تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 301 از 312 اولاول ... 201251291297298299300301302303304305311 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,001 به 3,010 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بچه ها يكم در مورد فرستادن انرژي مثبت و منفي براي ديگران بحث كنين و آيا ميشه با فرستادن انرژي منفي براي كسي اون شخص رو دچار مشكل كرد؟
    انرژي مثبت رو ميشه خيلي ساده فرستاد.مثلآ دعا كردن يه نفر
    انرژي منفي به حدي كه بر فرد تاثير زيادي بزاره رو نميشه در حالت عادي فرستاد و با اعمالي مثل جادويه سياه ميشه اين كارو كرد كه امكان گفتنش در اينجا و جود نداره
    اين انرژي هايي كه گفته ميشه مثل اعداد رياضي نيست
    انرژي مثبت مثبت رو جذب ميكنه/منفي منفي رو جذب ميكنه
    مثبت بر منفي تاثير زيادي ميزاره چون مقدارش بيشتر از منفي هست
    منفي در حالت عادي تاثير زيادي بر مثبت نداره چون مقدارش كم هست

نه نمیشه به نظر من.تمام انرژی ها فقط و فقط رو خودمون تاثیر داره.
    كاملآ غلطه اين حرف
    بله انرژي ها بر خودمون هم تاثير ميزاره
    ولي بارها پيش اومده كه با انرژي دادن به يه چيز ديگه اون پس از مدتي اتفاق افتاده البته فك كنم بستگي به نوع انرژي دادن هم بشه
    بله تقريبآ
    ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    اين پيام براي درك استريت هست
    آقا جوا مسيج هامونو ندادي اينجا مجبور شدم بزارم
    من متن گفتگومون رو كپي كردم و دوباره مطالعه كردم
    احساس كردم شما فكر كرديد من نميدونم چاكر چيه
    چاكر ها محل دريافت و خروج انرژي هستن و تعدادشون در بدن انسان 32000 تا تقريبآ هست و 7 تاشون اصلي هست و در تله كينزي هم از چاكراي دست استفاده ميشه
    لطفآ اسم اون كتاب رو هم كه گفتيد دقيق با اسم نويسندش برام پ.خ كنيد تا از استادي با نام مستعار شكارچي سوال كنم در موردش

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

واقعآ براتون متاسفم
    شما جايي هستين كه من 7 سال پيش بودم
    به نظر شما اگه قسمتس از مغز اطلاعاتش خالي بشه( كه امكان نداره مگر اينكه ضربه اي چيزي به مغز بخوره)مغز ميتونه آينده رو ببينه؟؟؟!!!
    اين تفكر كاملآ غلطه

اين حرف هم غلطه
    يه مثال ميزنم
    سرعت يك ابر كامپيوتر از سرعت كامپيوتر منو و شما خيلي بيشتره ولي آيا اون ميتونه قبل از اينكه يه سي دي رو واردش كنين اطلاعات سي در رو بدونه!مسلمآ اين عقيده كاملآ غلطه
    يه سوال
    آيا به نظر شما زمان براي انيشتين كه بالاترين ضريب هوشي رو داشته يا كسايي كه ضريب هوشي بالايي دارن سيعتر از ديگران ميگذره؟؟؟!!

به نظر من ما براي عبادت آفريده نشديم
    نظرتون در مورد اين دو جمله كه در دين اسلام گفته شده و كاملآ با هم در تزاد هست چيه؟
    خدا مارو فقط براي عبادت آفريده
    ما فقط براي خودمون عبادت ميكنيم

خب جناب مخالف دلیلات منطقی نیست
    یکی یکی بحث میکنم
    رو اولی که قسمتی از مغز خالی بشه من زیاد حرفی ندارم چون حرف من نبوده ولی به نظرم می رسه که اطلاعات روی تعدادی از سلول های مغز باید ذخیره شن و ممکنه با بیهد نیمدن آن خاطره پس از مدتی اطلاعات اون دسته سلول به مرور کم رنگ شه و لازم نیست [B]ضربه بخوره به سر[/B

