خویش مراجعه كنند.
این هدایا شامل مشتریان شهرهای ، اردبیل، آمل، اهواز، اصفهان، بابل، بافت، بردسیر، بم، بیرجند، پاكدشت، تهران، تبریز، دزفول، دماوند، دهاقان، رفسنجان، زاهدان، ساری، ساوه، سمنان، شاهرود، شهررضا، شیراز، فولادشهر، فیروكوه، قزوین، قم، كاشان، كرمان، كرج، كرمانشاه، كوهپایه، مراغه، مرند، مشهد، میبد، ورامین خواهد بود و به مشتركینی اختصاص خواهد یافت كه در زمان تخصیص هدیه، در حال استفاده و یا قطع به علت اتمام ترافیك باشند. گفتنیست، مشتریان كه در خواست تغییر سرویس ایشان در سیستم ثبت و فعال شده است، مشمول این طرح نخواهند بود.
امیدواریم در آینده شاهد مشكلاتی از این دست نباشیم و همچنان ارایهی سرویس با بالاترین كیفیت ممكن به مشتریان یكی از افتخارات همیشگی ما محسوب شود و كیفیت خدمات ارایه شده در آینده جبران مشكلات پیش آمده باشد.
در پایان، از حسن همكاری و صبوری شما سپاسگزاریم.
![]()
مال من دیروز از صبح تا ساعت 8 قطع بود.فقط 12 ظهر به مدت 5 دقیقه با سرعت زیر دیال اپ وصل شد.
سلام
بچه های صبا اینترنت شب چطوریه واسه دانلود برای شم؟
یک شب پاشودم خیلی ت*خما*تی*ک بود... چه جوری همیشه بده یا بعضی وقتا خوبه؟؟![]()
مزخرف فعلن که همیشه همینه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)