تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 1126 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401801 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

دوست من!
    اگه نمی خوای راهنمایی کنی که بی خیال شیم؟!
    دوست خوبم سلام
    میخوام راهنمایی کنم ولی نمیدونم چطوری !!!! شما یک راهی پیدا کنید برای باز کردن باکس !! من عکسی در حال حاظر ندارم متاسفم. با یک کارت پلاستیکی محکم مثل کارت تلفن از شکاف دورتا دور شروع کنید باز میشه.

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

زیاد نتونستم صبر کنم بردم دادم تعمیر گاه ... درست شد ... مشکل از هارد بود
    ولی سیستم بالا نمی اومد که بخوام با این برنامه ببینم چشه
    سیستم زمان نصب ویندوز هم ویندوز رو شناسایی نمی کرد که بخواد بالا بیاد
    سلام
    خوب خدا را شکر به هر حال راهنمایی از راه دور ابزار هم میخواد و شما بهترین انتخاب را کردید .

---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------

سلام
    یکی از دوستانم هادری گرقته با این مشخصات :
    W.D Green 1TB 64MB
    ولی وقتی نصبش کرد با هاش مسکل داره ؛ یعنی میگه 4 ساعت طول میکشه تا ویندوز نصب بشه یا چیزی کپی بشه در صورتیکه با هارد قبلیش این مشکلات رو نداره
    هارد رو برده به قروشنده داده که بره واسه گارانتی اونا هم گفتن این به برچسبی رو پیجا بوده یکم رفته ؛ گفتن به خازر همین از گارانتی خارجه به فروشنده گفته اونم میگه نباید فردا میاوردی و....سرتون رو درد نیارم حالا تو این اوضاع یکی بهش گفته اصلا شاید مشکل از هارد نبوده مادربوردت باهاش هماهنگ نیست یا این هارد رو پشتیبانی نمیکنه .
    مادربوردش اینه:
    مادربورد گیگابایت مدل : GA-945PL-DS3

حالا همچینن چیزی درسته؟
    سلام دوست من
    بله این امکان خیلی زیاد است دو راه دارید
    1- هارد را مستقیم ببرید گارانتی اونها بدون هزینه براتون انجام میدهند حتی بدون گارانتی که من بعید میدونم گارانتی زیاد گیر بده.
    2- بایوس مادربرد را آپدیت کنید.

---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------

سلام

عزیزان این پیغام warning بیانگر چیست !؟

سلام
    مشکل خاصی نیست نگران نباشید موتور هارد شما در چند مورد برای استارت مشکل داشته است.

پروفشنال papiyoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    مشکل خاصی نیست نگران نباشید موتور هارد شما در چند مورد برای استارت مشکل داشته است.

ممنون از راهنماییتون

راستش این یه هارد نوتبوک هست و می خواستم برای یکی از نوتبوک هام که قدیمی هم هست (IBM-T60 Core2Due1.83) استفاده کنم. هارد اصلی نوت بوک دارای مشخصات فوق است:
    Seagate 160G SATA-II 5400rpm 8MB 5.5ms AverageSpeed: 52MB/s
    و هیچ مشکلی ندارد.

حالا شما صلاح می دونید که این تعویض رو انجام بدم یا نه!؟

البته الان یک هفته ای است که با هارد دوم (همان که پیغام warning داره ،کار کردم و مشکل خاصی نداشته)
    و اینم مشخصات هارد دوم:
    Seagate 160G SATA-II 7200rpm 16MB 4.17ms AverageSpeed: 63MB/s

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reza Razor's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    یجا ...

