منم بازی رو تموم کردم
بازی عالی بود از هر نظر
و خوشحالم که زیاد ترسناک نبود چون اصلا اهل بازی ترسناک نیستم
ممنون
منم بازی رو تموم کردم
بازی عالی بود از هر نظر
و خوشحالم که زیاد ترسناک نبود چون اصلا اهل بازی ترسناک نیستم
ممنون
خیالت راحت، تنها شرکتی که بازیش بدون مشکله همین پردیسه!
بچه ها در قسمت Benchmarks در قسمت Variable benchmark برای شما چه عددی را نشان می دهد
برای من 59.5 FPS
در ضمن سوالی داشتم گزینه Anti_aliasing رو اگر روی 2X-4X-6X-8X-8XQ-C16X-c16XQ روی یکی از اینا بگذارم چه تغییری ایجاد میشه در گرافیک
همچنین گزینه Motion Blur
بچه ها من این چارابتری که همه جا اتشفشانیه گیر کردم با شیوا میرم از رو سنگ میوفتم بعد از یه بریده کیپرم راهم رو ادامه میدم تا سنگ بزرگ و تکونش میدم میندازمش داخل مذاب یعد اصلا بهم Jump نمیده؟! آیا من اشتباه میرم یا اصلا باید چیکار کنم؟
نه اون سنگه در حقیقت کار Sheva رو راحت می کنه
شما باید از دست wesker فرار کنید و نزارید بزنتتون
همون جا همش بچرخید تا Sheva بیاد کمکتون ، االبته Wesker دنبال اون هم میره که باید از دور بهش شلیک کنید تا Sheva رو نکشه
بعد یه چیزی رو سینه ی Wesker ظاهر میشه رنگش زرده و همون نقطه ضعفشه در حقیقت
باید وقتایی که اون ظاهر میشه بهش شلیک کنید و وقتی Wesker گیج شد برین نزدیکش و اون آمپوله رو بزنید بهش
برو بکس یه مشکل دارم اینم اینه که وقتی می رم تو بازی بعد از 5 دقیقه بازی کردن بازی کند می شه و نمی شه بازی کرد به گرافکم دست زدم خیلی گرم بود گفتم شاید گرافیکم داغ می کنه 9600 GSo مدلش بعد از بازی اومد بیرن سریع دمای گرافیگمو نگاه کردم 56 بود فکر نکن از گرافیک باشه نمی دونم کسی راه حلی نداره ؟؟ به این مشکل کسی بر نخورده؟؟
دمای 56 برای گرافیک کاملا عادیه !برو بکس یه مشکل دارم اینم اینه که وقتی می رم تو بازی بعد از 5 دقیقه بازی کردن بازی کند می شه و نمی شه بازی کرد به گرافکم دست زدم خیلی گرم بود گفتم شاید گرافیکم داغ می کنه 9600 GSo مدلش بعد از بازی اومد بیرن سریع دمای گرافیگمو نگاه کردم 56 بود فکر نکن از گرافیک باشه نمی دونم کسی راه حلی نداره ؟؟ به این مشکل کسی بر نخورده؟؟
احتمالا CPU شما دماش میره بالا . دمای سی پی یو رو چک کنید . اورکلاک که نکردید ؟
دوستان من اين بازي رو گرفتم موقع نصب زبانش ژاپني بود وقتي هم نصب كردم وارد بازي شدم بازم ژاپني بود
چيكار كنم انگليسي بشه !!!!!!!!!!!!!
سلام
نحوه Save کردن مرحله ها چجوری ؟
کلا سیو این بازی چطوریه ؟
تو ترینر هم دکمه F10 مخصوص سیو هست . اما آیا کار میکنه ؟
تو خود Luncher بالا یه Language هست انگلیسیش بکن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)