البته هک شده ولی منظور از هک شدن این نیست که الان میشه بازی غیر ارجینال رو روی PS3 اجرا کرد. بلکه تو وبلاگش اشاره کرده که تونسته RAM رو READ / Write کنه. به قول خودش این یعنی هک کردن و اشاره کرده که هنوز مراحل دیگهای از بعد نرم افزاری باقی مونده.
البته هک شده ولی منظور از هک شدن این نیست که الان میشه بازی غیر ارجینال رو روی PS3 اجرا کرد. بلکه تو وبلاگش اشاره کرده که تونسته RAM رو READ / Write کنه. به قول خودش این یعنی هک کردن و اشاره کرده که هنوز مراحل دیگهای از بعد نرم افزاری باقی مونده.
خوب شما همون هک نشده رو تهیه کن و بازی کپی نخر![]()
حذف شود :-)
Last edited by boy_teh; 23-01-2010 at 19:12.
اون هم به زودی . ولی Ps3 خوب مقاومت کرد روحش شاد![]()
رفقا . بالاخره بعد از کلی تحقیقات برای خرید PS3 بین Fat و Slim امروز رفتم و یه Slim 120G گرفتم . با اینکه واقعا به Fat علاقه داشتم مجبوری Slim خریدم . از آشناهای نزدیک خریدم که هم فت داشت و هم اسلیم و کلی باهام صحبت کرد که چون غریبه نیستی اسلیم بخر و فت دیگه تولید نمیشه و این فتهای تو بازار هم همه استوک هستند و از این صحبتها ...
در ضمن من میخواستم از فروشگاه هایپر استار تهران Fat80G با 2تا بازی بخرم 356 هزار + 1سال گارانتی لادیز .
که از خوش شانسی گارانتی لادیز کار تعمیراتش رو داده دست رفیق خودم . باهاش مشورت کردم و اونم گفت Fat رو بیخیال شو که همین الان 4 تا دستگاه تعمیری از فتهای هایپر استار پیشمه و اونام همه استوک هستند و میخوان رد کنن بره . خلاصه رای مارو زدند . علارغم میل باطنیم که خیلی دوست داشتم فت بخرم رفتم و یه اسلیم خریدم .
البته از خریدم راضی و خوشحالم ;-)
خوب خریدم ؟ : PS3 Slim120G + Uncharted1 + Resistance 1 + Infamous + HDMI Cable = 400/000 T
راهنمایی میخوام راجع به اینکه تمام تنظیماتش رو چه جوری به بالا ترین حد ببرم و کلا بهترین کیفیت + کارایی رو ازش بگیرم ؟( آخه 2 ساعته گرفتم و به منوش عادت نکردم البته تصویر رو به 1080p بردم)
دوستان Ps3 باز هر راهنمایی لازم میدونند بفرمان![]()
مباركت باشه دوست عزيز، منم بدجوري بين فت و اسليم مونده بودم، ممنون از اينكه كامل توضيح دادي و منو از شك دراوردي، منم همين روزا يه اسليم ميگيرم.
آره دست دو گرفتم . ولی 1 خش ریز هم روشون نمیبینی . البته بلوری تقریبا خش افتادن تو کارش نیست .
کلا خوب خریدم ؟
ببخشيد دوستان ميخاستم بدونم كه ps3 هم مسله xbox360 ميشه بازياشو داخله هافزش زخيره كرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)