اولا حرفت راجع به کامپیوتر رو که مد نظر قرار نمی دم چونشم خودت می دونی
    یه ذره مغزتو باز کن ....مغز انشتین؟؟؟ ....... وقتی داریم صحبت فرضا سال نوری رو می کنیم رو اعشار بحث می کنی ؟؟؟؟...... تمامی موجودات مشابه ما خصوصیاتشون به صورت رندوم ه ولی در یک بازه خاص ..مثلا دماغ یکی یه ذره بزرگه مال یکی یه ذره کوچیکه ولی مال هیچکی پشت سرش نیست پس این پارامترش محدوده
    مغز انشتین هم در مورد صحبت من صدق نمی کنه چون به فرض این هم که باهوش باشه پارامتر باهوش بودنش محدوده و خیلی با مغز سایرین فرقی نداره
    منظوره من موجودی به فرض تکامل یافته انسانه که به کل فرق داره و این هم یه اثبات نظریه
    با مثال 1000 امید وارم منظورم ملموس تر شده باشه حالا وقتی 1000 به بی نهایت میل کنه یعنی مغزه یکی به بی نهایت میل کنه ( در باره انسان حرف نمی زنم ) زمان برای اون موجود تقریبا نسبت به ما ایستاده
    خواهش می کنم رو نوشته هام فکر کن بعد ... د.باره حرف سی دی نزنی

برای عبادت که بابا داریم بحث علمی می کنیم
    حالا جبهه نگیری که منم همینو گفتم
    خوب به نظر شما هدف انسان از زندگی چیه ؟؟؟؟
    با اون دو جملتم موافقم تضاد دیده می شه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

1.خب جناب مخالف دلیلات منطقی نیست
    یکی یکی بحث میکنم
    رو اولی که قسمتی از مغز خالی بشه من زیاد حرفی ندارم چون حرف من نبوده ولی به نظرم می رسه که اطلاعات روی تعدادی از سلول های مغز باید ذخیره شن و ممکنه با بیهد نیمدن آن خاطره پس از مدتی اطلاعات اون دسته سلول به مرور کم رنگ شه و لازم نیست [b]ضربه بخوره به سر[/B

2.اولا حرفت راجع به کامپیوتر رو که مد نظر قرار نمی دم چونشم خودت می دونی
    یه ذره مغزتو باز کن ....مغز انشتین؟؟؟ ....... وقتی داریم صحبت فرضا سال نوری رو می کنیم رو اعشار بحث می کنی ؟؟؟؟...... تمامی موجودات مشابه ما خصوصیاتشون به صورت رندوم ه ولی در یک بازه خاص ..مثلا دماغ یکی یه ذره بزرگه مال یکی یه ذره کوچیکه ولی مال هیچکی پشت سرش نیست پس این پارامترش محدوده
    مغز انشتین هم در مورد صحبت من صدق نمی کنه چون به فرض این هم که باهوش باشه پارامتر باهوش بودنش محدوده و خیلی با مغز سایرین فرقی نداره
    3.منظوره من موجودی به فرض تکامل یافته انسانه که به کل فرق داره و این هم یه اثبات نظریه
    با مثال 1000 امید وارم منظورم ملموس تر شده باشه حالا وقتی 1000 به بی نهایت میل کنه یعنی مغزه یکی به بی نهایت میل کنه ( در باره انسان حرف نمی زنم ) زمان برای اون موجود تقریبا نسبت به ما ایستاده
    خواهش می کنم رو نوشته هام فکر کن بعد ... د.باره حرف سی دی نزنی

4.برای عبادت که بابا داریم بحث علمی می کنیم
    حالا جبهه نگیری که منم همینو گفتم
    خوب به نظر شما هدف انسان از زندگی چیه ؟؟؟؟
    با اون دو جملتم موافقم تضاد دیده می شه
    1.من با منطق موافقم ولي شما چرا وارد اين تاپيك شديد
    مطمئنم حتي اسم اين تاپيك براي شما منطقي نيست ولي به هر حال بحث با شما لذت بخش هست
    ببينيد من اطلاعات علميم نسبت به خودم بالاست پس اينو كه اطلاعات به مرور تقريبآ از بين ميرن رو ميدونم ولي حرف شما اشتباه بود
    يعني اينكه مغز فقط با پاك شدن اطلاعات خالي ميشه اما در حالت عادي اطلاعات جديد رو جايگزين ميكنه و عملآ مغز خالي نميمونه
    2.چون منطقي نيست؟؟!!چرا كاملآ منطقيه
    منعي منطق تقريبآ يعني واقعيت و حرفي كه من زدم عين واقيت هست
    حرفتون رو قبول دارم ولي در اين مورد هم حتي استثنا وجود داره
    نمونه اش گوسفندي بود كه كاملآ شبيه انسان بود(از نظر شكل صورت) يا انسان گرگ نما كه يك دختر بچه هست و...
    3.شما كه انسان منطقي هستي با بدوني و قبول كني تمام انان ها از نظر قابليت يكسان هستن و به مرور اگه از چيزي استفاده كنن اون رشد ميكنه
    ولي موجودي كه شما ميگيد انسان نبايد باشه مثلآ حاصل آميزش انسان و از ما بدترون شايد باشه
    البته استثنا هميشه وجود داره ولي افرادي كه دچار اين حالت ميشن من و ديگران چي
    آيا حرف شما درباره ي اونا و من هم ثابته؟
    يه چيزي ميگم و اين بحث رو تموم ميكنم
    دوستان ازدياد و زياد شدن انرژي مثبت در هر فرد با اين حالت رابطه ي مستقيم داره
    4.اولآ من باباي شما نيستم
    دومآ من جبهه رو نميگيرم و ولش ميكنم
    سومآ نظر من در اين باره اينه
    خدا ما رو آفريده تا معماها رو حل كنيم
    به نظر من جهان يه معما يا يه پازل هست كه هر كس وظيفه داره تكه ي پازل رو پيدا كنه
    چهارمآ بحث بي مورد نكنيد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

بچه ها اين بحث ها رو بي خيال
    حالا كه قراره بحث كنيم بذار يه چيزي هم ياد بگيريم كي ميتونه در مورد جادوي سياه بحث كنه؟

Banned the_god_of_3dsmax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehroon

پيش فرض

ok بابا شماها اهل بحث نیستین همون بهتره که با استاد معارف بحث کنم
    چه انتظاراتی ... بحث منطقی تو تاپیک جادوگرا...... ))))
    این چرت و پرتا چیه ..... جادو کدومه ....
    هدف شما حل معماست ؟؟؟ تو ملیارد ها کیلومتر کهکشان حل معما ؟؟؟اصلا ما تو این عظمت حسابیم ؟؟
    یکی یه جمله گفت خیلی باهاش حال کردم روش شما هم فکر کنین که وجود گیاهان بزرگترین راهنمایی برای ماست که حداقل نوعی دیگه از حیات و ببینیم و بفهمیم که ما و موجودات تکامل یافته کنار ما تناه در جهان نیستیم فرض کنین گیاهان نبودن هیچ می تونستین نوع دیگه ای از حیات رو تصور کنید؟
    بهر حال بحث بسه همینم بگم که هدف انسان 100 % تکامل و بقاست مانند سایر موجودات مشابهش که که همگی در نهایت تکامل یافته پلانگتون ها هستیم
    اسم تاپیکم مثل بچه آدم بزارین جادوگری و خرافی بافی ملت اشتباهی گم و گور نشن اینه رم گفتم چون گفتی خوشت میاد بحث کنی جناب saiiddz

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ok بابا شماها اهل بحث نیستین همون بهتره که با استاد معارف بحث کنم
    چه انتظاراتی ... بحث منطقی تو تاپیک جادوگرا...... ))))
    این چرت و پرتا چیه ..... جادو کدومه ....
    هدف شما حل معماست ؟؟؟ تو ملیارد ها کیلومتر کهکشان حل معما ؟؟؟اصلا ما تو این عظمت حسابیم ؟؟
    یکی یه جمله گفت خیلی باهاش حال کردم روش شما هم فکر کنین که وجود گیاهان بزرگترین راهنمایی برای ماست که حداقل نوعی دیگه از حیات و ببینیم و بفهمیم که ما و موجودات تکامل یافته کنار ما تناه در جهان نیستیم فرض کنین گیاهان نبودن هیچ می تونستین نوع دیگه ای از حیات رو تصور کنید؟
    بهر حال بحث بسه همینم بگم که هدف انسان 100 % تکامل و بقاست مانند سایر موجودات مشابهش که که همگی در نهایت تکامل یافته پلانگتون ها هستیم
    اسم تاپیکم مثل بچه آدم بزارین جادوگری و خرافی بافی ملت اشتباهی گم و گور نشن اینه رم گفتم چون گفتی خوشت میاد بحث کنی جناب saiiddz
    اينم يه حرفيه
    حالا چرا جوش مياري.يكم آب بخور تا خنك بشي.ميدوني كه آب انرژيش صفره
    من بحث رو دوست دارم ولي قبلش شما قوانين رو مطالعه كنيد و بعد پست بزاريد
    اين موضوع مرتبط با اين تاپيك نبود و اين حرف كاملآ منطقي هست
    پيشنهاد ميكنم در اين گروه به ما بپيونديد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بچه ها اين بحث ها رو بي خيال
    حالا كه قراره بحث كنيم بذار يه چيزي هم ياد بگيريم كي ميتونه در مورد جادوي سياه بحث كنه؟
    من ميتونم ولي اين كارو نميكنم
    جادوي سياه از كثيف ترين كارهاست و براي رسيدن به اهداف شوم هست
    بهتره دنبالش نريد ولي اگه دقيق بگيد در مورد چيه جادويه سياه شايد بشه يه كاري كرد
    Last edited by saiiddz; 27-09-2008 at 14:00.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

من یه مدت خیلی سعی کردم بفهمم ما قدرت پیشگویی اینده رو داریم یا ساخت اون اما هیچ کدوم از اینها به نتیجه نرسید
    در حقیقت هر دوی اینها به طور مجزا عمل می کنه یعنی ما هم می تونیم اینده رو پیشگویی کنیم و هم می تونیم با دیدن اینده در ذهنمون اون رو خلق کنیم (((( منظورم قانون جاذبه ذهن و تبدیل افکار به اجسام هست ))))
    کسی نمی تونه پیشگویان بزرگ جهان رو منکر بشه و کسی هم نمی تونه قانون جاذبه رو منکر بشه
    افرادی پیشگویی هایی کردن که هنوز که هنوزه کم کم داره اتفاق می افته حتی یه سری توی کانال 7 هم یه مستند در این زمینه پخش شد

زمان و مکان برای ما قابل فهم نیست شاید در بعد ما زمان و مکان ثابت باشه ولی در ابعاد دیگه می تونه فرق کنه به عنوان مثال مثلث برمودا یا همون میدان های الکترومغناطیسی قوی, جسمی که در میان اون قرار می گیره در بعد زمان و مکان جابجا میشه پس می بینید که حتی از لحاظ علمی هم پیشگویی می تونه رخ بده

در مورد جادوی سیاه بهتره اینجا بحث نشه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من یه مدت خیلی سعی کردم بفهمم ما قدرت پیشگویی اینده رو داریم یا ساخت اون اما هیچ کدوم از اینها به نتیجه نرسید
    در حقیقت هر دوی اینها به طور مجزا عمل می کنه یعنی ما هم می تونیم اینده رو پیشگویی کنیم و هم می تونیم با دیدن اینده در ذهنمون اون رو خلق کنیم (((( منظورم قانون جاذبه ذهن و تبدیل افکار به اجسام هست ))))
    کسی نمی تونه پیشگویان بزرگ جهان رو منکر بشه و کسی هم نمی تونه قانون جاذبه رو منکر بشه
    افرادی پیشگویی هایی کردن که هنوز که هنوزه کم کم داره اتفاق می افته حتی یه سری توی کانال 7 هم یه مستند در این زمینه پخش شد

زمان و مکان برای ما قابل فهم نیست شاید در بعد ما زمان و مکان ثابت باشه ولی در ابعاد دیگه می تونه فرق کنه به عنوان مثال مثلث برمودا یا همون میدان های الکترومغناطیسی قوی, جسمی که در میان اون قرار می گیره در بعد زمان و مکان جابجا میشه پس می بینید که حتی از لحاظ علمی هم پیشگویی می تونه رخ بده

در مورد جادوی سیاه بهتره اینجا بحث نشه
    درك استريت عزيز لطفآ از واژه ي قانون جاذبه و تبديل افكار به اجسام براي اين مورد استفاده نكنيد
    قانون جاذبه براي چيزهاي ديگري هم استفاده مي شود پس بهتره از اسم تكامل افكار استفاده شود

اگه نباشه جاش خالی می مونه aras_z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    درمورد جن هم اطلاعاتی دارید

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام
    دوستان در مورد جادويه سياه يه مطلب يادم رفت بگم
    هر كس جادويه سياه كنه چيز با ارزشي از دست ميده.اين عين عدالته و قانون عمل و عكس العمل هست
    ميخواستم يه نوع ارسال انر‍ي منفي رو بهتون ياد بدم
    البته اين رو به خاطر اين ياد ميدم كه اين روش فقط براي آشنايان و كسايي كه واقعآ دوستشون داريد عمل ميكنه و براي كسايي كه پدر كشتگي داريد عمل نميكنه
    خيلي ساده هست
    اسم اين روش دلسوزيه
    ريلكس بشيد-بريد تو فكر-به فردي كه دوسش داريد فكر كنيد-با خودتون كارهايي كه براش نكرديد رو مرور كنيد.مثلآ چرا من براش اينو نخريد يا چرا سرش داد كشيدم و يا كاش كمكش ميكردم...-بعد واقعآ براش ناراحت بشيد(ميتونيد از يك آهنگ غمگين هم استفاده كنيد)-بعدش اتفاق واقعآ بدي براش ميفته
    من مسئوليتي قبول نميكنم و يك هدف از ياد دادن اين كار داشتم
    ما خيلي وقتها بدونه اينكه بدونيم اين كارو ميكنيم و اين كهر انرژي منفي باور نكردني توليد ميكنه كه بر فرد مورد نظر اثر ميزاره
    راستي اين روش رو بدون ريلكس شدن هم ميتونيد انجام بديد و اگه پيش فرد باشيد بهتر و سريعتر عمل ميكنه و يادتون باشه گريه نكنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •