تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 416 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ابن قسمت که چیز خاصی نداشت و فقط حد آخر سوسانوی مادارا جالب و وحشتناک بود
    عجب چیزی بوده این مادارا...معلوم نیست چطور به این سوسانو دست پیدا کرده ! و از همه عجیب تر اینه که هاشیراما جلوی همچین کسی جنگیده و پیروز شده!
    این همه ساسکه ساسکه گفتن و همه منتظر تکنیک ها وحشتناک از ساسکه بودیم ولی باز هم همه کارها رو ایتاچی کرد و ساسکه وایساد و نگاه کرد.
    این ساسکه جلوی ناروتو هیچ شانسی نداره دیگه چه برسه به توبی و مادارا.

2. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

تعصبی هستی داداش

وقت کردی میتونی به انیم ورلد فارسی هم بری تا جواب هات و بگیری!

نمونه جواب اینکه هیچ جایی گفته نشده که مادارا شکست خورده! اصلا مگه بی دلیل مادارا میره که با هاشی بجنگه؟! حتما علتی پشت قضیه بوده! الان دیگه همه به نتیجه رسیدن که کل دنیا هم نمیتونن جلو مادارا بایستن حتی ناروتو + ساسکه!

اگر چه میگی ساسکه شانسی نداره ولی حقیقت اینه که خیلی دست کم گرفتی ساسکه رو! ثابت شده قبلا که بدون کیوبی ناروتو کم سرعت تر از ساسکه هست. الان با کیوبی مود ممکنه حریف هایی برای هم شده باشن که بتونن همدیگه رو تا پای مرگ پیش ببرن!

تو چپتر اخر سوناده هم معترف شد که واقعا هاشیراما با این مبارزه کرده؟! خود مادارا هم گفت که فقط یک حریف بوده که میتونسته جلوی من دووم بیاره و اون هاشیراما بوده. نتیجه ای که من بهش رسیدم اینه که ریننگان در طول جنگ مادارا هاشیراما فعال شده یا بعد از اینکه جنگ تموم شده یعنی یک مبارزه تا extend با یک سنجو لازمش بوده!

بازم تو همین چپتر اخر معلوم شد که هاشیراما فرم نهایی سوسانو رو دیده و تا حالا کسی بعد از دیدن این فرم زنده نمونده! شاید خود مادارا نفله کرده باشه هاشیراما رو و بعید میدونم به علت کهولت سن مرده باشه هاشیراما چون دوران هوکاگه بودن نیدایمه رو دیدیم و اینکه تو چه سنی بود... دیگه اختلاف سن 2 تا برادر چقدر میخواد باشه؟! و البته غیر از مادارا کی میتونسته هاشیراما رو بکشه؟

در مورد اون جنگ دره نهایی هم تا حدودی معلوم شده که مادارا و هاشیراما هیچ کدوم نمردن. هاشیراما از اونجایی که کیوبی رو مهر کردن و... مادارا هم از اونجایی که برنامه برگشتنش رو کشید و دادن ریننگان به ناگاتو توسط توبی و...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه داداش تعصب کجا بود ؟!
    مگه برای مانگا و انیمه آدم تعصبی هم پیدا میشه ؟! البته اونجا هم عضو هستم (Phantom x) ...شما هم فکر کنم (kakashi) باشی
    این که مادارا مرده یا زنده مونده هنوز مشخص نشده...همونطور که توی مرگش شک هست توی زنده موندنش هم شک هست...چیزی که مشخصه اینه که هاشیراما زنده از اون مبارزه برگشته و به همراه همسرش میتو کیوبی رو مهر میکنن
    در ضمن مطمئن باش بالاخره یک راهی برای مبارزه با مادارا هست...ناروتو کیوبی رو داره و از اون طرف هم توبی گدو مازو رو داره...مادارا هم بخاطر غرورش زیادی از خودش تعریف میکنه.

البته ناروتو توی سنین مود هم میتونه ساسکه رو حسابی توی دردسر بندازه...مخصوصا حالا که دیگه مشکلی با کیوبی نداره و میتونه از اون دو تا قورباغه هم استفاده کنه.
    طبق صحبت های و خاطرات کیوبی هاشیراما بعد جنگ با مادارا اونو مهر میکنه و این نشون میده که برنده اون جنگ هاشیراما بوده.
    توبی هم میگفت همه فکر مکینن مادارا در جنگ با هاشیراما کشته شده ولی واقعیت چی میتونه باشه ؟! برنده کسی است که به آینده چشم داشته باشه! به اون صورت مشخص نیست پایان این جنگ چی شده!
    ولی طبق گفته های همین مادارا تنها کسی که میتونه جلوی اون رو بگیره هاشیراما بوده.

این رو هم در نظر بگیریم که مادارا فعلی از ژن سنجو بهره میبره که میزان چاکرای اون تا حد زیادی بالا میبره و مطمئنا در جنگ مقابل هاشیراما نمیتونسته همچین تکنیک هایی رو برای مدت طولانی استفاده کنه.

هر چی هست همه چیز به شخصیت و هویت اصلی توبی بستگی داره...این توبی توی اون جنگ یا بعد از اون جنگ یک کارهایی کرده.
    واقعیت اون جنگ رو هم میدونه...بعضی وقت ها فکر میکنم نکنه توبی هاشیراما باشه

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه داداش تعصب کجا بود ؟!
    مگه برای مانگا و انیمه آدم تعصبی هم پیدا میشه ؟! البته اونجا هم عضو هستم (Phantom x) ...شما هم فکر کنم (kakashi) باشی
    میگم چرا لفظ ها شبیهه! شرمنده ها ولی من متن شما رو میخونم احساس میکنم دارن تلاش میکنن یک کاراکتر رو خراب کنن و این تعصبی هم که گفتم جزو همونه یه جورایی هم توهین توش احساس میشه! شرمنده ولی رک بگم اینطوریه به نظرم!
    این که مادارا مرده یا زنده مونده هنوز مشخص نشده...همونطور که توی مرگش شک هست توی زنده موندنش هم شک هست...چیزی که مشخصه اینه که هاشیراما زنده از اون مبارزه برگشته و به همراه همسرش میتو کیوبی رو مهر میکنن
    در ضمن مطمئن باش بالاخره یک راهی برای مبارزه با مادارا هست...ناروتو کیوبی رو داره و از اون طرف هم توبی گدو مازو رو داره...مادارا هم بخاطر غرورش زیادی از خودش تعریف میکنه.
    غرور در عین قدرت! داره کاگه ها رو تحقیر میکنه و باهاشون بازی میکنه!!
    هنوز کامل دقیق اعلام نشده ریننگان از کجا اومده ولی هر چیه ربطی به مبارزه با هاشی داره که به نظر من مادارا با هاشی جنگیده تا ریننگان رو فعال کنه! بعدش هم که برنامه ی ناگاتو و توبی و زتسو و... همین میتونه دلیل باشه بر زنده موندن!
    البته ناروتو توی سنین مود هم میتونه ساسکه رو حسابی توی دردسر بندازه...مخصوصا حالا که دیگه مشکلی با کیوبی نداره و میتونه از اون دو تا قورباغه هم استفاده کنه.
    طبق صحبت های و خاطرات کیوبی هاشیراما بعد جنگ با مادارا اونو مهر میکنه و این نشون میده که برنده اون جنگ هاشیراما بوده.
    اون که اره ظاهرا برنده هاشی بوده و حتما مادارا هم به هدفش رسیده بوده!
    توبی هم میگفت همه فکر مکینن مادارا در جنگ با هاشیراما کشته شده ولی واقعیت چی میتونه باشه ؟! برنده کسی است که به آینده چشم داشته باشه! به اون صورت مشخص نیست پایان این جنگ چی شده!
    میتونه نشون دهنده همون برنامه ناگاتو و پروژه برگشتن مادارا باشه! قبلا هم دیدیم وقتی ساسکه تمام توانش رو جلو دانزو مصرف کرد پیشرفت کرد و یک لول سوسانو دیگه باز کرد! جلو کاکاشی هم که لول بعدی! بعید نیست بگیم مادارا جلو هاشی جنگیده و تنها کسی بوده که میتونسته تا پای مرگ ببرتش و لحظه اخر ریننگان و لول التیمیت سوسانو فعال شده!

ولی طبق گفته های همین مادارا تنها کسی که میتونه جلوی اون رو بگیره هاشیراما بوده.

این رو هم در نظر بگیریم که مادارا فعلی از ژن سنجو بهره میبره که میزان چاکرای اون تا حد زیادی بالا میبره و مطمئنا در جنگ مقابل هاشیراما نمیتونسته همچین تکنیک هایی رو برای مدت طولانی استفاده کنه.
    مادارا بیشترین و خاص ترین چاکرای اوچیها رو داشته که از ریکودو هم به ارث بردنش! مادارا چاکراش فوق العاده زیاده! اپگریدی که کابوتو روش انجام داده موکتون بوده وگرنه ریننگان مال خودش بوده و دیدیم که توبی ریننگان رو داده بود به یک اوزوماکی که چاکراش زیاد باشه که بتونه تحملش کنه یعنی مادارا هم اصلا کم نداره! هر چی باشه کلفت اوچیها هست! و البته در حد حریفش که هاشیراما باشه!

هر چی هست همه چیز به شخصیت و هویت اصلی توبی بستگی داره...این توبی توی اون جنگ یا بعد از اون جنگ یک کارهایی کرده.
    واقعیت اون جنگ رو هم میدونه...بعضی وقت ها فکر میکنم نکنه توبی هاشیراما باشه
    فقط یک نفر بوده که میتونسته کیوبی رو احضار کنه یعنی در حد بیجو و بیشتر چاکرا داشته و اون هم مادارا بوده! از اونجایی هم که توبی همین کار رو تکرار کرد میشه گفت یجورایی توبی مشتقی از مادارائه و یحتمل ساختنش هم کار خودشه!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میگم چرا لفظ ها شبیهه! شرمنده ها ولی من متن شما رو میخونم احساس میکنم دارن تلاش میکنن یک کاراکتر رو خراب کنن و این تعصبی هم که گفتم جزو همونه یه جورایی هم توهین توش احساس میشه! شرمنده ولی رک بگم اینطوریه به نظرم!
    نه . من خودم جزو کسانی هستم که کلی منتظر موندم تا بالاخره مادارا رو در مانگا ببینم و مبارزه هاش رو به چشم ببینم. من کجا توهین کردم ؟!
    فقط گفتم که یک سری قابلیت های مادارا بخاطر ژن هاشیراماست...دیگه این رو که نمی تونیم رد کنیم و واقعیته...

غرور در عین قدرت! داره کاگه ها رو تحقیر میکنه و باهاشون بازی میکنه!!
    هنوز کامل دقیق اعلام نشده ریننگان از کجا اومده ولی هر چیه ربطی به مبارزه با هاشی داره که به نظر من مادارا با هاشی جنگیده تا ریننگان رو فعال کنه! بعدش هم که برنامه ی ناگاتو و توبی و زتسو و... همین میتونه دلیل باشه بر زنده موندن!
    کسی هم نگفت قدرت نداره.
    ما که از این 5 کاگه هیچ چیزی ندیدم...فقط دیالوگ دارن!
    این که توبی یک موجود ساختگی باشه خیلی بعیده . ابراز احساساتش نشون میده که یک شخصیت حقیقیه...ولی این که چه کسی هست رو نمیشه حدس زد.

میتونه نشون دهنده همون برنامه ناگاتو و پروژه برگشتن مادارا باشه! قبلا هم دیدیم وقتی ساسکه تمام توانش رو جلو دانزو مصرف کرد پیشرفت کرد و یک لول سوسانو دیگه باز کرد! جلو کاکاشی هم که لول بعدی! بعید نیست بگیم مادارا جلو هاشی جنگیده و تنها کسی بوده که میتونسته تا پای مرگ ببرتش و لحظه اخر ریننگان و لول التیمیت سوسانو فعال شده!
    یا این که میتونه نشون دهنده سو استفاده توبی از مبارزه اون دو باشه.

مادارا بیشترین و خاص ترین چاکرای اوچیها رو داشته که از ریکودو هم به ارث بردنش! مادارا چاکراش فوق العاده زیاده! اپگریدی که کابوتو روش انجام داده موکتون بوده وگرنه ریننگان مال خودش بوده و دیدیم که توبی ریننگان رو داده بود به یک اوزوماکی که چاکراش زیاد باشه که بتونه تحملش کنه یعنی مادارا هم اصلا کم نداره! هر چی باشه کلفت اوچیها هست! و البته در حد حریفش که هاشیراما باشه!
    اون که از ریکودو به مادارا به ارث نرسیده...به پسر بزرگتر رسیده که بعد از اون هم خاندانهای دیگه اومدن و ...
    من نمیگم چاکرای مادارا کم هست ولی مطمئنا در شرایط عادی و بدون ژن هاشیراما و ادو تنسه مدت و کیفیت استفاده از خیلی تکنیک ها تغییر میکرد.
    خود مادارا هم گفته که مدت کمی بعد از فعال کردن رینگان مرده...حالا مشخص نیست به دلیل مصرف زیاد چاکرا توسط رینگان بوده یا دلیل دیگه ای داشته.

فقط یک نفر بوده که میتونسته کیوبی رو احضار کنه یعنی در حد بیجو و بیشتر چاکرا داشته و اون هم مادارا بوده! از اونجایی هم که توبی همین کار رو تکرار کرد میشه گفت یجورایی توبی مشتقی از مادارائه و یحتمل ساختنش هم کار خودشه!
    همونطور که بالا هم گفتم با توجه به شخصیت توبی به نظر میاد یک انسان حقیقی باشه...صحبتهاش هم چیز دیگه ای رو نشون میده.
    در ضمن مادارا با مانگکیو میتونست کیوبی رو کنترل کنه ولی توبی با شارینگان معمولی ...در مورد شخصیت توبی نمیشه چیز خاصی گفت و هیچی معلوم نیست.

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

در مورد لفظ و این ها گفتم من احساس میکنم نه...

قوم اوچیها چاکرای ریکودو رو هم به ارث بردن و بین این قوم هم قوی ترین چاکرا رو مادارا داشته. توانایی احضار کیوبی یک مثال هست!
    در زمان حیات شاید تفاوت مقدار چاکراش با هاشیراما در حدود 10 20% بوده باشه یعنی خیلی کم... الان فقط موکتون هست که مال خودش نیست اون هم کابوتو بهش اضافه کرده! ریننگان هم مثل شارینگان باید باشه یعنی مصرف چاکراش برای اوچیهایی نباید خیلی باشه بخصوص که چشم مادارا همیشه فعال هست

ولی در مورد توبی مخالفم با شما یک جا ناروتو بهش میگه کی هستی توبی هم میگه من هیچ کس نیستم! بدنش هم که دیدیم کلا پیوندیه
    از طرفی زتسو ها هم معلوم شده میتونن از موکتون استفاده کنن یعنی از هاشیراما هستن
    به نظر من که توبی ساختگیه

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

امروز انیمه جدید رو دیم...خیلی وقت بود که سراغ انیمه نرفته بودم چون هی مدام به بیراهه می رفت !!
    ولی قسمت امروز خیلی برام جالب بود ... بیشتر از همه موسیقی که داخل انیمه بود موقع مبارزه کاکاشی بازابوزا و یاداوری خاطرات گشذته برام لذت بخش بود ...گرچه هنوز خوندن مانگا بهتر از دیدن انیمه هستش ولی باز توی انیمه به خاطر موسیقی و شرایط فیلم گونه اش میشه دنبال جذابین بود .. خداییش موسیقی این قسمت حرف نداشت یه حس نوستالژی خاصی از یاداوری خاطرات پل ناروتوی بزرگ بهم دست داد ...

11. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

مشکلش اینه که بیش از حد فلش بک داره
    بیش از حد! همینش خراب میکنه انیمه رو
    اگه مانگاش خوب نبود و داستانش جالب نبود بخاطر انیمه کسی جذب نمیشد...

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در مورد لفظ و این ها گفتم من احساس میکنم نه...

قوم اوچیها چاکرای ریکودو رو هم به ارث بردن و بین این قوم هم قوی ترین چاکرا رو مادارا داشته. توانایی احضار کیوبی یک مثال هست!
    در زمان حیات شاید تفاوت مقدار چاکراش با هاشیراما در حدود 10 20% بوده باشه یعنی خیلی کم... الان فقط موکتون هست که مال خودش نیست اون هم کابوتو بهش اضافه کرده! ریننگان هم مثل شارینگان باید باشه یعنی مصرف چاکراش برای اوچیهایی نباید خیلی باشه بخصوص که چشم مادارا همیشه فعال هست

ولی در مورد توبی مخالفم با شما یک جا ناروتو بهش میگه کی هستی توبی هم میگه من هیچ کس نیستم! بدنش هم که دیدیم کلا پیوندیه
    از طرفی زتسو ها هم معلوم شده میتونن از موکتون استفاده کنن یعنی از هاشیراما هستن
    به نظر من که توبی ساختگیه
    بیشترین چاکرا رو قوم ازوماکی داره و این رو هم همه دیدیم و ناگاتو همیشه رینگانش فعال بوده و به غیر از این چاکرای اون بین 6 پین دیگه استفاده میشده.
    دیگه همه میدونیم که خاندان اوزوماکی بیشترین چاکرا رو دارن.

تفاوت چاکرا مطمئنا چیزی بیشتر از 20 تا 30 درصد بوده وگرنه دلیلی نداشت که به دنبال ژن هاشیراما باشه و اونو به خودش پیوند بزنه.
    به غیر از موکتون که مال خودش نیست این مدت زمان تکنیک ها و مقدار چاکرایی که مصرف میکنه ارتباط مستقیم با ن هاشیراما داره که قوای بدنی اون رو بالا برده.
    مادارا گفته که مدت کمی بعد از فعال کردن رینگان مُردم ! شاید دلیلش همین عدم تحمل بدنی باشه.

توبی همیشه گفته که به دنبال یک بدن ایده آل و کامله و همین دلیلی میشه بر این که همچین برنامه ای سر خودش پیاده کرده.
    یادمون نره که توبی با اروچیمارو و دانزو هم رابطه داشته...در ضمن این زتسو ها کی موکتون زدن که ما ندیدیم؟!
    توبی یک شخص واقعیه که حقیقت اون جنگ رو میدونه و از اون مبارزه به نوعی سو استفاده کرده

14. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

در مقایسه بین افراد عادی اوزوماکی و اوچیها اره ولی در مورد چاکرای مادارا فکر میکنم همین که کیوبی احضار میکنه ثابت کنه که از قوم اوزوماکی ها هم بیشتر چاکرا داره!

الان امتیازی که مادارا داره به نظرم ادو بودنشه که خیالش راحته فقط میتونن مهرش کنن نه کشتن به همین دلیل هم هست که میاد و شهاب سنگ میکوبه سر و خودش و لشکر دشمنش! اوایل احضار شدنش یه چند تا موکتون زد برای تمسخر ولی غیر از اون کلا توان خودشه!

در مورد ریننگان هم هرکس به نظری داره همچنین مواردی مثل ایزاناگی که ایتاچی میگه قوم اوچیها وقتی نمیخواستن به هیچ وجه ببازن ایزاناگی میزدن ولی توبی میگه باید یین و یانگ داشته باشی... البته مادارا وقتی ریننگان کشید گفت که این قدرت اوچیهاست (وقتی داره با کابوتو حرف میزنه) از طرفی ریننگان رو مانگکیو فعال شده یعنی قدرتیه اوچیها فقط میتونه بهش برسه به همین دلایل من میگم اصلا ژن هاشی برای ریننگان لازم نبوده! حالا ممکنه بخاطر قدرت بدنی بالا و چاکرا و یانگ المنت که هاشی داشته خیلی ها دنبالش باشن نمونه اروچیمارو دانزو توبی و... الان هم که معلوم شده موکتونِ مادارا کار کابوتوئه نه خود مادارا. یعنی بخاطر کمی چاکرای اضافه فکر نمیکنم مادارا این کار رو کرده باشه! اگر هم چیزی بوده مطمئنا هدف بزرگتری داشته شاید ریکودو شدن چیزی که واقعا برازنده مادارا هست نه افراد ناقصی مثل توبی!

زتسو ها هم از جنس موکتون هستن دیگه وقتی چاکرای ناروتو میخورد بهشون تبدیل به درخت میشدن مثل همون موکتونی که یاماتو زد و تحت تاثیر چاکرا ناروتو داشت رشد میکرد
    در مورد اون جنگ هاشی مادارا هم یعنی توبی این همه عمر کرده؟! من فکر نمیکنم اینطور باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •