فکر کنم باهمون جهت ها، هم بشه یعنی جهت مخالف رو بگیری . ولی میتونی وقتی داری سریع می دوی دستت رو از رو دکمه ها بردار و فقط RB رو بزن اون موقع میزنه تو سر توپ.
فکر کنم باهمون جهت ها، هم بشه یعنی جهت مخالف رو بگیری . ولی میتونی وقتی داری سریع می دوی دستت رو از رو دکمه ها بردار و فقط RB رو بزن اون موقع میزنه تو سر توپ.
یواش یواش باید پرونده بسته بشه
اين بازي در پاييز 1387 عرضه ميشود از موتور گرافيكي بالاتر از قبل استفاده شده و نيز از داوران باهوش تر و اصلي استفاده ميشود و بازيكنان از تكنيك هاي بيشتر از قبل برخوردارند و حركتهاي متفاوت تر از قبل و بيشتر انجام ميدهند و مشكل گيم پلي اون هم برطرف شده و 70 در صد ساخته
![]()
آره ... من توی یکی از سایتاش بودم که از طریق گوگل پیداش کردم و از اونا خواستم که حداقل توی این نسخه ایران رو درست کنن. راستی یه سوال :
توی نسخه ی 2008 نمیشه داور انتخاب کرد ؟ درسته ؟
نمیدونم چرا بعضی چیزها رو ازش برداشتن به جایی که بهش اضافه کنن.
شاید تو 2009 درست بشه!!!
من سیستمم با این مشخصات:
cpu:q6600 quad
vga:sapphire 3870 512mb gddr4 ultimate
ram:2*1 geil balck dragon
من با این سیستم خفن همه بازی ها رو در بهترین شرایط بازی می کنم اما نمی دونم چرا تو این بازی تو هر سه حالت های مدیوم لاو وقتی بازی شروع می شه وسط صحفه شروع میکنه به پرپر زدن هی کوجولو و اعصاب من و خرد کرده دوستان فکر می کنید مشکل از کجاست در ضمن من کراسیس رو روی وری های باز می کنم و مشکلی ندارم در ضمن مونیتر من 19 اینچ ال سی دی واید هستش و ویندوز من ویندوز xp sp3 final است لطفا دوستان کمکم کنید
کونامی لیسانس ایرانو نداره.تا اوضاع لیسانس کونامی همینه نباید منتظر ایران بود!
احتمالا از درایور گرافیکه.مشکل من با نصب درایور اون موقع nvidia حل شد.حالا شاید به قول david23 مشکل کلا با گرافیکه.(اونم از درایوره حتما.اون قسمت ایراد ساکر رو توش درست نکردن)
فقط امیدوارم گیم پلی اش مثل این 2008 آشغال نباشهیواش یواش باید پرونده بسته بشه
اين بازي در پاييز 1387 عرضه ميشود از موتور گرافيكي بالاتر از قبل استفاده شده و نيز از داوران باهوش تر و اصلي استفاده ميشود و بازيكنان از تكنيك هاي بيشتر از قبل برخوردارند و حركتهاي متفاوت تر از قبل و بيشتر انجام ميدهند و مشكل گيم پلي اون هم برطرف شده و 70 در صد ساخته
فقط pes6
دقیقا چون من با یک 8600 و یه cpu 2180 راحت رو های بازی میکنم کارت شما که خیلی قویتر از 8600هست
دوستان که گفتن این یه ریسک بود که باید انجام میشد باید منتظر 2009 بمانیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)