ممنون داداش.
من اعزامم یک تیر هست. رفتم درخواست تمدید دادم برای یک شهریور. الان که سه روز گذشته هنوز جوابی ندادن. خدا کنه قبول کنن.
به نظرت درخواست منو قبول میکنن؟ چون هنوز خیلی تا تاریخ اعزامم مونده امکان داره یه وقت قبول نکنن؟![]()
ممنون داداش.
من اعزامم یک تیر هست. رفتم درخواست تمدید دادم برای یک شهریور. الان که سه روز گذشته هنوز جوابی ندادن. خدا کنه قبول کنن.
به نظرت درخواست منو قبول میکنن؟ چون هنوز خیلی تا تاریخ اعزامم مونده امکان داره یه وقت قبول نکنن؟![]()
شما فرم پزشکی رو که پر کردی پلیس +10 میدی، بعد از طرف بیمارستان نظام وظیفه مرکز استان براتون نوبت میزنن که کی برید واسه معاینه. اونجا نتیجه معاینه به صورت محرمانه میاد نطام وطیفه شهرستان و اونجا کمیسیون پزشکی تشکیل میدن و باز معاینه میکنن و نظر رو میدن. میتونید روی مظر کمیسیون اعتراض بزنید تا دوباره مراخل بالا تکرار شه و پرونده بره به کمیسیون عالی و نطر قطعی رو بدن اونجا که دیگه نمیشه روش اعتراض زد.
کمیسیون پزشکی شهرستان اشنا دارم... میشه کاری کرد؟ ممنون از وقتی که میزاری و جوابم میدی
اول از کسی که میشناسیش بپرس یا از پزشک٬ که چقد شانس معافی داری.
بچه ها به نظر شما بهترین جاها توی تهران ( نیروی انتظامی و یگان ویژه ) برای خدمت وظیفه کجاست؟
ما یه اشنا پیدا کردیم تو ونک گفت هرجا بخوای میتونم بندازمت . جنت آباد هست خونم ، کلانتری بنظرتون چجوره؟ جایه بهتری سراغ دارید ؟
سلام
دوستان من اعزامی ا اردیبهشت عجب شیر هستم و الان اومدم مرخصی!! من هنرستان خوندم و الان لیسان کامپیوتر ناپیوسته هستم فرماندهم میگفت 2 رشته کامپیوتر و تربیت بدنی دوره کد نمیخوره الان این شامل حاله منم میشه منی که ناپیوسته هستم تو دوره کد تاثیر داره؟؟ یکی هم اینکه واسه لیسانسم پاسداری هست؟؟ الان کلا این پاسداری چی هست؟؟ که همه ازش میترسن؟؟
کمیسیون عالی پزشکی توی شهرستان تشکیل میشه یا مرکز استان؟؟؟
دوستانی که اطلاع دارن لطفا کمک کنن
خدمت در کلانتری که به هچ وجه توصیه نمی کنم
دو یگان زیر مجموعه ناجا که خدمت راحتی دارند :
۱- فاوا (معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا)
۲- فتا (پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات)
دوره کد به لیسانس پیوسته یا ناپیوسته ربطی ندارد تنها به رشته تحصیلی مربوط است
در مرکز استان
بله یگان دارد و فکر کنم زیر محموعه پشتیبانی منطقه ۵ باشد
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)