تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3009 از 4105 اولاول ... 2009250929092959299930053006300730083009301030113012301330193059310935094009 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,081 به 30,090 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Hans Christian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خير همچنان اموزشى دو ماه است

دليل يرقان از كبد و كيسه صفرا است و در ايين نامه پزشكى نظام وظيفه در بخش جراحى عمومى به موضوع جراحى بر اين دو بخش صحبت شده كه حالات و شرايط مختلفى از ان بيان شده و معافيت هاى ان شامل معاف كامل و معاف از رزم است و تنها به وسيله سنوگرافى قابل تشخيص است در هر صورت بايد شما ابتدا در درمانگاه پادگان با پزشك صحبت كنيد تا او شما را به بيمارستان معرفى كند ، فكر كنم شما براى افسردگى نيز مى خواستيد معاف شويد درسته؟
    سلام بله درسته..
    افسردگی و واریس هم داشتم..
    جای عمل جراحی یرقان تو شکمم به وضوح دیده میشه..عمکل خیلی سختی داشتم و تو روز عاشورا هم بود این عمل من
    میخواستم ببینم اگه برای این سه تا مورد (افسردگی - واریس - جراحی) یکجا با هم میتونن جمع بشن و درصد معافیت رو بالا ببرن؟؟ یا اینکه تک تک بررسی میشند؟؟؟

حدود 10 روزه که میخوام برم درمانگاه پادگان تا با مشاوره با افسردگیم صحبت کنم و به خاطر واریس هم با دکتر صحبت کنم ولی فعلا جور نمیشه که برم.. تازه دیروز پرونده مو تکمیل کردم و پذیرش شدم!!!
    یه خبر خوش اینکه تونستم بالاخره خودمو بومی کنم

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام
    دوستان من اعزامی ا اردیبهشت عجب شیر هستم و الان اومدم مرخصی!! من هنرستان خوندم و الان لیسان کامپیوتر ناپیوسته هستم فرماندهم میگفت 2 رشته کامپیوتر و تربیت بدنی دوره کد نمیخوره الان این شامل حاله منم میشه منی که ناپیوسته هستم تو دوره کد تاثیر داره؟؟ یکی هم اینکه واسه لیسانسم پاسداری هست؟؟ الان کلا این پاسداری چی هست؟؟ که همه ازش میترسن؟؟
    سلام..
    دوست عزیز
    منم یه ماه تو عجب شیر بودم..کدوم گردان و گروهان هستی؟؟
    پاسداری یعنی نگهبانی دادن در بالای برجک که به طرز وحشتناکی آدمو خسته و کوفته و ... میکنه
    توی آموزشی شما رو یه بار یا نهایتا دو بار میبرن برای پاسداری ولی ممکنه تو یگان اصلی بیفتین زاغه مهمات و باید بالای برجک تو کوه های سخت و بلند یک روز در میان نگهبانی بدین..
    البته کسانی که مشکلات جسمی دارن رو به اونجا ها نمی فرستند
    من خودم یه بار تو آموزشی رفتم پاسداری و کنالر برجک نگهبانی دادم و اون شب فقط 2 ساعت خوابیدیم و بعدش پا هام چنان تاول زده بود که 5 روز معاف از پوتین شدم و هنوز هم که هنوزه جای تاول تو کف پا هام دیده میشه

اما اینو بدون که دوره کد خیلی خیلی خوب و عالی هست و اگه دوره کد بخوری درجه ستوان 3 بهت میدن که فقط میشینی به سایر سرباز ها دستور میدی و نگهبانی هم که اصلا نداری و اگه شهر خودتون بیفتی هر روز بدون استثنا بعد از ساعت 2 بعد از ظهر میری خونه کیف میکنی
    پس دوره کد چندان هم بد نیست بلکه فوق العاده هست
    به حرف سایرین گوش نکن دعا کن که دوره کد بخوری..
    اگه دوره کد نخوری یه گروهبان 1 بهت میدن که تقریبا هیچ فرقی با سرباز معمولی نداری و باید مثل اونا نگهبانی یا حتی پاسداری بدی

3. 2 کاربر از Hans Christian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پرونده پزشکی که میره شورای عالی پزشکی وقتی نتیجه اعلام بشه این پرونده چی میشه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

من دو تا پست ارسال کردم چرا هیچ کدوم رو نمیتونم اینجا ببینم؟؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

بچه ها به نظر شما بهترین جاها توی تهران ( نیروی انتظامی و یگان ویژه ) برای خدمت وظیفه کجاست؟
    ما یه اشنا پیدا کردیم تو ونک گفت هرجا بخوای میتونم بندازمت . جنت آباد هست خونم ، کلانتری بنظرتون چجوره؟ جایه بهتری سراغ دارید ؟
    نیروی انتظامی همه جاش بده..ولی به هیچ وجه سمت کلانتری یا یگان امداد و یگان ویژه نرو...چون شب و روز نداری...بقیه جاهاش اگه بچه تهران باشی و تهران خدمت کنی..راحت خدمت میکنی تقریبا...

7. 2 کاربر از ali_agha1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

دوستان باتجربه تو رسته پیاده ارتش با درجه گروهبان یکمی چه کارایی میکردین؟ سختتر از آموزشیه؟
    زندگی با سرباز صفرا چطوره؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

پرونده پزشکی که میره شورای عالی پزشکی وقتی نتیجه اعلام بشه این پرونده چی میشه ؟
    پرونده مختومه خواهد شد رای شواری پزشکی بالاترین رای صادره است و حق هیچ گونه اعتراضی وجود ندارد.
    دوستان باتجربه تو رسته پیاده ارتش با درجه گروهبان یکمی چه کارایی میکردین؟ سختتر از آموزشیه؟
    زندگی با سرباز صفرا چطوره؟
    هر پادگانی متفاوت است و همچنین یگان ها در یک پادگان از لحاظ حوزه عملیاتی نیز قابل مقایسه نیستند . هم گروهبان یکم دیدم که کار دفتری داشته و یا امربر فرمانده یگان بوده و یا پاسداری یا بالای برجک بوده بنابراین نمیشه نظر جامع داد ، اما از اموزشی سختره چون در انجا شما مسولیتی نداشتید و همچنین همه در یک رده خدمتی بودید اما در یگان متاسفانه پایه خدمتی بین سرباز صفرها و گروهبان یکم ها بیشتر مطرحه، اگر در اسایشگاه سرباز صفرها باشید بعضی از انها همدیگر را با الفاظ رکیک و زشتی خطاب می کنند اما هستند افرادی که از خانواده های با فرهنگ امده باشند،

10. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه GAMELAIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من اعزامم 2/19 هست .

نیروی زمینی سپاه افتادم . آموزشیمم شهید قاضی تبریز هست !

کسی در مورد این مرکز اطلاعاتی داره آیا ؟؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نیروی انتظامی همه جاش بده..ولی به هیچ وجه سمت کلانتری یا یگان امداد و یگان ویژه نرو...چون شب و روز نداری...بقیه جاهاش اگه بچه تهران باشی و تهران خدمت کنی..راحت خدمت میکنی تقریبا...
    خو کلش که بده پس ، بین بد و بدتر نظر خودتون چیه؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خو کلش که بده پس ، بین بد و بدتر نظر خودتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •