پيمان جان
براي شما قحطي حساب مياد
ولي ماهايي كه تازه كنسول گرفتيم تو اين يك ماه هفته اي دارم 7 يا 8 تا بازي ميگيرم
نميدونم كدوم رو برم
اينم بازي خيلي بزرگيه
شماره اولش كه واقعا موفق بود
پيمان جان
براي شما قحطي حساب مياد
ولي ماهايي كه تازه كنسول گرفتيم تو اين يك ماه هفته اي دارم 7 يا 8 تا بازي ميگيرم
نميدونم كدوم رو برم
اينم بازي خيلي بزرگيه
شماره اولش كه واقعا موفق بود
این کابل برای منتقل کردن SaveGame های X360 به کامپیوتر استفاده میشه، قیمتش هم 30 تومانه...بله میشه.کابلی به نام TRANSFER KIT که حدودا 30 تومن قیمتشه صفحات قبل
دوستان گفته بودن
فکر نمی کنم وقتی 100 تا CD خام رو هم بشه 300 تومان، نیازی باشه آدم 30 هزار تومان خرج یک کابل بکنه!
ممنون پیمان جان...
دسته ی 360 به Pc کار میده?؟
سيم دارش كه به راحتي وصل مي شه براي بي سيمش هم مثل اينكه بايد يه قطعه ي نمي دونم چيچي بگيري اگه وايرلس مي خواي دوستان ديگه راهنماييت مي كنند
بچه ها،راسته که قراره بازی های xbox360 رو blu-ray عرضه بشه؟
کلا باطری هایی که مواد سازنده آنها ALKALINE باشه عمر بیشتری دارند.والبته قیمت بیشتری.
مثل همین باطری های ENERGYZER و DURACELL
نــــه...!
به نظر شما اصلا اگه این کار انجام بشه، X360 با DVD-Rom میتونه دیسک Blue-Ray رو بخونه?!؟
البته ASUS و BENQ قراره از اواسط سال 2009 اولين درايو مخصوص خوندن BLU RAY رو براي 360 بسازن
كه براي خوندن فيلم هاي BLU - RAY استفاده ميشه
و هر كسي خواست خودش جدا ميخره و در كنار كنسول قرار ميده
يك چيزي شبيه HD-DVD PLAYER كه قبلا ساخته بود
اونو که منم می دونم.یک ویژه نامه داره روزنامه خراسان به نام بایت،امروز توی اون نوشته بود که بازیهای جدید 360 روی blu-ray عرضه می شه.
شما مطمئن باش چنین چیزی نخواهد بود...
اگر هم باشه به قول پدرام جان به حالت External برای این کنسول درایو Blu-Ray میزنن!
تازه اونم اگه ساخته بشه (که فعلا تو منبع معتبری نوشته نشده) چیزی حدود 100 تا 150 تومان خواهد بود.
باید امیدوار باشیم که چنین اتفاقی نیفتده، چون فقط خرج اضافه برای ما داره، درایو Blu-Ray هم که کپی خور نمیشه و هر بازیش چیزی حدود 70/80 تومانه...!x!
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)