بالاخره XGD3 هست یا XGD2?
بعضی سایتا نوشتن اینه بعضی ها نوشتن اونه
برام مهمه
یکی بگه دیگه![]()
بالاخره XGD3 هست یا XGD2?
بعضی سایتا نوشتن اینه بعضی ها نوشتن اونه
برام مهمه
یکی بگه دیگه![]()
سلام
الان اگه silent hill رو بخرم هیچ مشکلی نداره؟
Lt3 دارم باید پچ شدشو بخرم؟
i am alive غضییش چیه؟
آقا براي ايكس باكس پچ واسه فيفا يا PES نمياد كه آخرين تغيرات تيمهارو اعمال كنه ؟؟؟؟ اصلا همچين چيزي هست ؟؟؟؟ اگه هست ممنون ميشم برام بذاريد . دمتون گرم .
XGD3 هست عزیز . خوشبختانه Fifa Street و SSX اما XGD2 هستن !![]()
سایلنت هیل روی ال تی 3 اجرا میشه بدونه مشکل
شما پچ ال تی 3 رو بگیر
قضیه اون یکی هم هنوز معلومه 100% اونم رو ال تی 3 کار میکنه نگران نباش
دوست عزیز اگرم باشه واسه پی سی لینک دانلود نمیزارن که
باید به لایو وصل بشی دانلود کنی
واسه فیفا اومده فکر کنم
سلام
میخواستم بدونم الان ایکس باکس چنده !؟
سوال هایی از این نمونه توی این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خودم جوابتو دادم![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 15-03-2012 at 12:55.
یکی جواب مارو بده لنزو چه جوری میشه درست کرد؟![]()
من هاردم خراب شده...
کسنولم الیت هست و مال سال 2010 هستش...
دوستان میگن باید حافظه ی داخلی داشته باشه خودش...
ولی وقتی فیفا میخوام بازی کنم سیو نمیشه کرد و باید withoute save رو انتخاب کنم و وارد بازی بشم...
حالا که هارد ندارم دوستان گفتن فلشت رو فرمت کن با همون ایکس باکس تا سیو ها رو اونجا نگهداری...
من اینکارو کردم...فلش هم شناخت...ولی مشکل اینجاست وقتی فلش به دستگاه وصله میخوام وارد بازی فیفا 12 بشم میگه که باید دستکاه رو آپدیت کنی...میترسم بزنم Yes و کپی خور دستگاه مثل سری قبلی که با یه بازی دیگه این کارو کرده بودم بپره!ولی وقتی فلش رو از دستگاه جدا میکنم این گزینه نمیاد و وارد بازی میشه به راحتی ولی نمیشه سیو کرد!!الان باید چکار کنم؟؟؟چاره چیه که بتون سیو کنم روی فلش و کپی خور کنسول نپره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)