اگر مطمئنی ساپورت میکنه، پس با فرکانس های ایرانسل جور در نمیاد.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اگر مطمئنی ساپورت میکنه، پس با فرکانس های ایرانسل جور در نمیاد.
خيلي از گوشي ها با وجودي كه cat6 و حتي بالاتر هستن ممكن فورجي پلاس ايرانسل رو ساپورت نكنن
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
لینک هاشو اگه میتونی به اشتراک بزار ما هم فیض ببریم [emoji16]
ساپورت میکنه فقط با 4g plus ایرانسل مشکل داره . نوع ارائه خدمات و تکنولوژی و باند 4G PLUS ایرانسل با این گوشی سازگار نیست . احتمال خیلی کمی هست با تعویض رام و استفاده از رام های جدیدتر و رام های گلوبال مشکل حل بشه .
خیلی وقته اینجوری شده من یه بار آخرای خرداد بسته 3 ساعته خریده بودم، دانلودهامم دقیقا 60 گیگ بود.... بعد از اینکه 45 گیگ از بسته شبانه دانلود کرده بود خودش اتوماتیک رفته بود رو بسته ی اصلیم و 15 گیگ باقی مونده رو از اون دانلود کرده بود(تو ایرانسل من بسته شبانه هنوز فعال بود و تموم نشده بود ولی بازم از بسته ی اصلیم دانلود میکرد، چند بار هم مودم رو ریست کردم ولی بازم درست نشد). از ایرانسل من هم شکایت فرستادم همون موقع ولی پیگیری نشد.... منم دیگه بیخیال شدم.
حواستون باشه که اگه بسته ی 60 گیگ میخرین فقط 45 گیگش قابل استفاده است.
300 تومان ارزش افزوده کم شده. اینو برا چی میکنن برا جیب زدن؟
از دوستان کسی سیم کارت دائمی ایرانسل داره ؟ من تاریخ 17 تیر با پرداخت 30 هزار تومان اعتباری خودمو تبدیل کردم به دائمی فعلا تا به امروز 17 روزه مشتری دائمی هستم دو تا قسط 10 تومنی هم مونده تا پرداخت کنم . اینترنت 20 گیگ هدیه گرفتم و فعاله و یک ماه تماس ایرانسلی رایگان اونم فعاله . اینم صورت حساب منه ولی با پرداخت های من اصلا همخوانی داره ؟ کلا ایرانسل برا یک ماه چقدر مالیات و ابونمان دریافت میکنه ؟ قسمت صورت حساب الکترونیکی هم میگه تا 10 این برج هیچ صورت حسابی نمیده و باید صبر کنم .
![]()
بفرما این هم از دزدسل که این همه بوق و کرنا کرد:
این همون 14 گیگست الان هدیه داد. به همه بگید تا خوب مطلع بشند.
من اون زمان سیم کارت عوض کردم 4 بعلاوه 4 دادن رایگان
از هر کسی یه جوری دزدی میکنن
از من ارزش افزوده خود به خود کم میشه 300 تومان هر روزمان یا دو روز در میان
و یا اینترنت طرح من کنترل آزاده باز بعضایع از شارژ کم میکنه !
من مودم هوااوی 315 دارم با این مشخصات اما اپدیت نمیتونم بکنم نمیدونم چرا از طریق منوی خود مودم که اپدیت فیلد میزنه از طریق مولتیکست اپدیتر هم استارت میشه و حرکت هم میکنه اما انگار خبری نیست.میشه مراحل دقیق رو بگید؟ دکمه ها چند ثانیه نگه داشته بشه و چه رنگهایی باید باشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)