از طریق player خود گوشی نمیشه ولی شما بهتره از برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 استفاده کنی که هم بهتره و هم میشه اکولایزرشو دست کاری کرد![]()
از طریق player خود گوشی نمیشه ولی شما بهتره از برنامه LCGJukebox_UIQ_3_0-2.14 استفاده کنی که هم بهتره و هم میشه اکولایزرشو دست کاری کرد![]()
این گوشی تا 4 گیگابایت رو ساپورت میکنه
اون رمی هم که قبلا معرفی شده باید بتونی اصلشو پیدا کنی تا به مشکل بر نخوری
ولی به نظر میاد اگر بجای سونی از sandisk استفاده بشه بهتره ، حداقل خود شرکت بصورت فابریک اینو قرار داده![]()
Last edited by hamed1987; 29-10-2007 at 16:02.
با فیلیپ بسته
more ==> status
با فیلیپ بسته
main menu ==> فلش بالای صفحه رو بزن ==> information
استفاده نکردن از والپیپر
تم ساده
غیر فعال کردن Wlan
فکر نکنم بشه باتری بهتری انداخت...!
سلام.دوستان گرامی من از این حرف هایی که میزنید هیچی نمی فهمم(شاید کم عقلم)این مشخصات گوشیه منه میشه بگید که چجور گوشی هست:phone:cxc162037 r9ec001-bluetooth::cxc162058 r5a01-organizer:cxc162036 r4b03 -cda:cda162008/66 r7a01
ببخشید که وقتتونو گرفتم.چرا نمیشه که وقتی درب گوشی بسته هست عکس پشت ضمینه استفاده کرد؟اگر میشه سایز عکس رو بگید .من گوشیم فرانسه اصله و رمشم 64 ولی بعضی وقتا یه کوچولو هنگ می کنه داستان چیه؟من هیچی از این گوشی سر در نمی یارم اگه میشه یه کم راهنماییم کنیم به قول مروف هلو افتاده دست هالو
منم این سئوال رو دارم.اکثر گوشی های sony ericsson این قابلیت رو دارن.ولی گویا این قابلیت در p990 نیست![]()
سلام
گزینه Enable power saving تو قسمت تنظیمات bluetooth چه کاری انجام میده؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
من این گوشی رو 20 روزه گرفتم ولی گوش شیطان کر تا الان یک بار هم هنگ نکرده![]()
من نمی دونم آخه از چند نفر رفتم بپرسم بهم گفتن که خیلی هنگ می کنه ولی به این نتیجه رسیدم که اکثر کسانی که سواد ندارن با این گوشی کار می کنن هنگ می کنه و در کل بچه ها هم راهنمایی کردن و گفتند باید آپ دیت کرد
در اکثر گوشیهای سونی اریکسون این قابلیت هست از وقتی که گوشت کوب می زد تا آلان ولی چه طور می شه این امکان پیش پا افتاده در p990 نباشه ؟؟
دقیقا این سوال منم هست. در واقع این سوال منه/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)