من با فرمایشات شما هم موافقم و هم مخالف. بنظرم سیایست شرکتها در ارائه فرمت RAW آن چیزی نیست که شما مد نظر دارید,. کلا مبحث RAWٌ بحثه مفصلی رو می طلبه و اینکه این امکان تا چقدر میتونه به عکاس کمک کنه باید در جای خودش بحث بشه. نمی شه گفت فقط مختص دوربین های حرفه ای است .مطمئنا شما با فرمت RAW در دوربین های این رده کار نکردید و گرنه اینچنین اظهار نمی کردید.من می تونم نمونه عکس هایی در اینجا قرار دهم که شما در وهله اول تصور کنید که این عکسها با یک دوربین حرفه ای و گران قیمت گرفته شده و لی بعد متوجه می شوید همه انها با یک دوربین آماتور گرفته شدن. این دوربین به نظر من فرا تر از یک دوربین ها خواندگی است . چون کار کردن با منوهای پیچیده و تنظیمات گسترده برای کاربران آماتور میتونه مشکل آفرین باشه و نمی توانند از تمامی امکانات دوربین بهره ببرند.نمونه این افراد را من زیاد دیدم
من یک دسته بند ی انجام میدم و بنظرم معقول بنظر میرسه:
تجهیزات و امکانات25% و علم ودانش 25% استفاده از نرافزارها 25% و تجربه 25% سهم در تشکیل یک عکس خوب را دارند.
من در پست قبلی اشاره کردم که شرکت سونی طیف وسیعی از کاربرها را هدق قرار میده. ولی از دیدگاه خودم میگم که ترجیح میدم که کمی وقت صرف کنم تا با نرافزارهای قدرتمند کار ادیت را انجام دهم تا اینکه کار ویرایش را به یک میکروچیپ که خالی از خطا نیست بسپرم.
بنظرم ادیت عکس مختص عکاسان حرفه ای نمی باشد و تا الان هم دوربینم چیزی فراتر از انتظارم براورده است