پيش فرض

سلام دوست من
    اگر هارددیسک را کمتر از یک سال است خریداری کرده اید بهتر است جهت تعویض به گارانتی مراجعه نمایید ولی قبل از آن کابل ها را چک کنید.
    چیه کابلهارو چک کنم ؟ وصلن همه دیگه!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون

راستش این یه هارد نوتبوک هست و می خواستم برای یکی از نوتبوک هام که قدیمی هم هست (IBM-T60 Core2Due1.83) استفاده کنم. هارد اصلی نوت بوک دارای مشخصات فوق است:
    Seagate 160G SATA-II 5400rpm 8MB 5.5ms AverageSpeed: 52MB/s
    و هیچ مشکلی ندارد.

حالا شما صلاح می دونید که این تعویض رو انجام بدم یا نه!؟

البته الان یک هفته ای است که با هارد دوم (همان که پیغام warning داره ،کار کردم و مشکل خاصی نداشته)
    و اینم مشخصات هارد دوم:
    Seagate 160G SATA-II 7200rpm 16MB 4.17ms AverageSpeed: 63MB/s

سلام دوست من
    عموما" ما هارد را تعویض میکنیم وقتی که :
    هارددیسکمون خراب میشه
    احتیاج به فضای بیشتر داریم
    احتیاج به سرعت بیشتر داریم
    احتیاج به امنیت اطلاعات بیشتر داریم
    احتیاج به یک هارد یدکی داریم که در مواقع خاص ازش بهره ببریم
    و....
    این یک امر عادی است و شما انجام دادید .

5. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض عدم شناسایی پارتیشن ها در ویندوز سون

با سلام
    من یه هارد دارم که پارتیشن هاش توی ویندوز ایکس پی بالا می آد ولی تو ویندوز سون شناسایی نمی شن
    اگه میشه کمکم کنید

در آغاز فعالیت erick belick's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

5 عدم پخش درست آهنگها

با سلام
    من با partition manager سایز درایوهامو تغییر دادم که در حین کار دوتا از درایوام delete میشه که بعد با زدن undelete اونارو برگردوندم. ولی الان یکی از همون درایوهام که delete شده بود و توش آهنگهامو نگه میدارم اکثر آهنگام دچار مشکل شده. و اون اینکه مثلا از داریوش میذارم مهستی می خونه!!
    لطفا کمکم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام
    من یه هارد دارم که پارتیشن هاش توی ویندوز ایکس پی بالا می آد ولی تو ویندوز سون شناسایی نمی شن
    اگه میشه کمکم کنید
    سلام دوست من
    عموما" این مشکل وقتی پیش میاد که شما پرمیشن خاصی براش تعریف کرده باشید . اول چک کنید ببینید آن پارتیشن یا پارتیشن ها در تمامی ویندوز های اکس پی شناسایی میشوند ( هارد را بعنوان هارد دوم به سیستم های دیگر متصل کنید و اطلاعات را اجرا کنید مثلا" ببینید داکیومنت ها باز میشوند موسیقی ها اجرا میشوند؟ )

منتظر شما هستم

9. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

با سلام
    من با partition manager سایز درایوهامو تغییر دادم که در حین کار دوتا از درایوام delete میشه که بعد با زدن undelete اونارو برگردوندم. ولی الان یکی از همون درایوهام که delete شده بود و توش آهنگهامو نگه میدارم اکثر آهنگام دچار مشکل شده. و اون اینکه مثلا از داریوش میذارم مهستی می خونه!!
    لطفا کمکم کنید
    سلام دوست من
    باید برای شما توضیح بدم که روال کار در زمان تغییر سایز پارتیشن بدین صورت است که یا شما حجم پارتیشن های خالی از اطلاعات را کم و زیاد میکنید و یا حجمی از پارتیشنهایی که حاوی اطلاعات هستند را تغیر میدهید . در مورد اول نرم افزار عموما" در 99 % مواقع به درستی عمل میکند و پارتیشنها را به هم متصل و یا از یکی کم و به دیگری می افزاید . ولی در مورد دوم نیاز است که فضایی خالی شود پس اطلاعات باید در جای دیگری ذخیره و پس از آزاد شدن فضای مورد نیاز عملیات اتصال فضای تعین شده از طرف شما انجام و دوباره اطلاعات به جایی که معین شده باز گردانده شود . در این مورد عموما" نرم افزار 30% مواقع خطا دارد زیرا به دلایلی عملیات با شکست مواجه میشود مانند ناتوانی در انتقال و یا خواندن اطلاعات . و حالا که اطلاعات در حال جابجایی است ممکن است تغیراتی ناتمام در Root پارتیشن و یا نواحی دیگر رخ دهد و این مهم باعث آن میشود که آدرس دهی اطلاعات بهم بریزد و وقتی شما فایلی را باز میکنید هارد پس از خواندن روت به سراغ آدرس قرارگیری آن میرود که در فهرست لیست شده است و متاسفانه حالا در آن مکان فایلی دیگر قرار گرفته است که ما به آن Shift شدن اطلاعات میگوییم.
    تا به اینجا هنوز مشکل حادی پیش نیامده است و قابل حل است ولی مشکل بزرگتر زمانی است که وقتی شما یک موسیقی را اجرا میکنید قطعاتی از چندین موسیقی دیگر با آن قطعه مورد نظر یا بدن آن اجرا میشود !!!!
    ابزار پیشرفته بازیابی اطلاعات PC-3000 For Windows UDMA قابلیت حل مشکل اول را 100% دارد ولی در مورد دوم باید بررسی بیشتری انجام شود.
    حال شما چه میتوانید بکنید ؟
    شما میتوانید از نرم افزارهایی مانند Get Data Back بهره ببرید امتحان کنید توضیحات آن در چندین صفحه قبل تر گذاشته شده است.

11. این کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه xerxes_66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دوستان . موتور درایو هارد من مثل اینکه سوخته . من اطلاعات شخصی مهمی روش داشتم. اگه بخوام بیرون بدم برام ریکاوری کنن اعتباری هست؟؟؟؟ خودم میتونم کاری کنم.؟ وقتی هاردو وصل میکنم صدای تق تق ممتد میده ؟ چه کار کنم ؟

داره خودمونی میشه new.operations's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    مدتی پیش سیستمم دچار مشکل شد (خازن های مادر برد و پاور هم سوخت ,حالا کدوم زود تر نمیدونم ) بعد از تعمیر یه هارد sata samsung 500gb/r54/16m روش انداخت (هارد قبلی ide بود ) بعد از اون سیستم هنوز مشکلاتی داشت (دمای cpu بشدت بالا میرفت که ریکوردش 94 درجه بود!! ) به دلایلی طرف کفت نمیدونم علت چیه و این عادیه!!(یه جای دیگه هم بردم ولی بی نتیجه بود ) در خلاصه مشکل دمارو با یه فن حل کردم . این توضیحاتو ( بخوانید :داستان ) دادم تا به این مشکل برسم که,
    بعد از خرید هارد جدید در موقع انتقال اطلاعات از odd به هارد (هم رایت و هم کپی به هارد ) اگر فایل صوتی یا تصویری در حال پخش باشد (نکته: این فایل در هارد موجود است ) صدای این فایل تکه تکه و بریده بریده پخش میشود اما تصویر بدون هیچ مشکلی اجرا میشود و در کل در هیچ زمانی (چه بازی یا کار های دیگه ) مشکلی وجود ندارد (این موضوع در تمام برنامه های پخش وجود داره ) . علته اینکه سوال رو اینجا میپرسم اینه که تعمیرکار دومی گفت این مشکل از هاردته (گفت تک تک, قطعاتو عوض کردم و مشکل رو از هاردت یافتم ,البته خودمم که با هارد قدیمیم که تست میکنم همه چی درسته)
    امکان داره از هارد باشه (منظورم اینه که مادر برد سالمه ؟) ؟ میتونم خودم تست کنم ؟
    ببخشید از اینکه طولانی شد
    سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •