تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 301 از 358 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

مشکل اینه که یه چیزی هست به اسم متد علمی که توی این تاپیک راجع بهش بحث شده ولی کسی حوصله نداره بخونه...
    افرادی که میگین تنها تفاوتشون این هست که بحث واقعیت و علم رو از فرضیات و موهومات و معنویات و ... جدا میکنن. به این معنی نیست کسی به فلان یا بهمان اعتقادی نداره. بحث خلط نکردن مباحث نامرتبط هست. بحث یک بام و دو هوا نکردن یا به تعبیری دیگه یکی به میخ و یکی به نعل نزدنه. مثلا یکی از دوستان اومدن گفتن که بشر فلان و بهمان رو نتونسته بکنه خب این دلیل میشه که ما بیام حرفهای موهوم رو باور کنیم؟؟ چون بشر نتونست واکسن پوسیدگی دندان درست کنه پس هر مهملی که توی این تاپیک مطرح شده درست بوده!! اینم استدلاله؟ بله بشر خیلی چیزا نمیدونه و علم همیشه ناقص هست و همیشه ناقص خواهد بود. ولی کامپیوتری که شما پشتش نشستین، مکانیسم اراجیفی که فلان یا بهمان کشیش توی نت میذاره، غذائی که فرآوری شده و و و همه و همه براساس همین علم موجود هست.
    یه بار نشده که یکی با همین علوم متافیزیکی یا مرتاضی یا حضرت سلیمانی یه لیوان آب درست کنه بده دست مردم!!!!!!!!! الان این کامپیوتر ۸۰٪‌ کارش و مواد اصلیش شن و ماسه است یه بار این دوستان مدعی بیان ۱ ملیونم همچین کاری رو با همین علمشون بکنن ما هم فیض ببریم آخه حکایت فعلی همون حکایت سعدیه « بلند آواز و میان تهی»
    مشکل ما اینجاست. شما حرف حسابتون چی هست؟ (شمای نوعی رو میگم،‌کلیه) مثلا میگین یوفوها اومدن اهرام مصر رو ساختن میگیم دلیل؟ یه سری عکس و مطلب میذارین که ۹۰٪ جعل هستن (رجوع به صفحات قبلی تاپیک) ۱۰٪ هم باقی مانده هم یه چیز مبهم و موهوم هست یعنی شما میتونین از یه سری اطلاعات ناقص ۱۰ جور فرضیه داشته باشین و یکی ازین مفروضات دخالت موجودات فرازمینی هست. یکیش اینه ولی هیچ استدلال کاملی پشتش نیست که به یقین برسیم حتما همینه و فرضیات دیگه غلط هستند. نه فقط غلط نیستند بلکه وقتی عینک نزدیک‌بینی رو کنار بذاریم و کلی‌تر نگاه کنیم میبینیم که فرض دخالت فرازمینی‌ها با یه سری واقعیات دیگه دچار تنقاض میشه!

بعد هم بحثشو کردیم، علم کانال مشخصی داره و اون ژورنال‌های علمی هستن تعدادشون هم خیلی خیلی زیاده، دهها ملیون نفر در سراسر دنیا این ژورنالها رو نگهداری میکنن و در انحصار یا اختیار کشور یا سازمان خاصی هم نیست. خوشبختانه ۹۹.۹٪ باز و قابل دسترسی هستن، کارشون هم براساس متد علمی هست دیمی و فله‌ای نیست، یه فرض دارن و اون فرض رو به بوته‌ی آزمایش میذارن و اعبتار مدل مفروضشون هم براساس آزمایش هست. آزمایش هم باید قابل تکرار باشه یعنی من اگه خواستم توی آزمایشگاه خودم دستآوردشون رو آزمایش کنم و نتایج مشابه بگیرم. راجع به علوم غیرطبیعی مثل علوم انسانی خب اونا ممکنه کمی مدل فرق کنه و به همون میزان درجه‌ی قطعیت هم کاهش پیدا میکنه (مثل جامعه‌شناسی، علوم سیاسی و حتی روانشناسی)

