سلام. قبل از اينكه دفترچه پست كنم نامه كسري خدمت رو بهم ميدن؟؟؟؟؟
سلام. قبل از اينكه دفترچه پست كنم نامه كسري خدمت رو بهم ميدن؟؟؟؟؟
فکر میکنم باید 10 رو بزنی
معلوم نیست کی نامه بیاد...
من می خوام برای کفالت اقدام کنم
بعد گفتن باید یه استشهاد محلی باید بگیرم که من از خانواده مراقبت می کنم و خرجی می دم کسی می دونه متن این استشهاد چی باید باشه ؟
بعد یه سوال دیگه واقعاً میان تحقیق می کنن راجع به این ؟
اگه بفهمن به دروغ استشهاد پر کردم مجازات و اینها هم داره ؟![]()
دوست عزيز يعني چي معلوم نيست؟؟؟ مگر خودم نبايد برم نامه كسريرو بگيرم؟؟؟؟![]()
این دوستمون دیپلم داره...کد 10 برای فوق دیپلم هستش...پس شاملش نمیشه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچرا...اگه کسری بابت خدمت پدر در جبهه هستش باید خود ایشون برن دنبال کارهای نامه کسری...که اگه زیاد طول نکشه اونجا میمونن تا نامه رو بهشون بدن...وگرنه بعد از اینکه درخواست کسری و مدارک لازم رو به محل خدمت دادن هزینه پست رو هم بهشون میدن تا بعد از آماده شدن نامه اونا خودشون بفرستن.
بچه ها من بدجوری سردرگم شدم!!
من واسه امریه یه جایی صحبت کردم و اوکی گرفتم...حالا باید دفترچه رو پست کنم؟بعد برگ سبز رو ببرم اداره؟مراحلش چیه آخرش درست حسابی نفهمیدم!!
به موازات این قضیه امریه دنبال معافی هم میخوام برم...بخاطر دیسک کمر..اونو کی باید اقدام کنم؟
فکر میکنم شما اول باید دفترچتو ارسال کنی...بعد حداقل 2 ماه مونده به اعزام بری و برای امریه اقدام کنی.
اگه قراره معاف بشی پس چرا دنبال امریه هستی؟!؟!
اینکه اوکی دادن خوبه اما تا وقتی شما دفترچه نفرستید و برگه رو نبرید اون سازمان و باهاتون مصاحبه نکنن و مدارک نبرید و اونا کلی تحقیق نکنن 100درصد نیست.
اگرم میخواید برای پزشکی اقدام کنید طبعا بگه سبزتون نمیاد تا کامل وضعتون معلوم بشه و از اونور ممکنه امریه تون بپره.
حتی ممکنه مراحل معافیت پزشکیتون طول بکشه و خدای نکرده اگر معاف نشید ممکنه زود اعزام بشید و نتونید برای امریه اقدام کنید.
الان یعنی اول باید برم دنبال معافی؟بعد اگه من بخوام واسه اوایل سال بعد که اداره ها امریه میگیرن کارامو انجام بدم دیر نمیشه؟
حالا اگه معافی رو بیخیال شم...الان باید دفترچه رو پست کنم بعد برگه سبز اومد ببرم اون اداره...بعدش چی میشه؟آموزشی و اینهاش چی؟
سلام
بنده زماني که در حال خدمت بودم ، يک نامه اشتغال به خدمت بردم دانشگاه و مدرک ليسانس رو گرفتم ... همون مدرکي که توش معدل و تعداد واحدهاي پاس شده رو نوشته ....
حالا که خدمتم تموم شده با کارت پايان خدمت مدرک ديگه اي ميدن ( از همينا که ميگن مدرک دائمي ) يا نه ديگه هر چي دادن همون بوده و بس ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)