سلام
lمنظورم همون قسمت پرینت پریویو بود نه علامت مثبت و منفی او ن پایین
شما هممنظورتون کلاً محیط خود printprewive بود فکر کردم گزینه خاصی دارد
آخه اون جا هم ذره بینش کوچک و بزرگ می کند
2- نمودار جعبه ای ندارد در این قسمت
سلام
lمنظورم همون قسمت پرینت پریویو بود نه علامت مثبت و منفی او ن پایین
شما هممنظورتون کلاً محیط خود printprewive بود فکر کردم گزینه خاصی دارد
آخه اون جا هم ذره بینش کوچک و بزرگ می کند
2- نمودار جعبه ای ندارد در این قسمت
چطوری میشه ستون ها رو راست نویس کرد؟
یعنی ستون اعداد سمت راست شیت قرار بگیره
Excel 2007
دوست عزیز
در کل من اینگونه کارها را با یک Copy/Past ساده انجام می دهم که به سرعت هم انجام می شود
ولی اگر سایت شما فقط جدول باشد بعد از اینکه دکمه Import را بزنید از شما ناحیه ای که می خواهید در اکسل وارد شود را میپرسد.
در ضمن دعا میکنم حال پدرتون خوب بشه و سایه اش بالای سر شما و خانواده همیشه مستدام
لينك بالا را دانلود كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز انشا الله همه مریض ها خوب شن
راستی در مورد جدول میخوام هر موقع اطلاعات سایت ریفرش میشه من با زدن دکمه ریفرش در اسکل به صورت خودکار اینکار انجام شه
با تشکر
با سلام خدمت دوستان 2 تا سوال داشتم.
اول اینکه در اکسل چطور میشه بازه ها رو autofill کرد مثلا 7-8 8-9 9-10 و...
و دوم اینکه وقتی 1 سایت رو کامل وارد اکسل می کنم اگه موتور جستجو باشه توی سایت وقتی که داده های اضافی رو پاک می کنم نمی تونم اون رو پاک کنم چه کار باید کرد ممنون.
دوست عزیز سلام
توی اکسل اگه بخای ایتو فیل بسته به یه مقداری که توسلول وجود داره با فیل کردن اون چیزی که میخای نشون بده باید یه بار تعریفش کنی برای تعریفشم کافیه توی سلولا مقداراتو بنویسی بعد تو قسمت excel option همون قسمت اول که فعاله papular گزینه ای داریم به نام edit custom lists با زدنش پنجره ای باز میشه که اول تو قسمت پایین باید دگمه انتخابو بزنی و تو اکسل مقادیرتو انتخاب کنی بعد import رو بزنی تا از این به بعد با دیدن یکی از اون مقادیر تو سلول و فیل کردن بقیشو نشون بده
امیدوارم مشکلت حل بشه
دوست عزیز سلام
برای یکی کردن ارتقاع ردیف ها توی ریبون home سمت راست یک ابزار به نام format داریم داخلش گزینه row height مشکلتو حل میکنه
درباره سوال دومتم بگم اون خط چینا print area نام داره که اگه یه بار print preview رو بزنی و کنسل کنی میبینیش
امیدوارم مشکلت حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)