حالا یکی ازین مدعیون بیان با روش درست و استدلال و با شواهد روشن (نه سری و معدوم و غیرقابل دسترس و تکرار ناپذیر)‌ حرفشون رو بگن، یه کار درست بکنن. شما پی منابع این شایعات فراماسون و ویوفو و جادو و جنبل رو که میگیرین به کی میرسین؟؟‌ واقعا این خودش سوال جالبیه چون ۹۰٪‌که اصلا مجهول الهویه هستن یعنی معلوم نیست کی نوشته توی ۱۰٪ باقی مانده هم اغلب جعلی اند اسمها یا دقیقتر که میشین میبینین فلانی وجود داره ولی روحش هم ازین مطلب خبر نداره! ۱۰۰ بار هم تکذیب کرده ولی خبر دروغه مشهورتره
    باقی هم که خیلی خیلی کم افراد حقیقی هستن که پای حرفشون وای میسن و کسائی هستن که پشت نت قایم نشدن ۹۹٪‌درصد کشیش و evangelist و عارف و ... هستن. خب چرا نمیان بحثشونو توی یه مقاله بذارن، چرا ۹۹.۹٪‌ کسی پای حرفش وای نمیسته؟‌ چرا همه پشت فضای مجازی مخفی شدند؟‌خب این همه ژورنال باستان‌شناسی هست یکی یه کم زحمت بکشه و دود چراغ بخوره بیاد حرفاشو به شکل درست بزنه. فقط یکی دو نفر این کار رو کردن و کتابی چیزی منتشر کردن نظرشون هم به عنوان یه فرضیه جای خودشو باز کرد ولی با کل خلل و فرج استدلالی و ضعف شواهد اما اونم مثل فرضیات دیگه....
    تو خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل....

(کسی هم خواست بیشتر بدونه و دلیل حرفهام رو بدونه به این تاپیک غنی مراجعه کنه، با کلی بحث که دیگه از حوصله‌ی خیلی از دوستان خارجه که باز جواب تکراری بدن)
    دقیقا حرف شما درسته و همشا قبول دارم فقط درباره ی اون قسمت bold شده بگم که من شخصا به ساخته شدن اهرام مصر و ساختمانهای مشابه توسط آدم فضایی ها اعتقاد ندارم (چون قرار نیست که هیچ وقت بشر با اونا ارتباط برقرار کنه) به نظر من (مدرک خاصی ندارم فقط نظریه ی خودمه بعد از خواندن مطالب مختلف و تماشای تقریبا تمام سیزنهای برنامه ی ancient aliens که از شبکه ی history channel پخش میشه ) ساختمان های باستانی و معابد اینچنینی که بشر از ساختشون عاجز بوده همه به نوعی داستانی شبیه ماجرای حضرت سلیمان داشتن و یک جور معجزه بودن توسط پیامبر اون سرزمین (توجه داشته باشین که 124 هزار پیامبر داریم و هر امتی حداقل یک پیامبر داشته) و اما سالها بعد احتمالا تغییراتی در شکل و شمایل تزئینی داخلی و خارجی این ساختمانها به خاطر روی آوردن به خرافات و انحرافات به وجود اومده که اگه از لحاظ تاریخی هم نگاه کنیم میبینیم تا به امروز هیچ دینی از خرافات و انحرافات در امان نبوده. به هر حال بازم میگم این فقط نظریه ی من هست.

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دقیقا حرف شما درسته و همشا قبول دارم فقط درباره ی اون قسمت bold شده بگم که من شخصا به ساخته شدن اهرام مصر و ساختمانهای مشابه توسط آدم فضایی ها اعتقاد ندارم (چون قرار نیست که هیچ وقت بشر با اونا ارتباط برقرار کنه) به نظر من (مدرک خاصی ندارم فقط نظریه ی خودمه بعد از خواندن مطالب مختلف و تماشای تقریبا تمام سیزنهای برنامه ی ancient aliens که از شبکه ی history channel پخش میشه ) ساختمان های باستانی و معابد اینچنینی که بشر از ساختشون عاجز بوده همه به نوعی داستانی شبیه ماجرای حضرت سلیمان داشتن و یک جور معجزه بودن توسط پیامبر اون سرزمین (توجه داشته باشین که 124 هزار پیامبر داریم و هر امتی حداقل یک پیامبر داشته) و اما سالها بعد احتمالا تغییراتی در شکل و شمایل تزئینی داخلی و خارجی این ساختمانها به خاطر روی آوردن به خرافات و انحرافات به وجود اومده که اگه از لحاظ تاریخی هم نگاه کنیم میبینیم تا به امروز هیچ دینی از خرافات و انحرافات در امان نبوده. به هر حال بازم میگم این فقط نظریه ی من هست.
    بله اینکه شما نظر خودتونو داشته باشین کاملا محترم هست البته اسمش فرضیه هست. مثل هر فرضیه‌ی دیگه اعتبارش به اندازه‌ی شواهدی هست که روش استوار هست و همینطور تطابقی که با واقعیت‌ها یا نظریات پذیرفته شده در حوزه‌های دیگه داره. درست مثل یه کارآگاه که به دنبال پیدا کردن قاتل چند تا فرضیه رو دنبالمیکنه و با پیدا کردن شواهد دونه دونه فرضیات رو کنار میزنه تا به یه نظر برسه...به عنوان مثلا وجود خود حضرت سلیمان خودش زیر سوال هست به لحاظ تاریخی یا خیلی از پیامبران دیگه و در حال حاضر چیزی جز یه سری اسطوره‌ی قوم یهود (درست مثل رستم و سهراب و اسفندیار خودمون) چیز دیگه‌ای در دسترس نداریم. البته اینارو میگم که اون بحث فرضیه و نظریه روشن بشه...وگرنه بحث میره توی حاشیه بهرحال اینم فرضی هست:
    ساخته شدن در قالب معجزات پیامبران (من خودم اولین بار بود اینو شنیدم)
    Last edited by MasterGeek; 21-08-2012 at 14:47.

3. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

... چرا یوفوها قایم با شک بازی میکنن؟
    سعید عزیز...
    سوال شما رو سنجاب های وسط بیابون هم از همدیگه میپرسند و میگند: این تکه شاخه هاییکه روی هوا سر میخورند و صدای ناشناسی (مثل خوووووووو....) از خودشون در میارند[هواپیما], چرا یه روز نمیان پایین با همدیگه فندق بشکنیم و بعدش ورجه وورجه کنیم؟!!!...
    این یک سوال بسیار کهنه و باصطلاح باستانیی هست.
    (.... دیگه از حوصله‌ی خیلی از دوستان خارجه که باز جواب تکراری بدن)
    آی گفتی...

5. این کاربر از seamack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سعید عزیز...
    سوال شما رو سنجاب های وسط بیابون هم از همدیگه میپرسند و میگند: این تکه شاخه هاییکه روی هوا سر میخورند و صدای ناشناسی (مثل خوووووووو....) از خودشون در میارند[هواپیما], چرا یه روز نمیان پایین با همدیگه فندق بشکنیم و بعدش ورجه وورجه کنیم؟!!!...
    این یک سوال بسیار کهنه و باصطلاح باستانیی هست
    در واقع منظور من اینکه اگر این موجودات غیر زمینی وجود دارند هدفشون از این گشت و گذار ها چه چیزی میتونه باشه؟

7. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

الان با پیشرفت‌های اخیری که توی ژنتیک داشتیم (بررسی کروموزم‌های Y و سکونسینگ و مطالعات تاریخی، خلاصه آنتروپولوژی) تا حد زیادی بسیاری از پازل‌های مهاجرت اولیه هموساپین‌ها و حتی لینک جاوامن و .... روشن شدند و امروزه با اطمینان بیشتری نظر میدیم و خیلی ازون فرضیات قدیمی قرن ۱۹ و ۲۰ دیگه کامل کنار گذاشته شدند. و الان توی حیطه‌ی کوچیکتری کار می‌کنیم. اما در مورد یوفوها.......مرزی نداریم، چون شواهدی نداریم (قطعا اینکه فلانی یه بار یه شی دیده شاهدی نیست که بشه بررسیش کرد درسته؟ ولی یه فسیل رو بارها و بارها میشه بررسی کرد، لایه‌های مختلف یخ‌های قطب جنوب فعلا در دسترس هستند و روزانه بررسی میشن!)
    من هم معتقدم که بحث روشنی نیست، باید چیزی باشه که روش بحث کرد وقتی شاهدی نداریم که بررسی کنیم، میتونیم عوض این ۳۰۰ صفحه، ۳۰۰۰ صفحه‌ی دیگه صحبت کنیم راجع به اینکه چرا،‌ چطور و چگونه.
    مشکلی هم نیست، اشکالی هم نداره صحبت کنیم ولی فقط و فقط روشن و صریح بگیم یا متوجه باشیم که داریم راجع به مفروضات و اماها و اگرها صحبت می‌کنیم...

در واقع منظور من اینکه اگر این موجودات غیر زمینی وجود دارند هدفشون از این گشت و گذار ها چه چیزی میتونه باشه؟
    به نظر من (که فقط یه گمان هست)‌ بخش متمدن‌تر جامعه‌ی انسانی اگر یه قبیله‌ی بدوی رو ببینیه چیکار میکنه؟ میره نفوذی میفرسته تا یکی رو شاه کنن و بعد مثلا مرداب جوگومبا رو از دست دیگودی‌ها نجات بدن و سعی کنن موزومبیک‌هاشون عقب مونده بشن تا در کل دره‌ی جنگولا صیانیزیم و فراماچرتیزم رو گسترش بدن ؟!
    به نظر من اینطور نیست و در چنین سناریوئی نهایتا مشاهده‌گر خواهند بود، به مطالعه می‌پردازند. تازه با توجه به شواهدی که ما داریم حیات متمدن قطعا فاصله‌ی بسیار بسیار زیادی رو با ما خواهند داشت و فرهنگی که بتونه این فاصله‌ رو طی کنه تمدنی بسیار پیشرفته‌تر (چه بسا حداقل سطح کهکشانی) داره که قابل قیاس با اختلاف مردم متمدن امروز با قبایل ایزوله و بدوی نیست.

9. این کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

سوال بالا همان سوال قبلی شماست و تغییری در اون ایجاد نشده.

یکی از جواب های درست مطلب زیر هست:
    ... در چنین سناریوئی نهایتا مشاهده‌گر خواهند بود، به مطالعه می‌پردازند. تازه با توجه به شواهدی که ما داریم حیات متمدن قطعا فاصله‌ی بسیار بسیار زیادی رو با ما خواهند داشت و فرهنگی که بتونه این فاصله‌ رو طی کنه تمدنی بسیار پیشرفته‌تر (چه بسا حداقل سطح کهکشانی) داره که قابل قیاس با اختلاف مردم متمدن امروز با قبایل ایزوله و بدوی نیست.
    Last edited by seamack; 22-08-2012 at 23:43.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یکی از جواب های درست مطلب زیر هست:
    البته در مقام حدس و گمان جواب درست نداریم، فقط میتونیم بعضی خیال‌پردازی‌های منطقی بکنیم. درست مثل فرق کارگردانی که یه فیلم علمی تخیلی توپ میسازه که rational هست و یه کارگردان که یه فیلم ت..می-تخیلی میسازه و هیچکدوم نه دست اند نه غلط....;-)

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب معلومه فقط منظورم از سوالم رو گفتم
    سوالی که پاسخ داده نشد رو چرا عوض کنیم؟!
    به نظر من (که فقط یه گمان هست)‌ بخش متمدن‌تر جامعه‌ی انسانی اگر یه قبیله‌ی بدوی رو ببینیه چیکار میکنه؟ میره نفوذی میفرسته تا یکی رو شاه کنن و بعد مثلا مرداب جوگومبا رو از دست دیگودی‌ها نجات بدن و سعی کنن موزومبیک‌هاشون عقب مونده بشن تا در کل دره‌ی جنگولا صیانیزیم و فراماچرتیزم رو گسترش بدن ؟!
    به نظر من اینطور نیست و در چنین سناریوئی نهایتا مشاهده‌گر خواهند بود، به مطالعه می‌پردازند. تازه با توجه به شواهدی که ما داریم حیات متمدن قطعا فاصله‌ی بسیار بسیار زیادی رو با ما خواهند داشت و فرهنگی که بتونه این فاصله‌ رو طی کنه تمدنی بسیار پیشرفته‌تر (چه بسا حداقل سطح کهکشانی) داره که قابل قیاس با اختلاف مردم متمدن امروز با قبایل ایزوله و بدوی نیست.
    مستر جان نظر شما تا حدی درست و تا حدی غلط هست
    ببینید جوامع انسانی که ما باشیم همه وقتی با انسان های رو به رو شدیم که از نظر تمدن دور از تمدن انسانی هستن سعی کردیم فرهنگشون و تمدنشون رو ارتقا بدیم و مثال های زیادی در این رابطه در تاریخ هست البته جدا از اینکه گاهی وسوسه شدیم و به منابع این جوامع هم طمع کردیم و ...
    اما هیچگاه این قایم با شک بازی نبوده و از طرفی هم در دسترس قرار دادن تمام علم و تمدن و فرهنگ هم نبوده
    بالاخره اگر موجوداتی با تکنولوژی پیشرفته به اینجا اومدن هدفی داشتن؟ اون هدف چیه؟

از طرفی یک سوال پیشرفته بودن موجودات فرضی رو به چالش میکشه و اون تلفات و درصد خطای نسبتا زیاد یوفوهاست!
    اگر این وسایل پروازی انقدر پیشرفته هستن چرا تعداد دفعات سقوتشون نسبتا زیاده؟
    بیشتر شبیه آزمایش هواپیمای جدید و چیزی شبیه این میمونه تا یوفو

13. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خب معلومه فقط منظورم از سوالم رو گفتم
    سوالی که پاسخ داده نشد رو چرا عوض کنیم؟!

مستر جان نظر شما تا حدی درست و تا حدی غلط هست
    ببینید جوامع انسانی که ما باشیم همه وقتی با انسان های رو به رو شدیم که از نظر تمدن دور از تمدن انسانی هستن سعی کردیم فرهنگشون و تمدنشون رو ارتقا بدیم و مثال های زیادی در این رابطه در تاریخ هست البته جدا از اینکه گاهی وسوسه شدیم و به منابع این جوامع هم طمع کردیم و ...
    اما هیچگاه این قایم با شک بازی نبوده و از طرفی هم در دسترس قرار دادن تمام علم و تمدن و فرهنگ هم نبوده
    بالاخره اگر موجوداتی با تکنولوژی پیشرفته به اینجا اومدن هدفی داشتن؟ اون هدف چیه؟
    من گفتم که فقط یه حدسه، یه سناریوی علمی تخیلی.
    در مورد سابقه‌ی بد آدمها در این موارد متوجه هستم چه سابقه‌ای رو میگین ولی:
    ۱. منظور من از جوامع مدرن (که شاید بهتره اصلاح کنم) اقشار مدرن‌تر جوامع پیشرفته منظور هست {توجه کنیم که افراد عادی به این قبایل دسترسی ندارن} در واقع در طی ۱۰ ۲۰ سال اخیر رو میگم. همین چند وقت پیش بود یه سازمانی توی برزیل وظیفه‌اش محافظت از قبایل بدوی بود به نحوی که محیطشون تخریب نشه و پای جوامع مدرن بهشون باز نشه (هیچ ارتباطی برقرار نشه) با هواپیما مانیتور میکردند...نمیدونم انسانی بود اینکار یا نه ولی کلا سعی میشه دخالتی نشه
    ۲. اگه چنین تکنولوژی رو داشته باشن از طریق قیاس نتیجه گرفتم خوب باید خیلی خیلی خیلی خیلی به لحاظ درک و شعور و فرهنگ هم جلوتر باشند....

در کل یه سناریو تخیلی هست. من کلا به این موجودات فرازمینی کذائی خوشبینم
    دلیل این سناریو هم همین بود (دلیل اصلی ;-) )

از طرفی یک سوال پیشرفته بودن موجودات فرضی رو به چالش میکشه و اون تلفات و درصد خطای نسبتا زیاد یوفوهاست!
    اگر این وسایل پروازی انقدر پیشرفته هستن چرا تعداد دفعات سقوتشون نسبتا زیاده؟
    بیشتر شبیه آزمایش هواپیمای جدید و چیزی شبیه این میمونه تا یوفو
    آره اینم نکته‌ی جالبی هست! من حتی ساده‌تر از این تا بارقه‌های ولو کوچکی از امید برای طی کردن مسافت‌هایی طولانی ورای سرعت نور رو نبینم چندان این موضوع رو جدی نمیگیرم ولی بحث راجع بهش و یه کم داستان سرائی اگه به حاشیه نره ضرری نداره به نظرم

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

آره اینم نکته‌ی جالبی هست! من حتی ساده‌تر از این تا بارقه‌های ولو کوچکی از امید برای طی کردن مسافت‌هایی طولانی ورای سرعت نور رو نبینم چندان این موضوع رو جدی نمیگیرم ولی بحث راجع بهش و یه کم داستان سرائی اگه به حاشیه نره ضرری نداره به نظرم
    وقتی سطح تکنولوژی رو در نظر بگیریم و تعداد مشاهده ها و همینطور زمان مشاهده ها (که از گذشته نسبتا دور بوده) این مورد خیلی جدی میشه
    در یک مسابقه فوتبال تعداد حمله بی نتیجه نشانگر بار فنی اون تیم نیست بلکه یک حمله و یک گل هست که نشانگر بار فنی و کیفیت تیم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •