تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3008 از 4105 اولاول ... 2008250829082958299830043005300630073008300930103011301230183058310835084008 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,071 به 30,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    من 6 روز قبل از اعزامم که یک اردیبهشت بود اقدام کردم بعد از 3 روز جوابش اومد و افتادم یک چهار

ممنون داداش.

من اعزامم یک تیر هست. رفتم درخواست تمدید دادم برای یک شهریور. الان که سه روز گذشته هنوز جوابی ندادن. خدا کنه قبول کنن.

به نظرت درخواست منو قبول میکنن؟ چون هنوز خیلی تا تاریخ اعزامم مونده امکان داره یه وقت قبول نکنن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ببخشید این پیگیرش باشی میتونی بیشتر توضیح بدین؟ اصلا مراحل معافیت پزشکی چیه؟
    شما فرم پزشکی رو که پر کردی پلیس +10 میدی، بعد از طرف بیمارستان نظام وظیفه مرکز استان براتون نوبت میزنن که کی برید واسه معاینه. اونجا نتیجه معاینه به صورت محرمانه میاد نطام وطیفه شهرستان و اونجا کمیسیون پزشکی تشکیل میدن و باز معاینه میکنن و نظر رو میدن. میتونید روی مظر کمیسیون اعتراض بزنید تا دوباره مراخل بالا تکرار شه و پرونده بره به کمیسیون عالی و نطر قطعی رو بدن اونجا که دیگه نمیشه روش اعتراض زد.

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما فرم پزشکی رو که پر کردی پلیس +10 میدی، بعد از طرف بیمارستان نظام وظیفه مرکز استان براتون نوبت میزنن که کی برید واسه معاینه. اونجا نتیجه معاینه به صورت محرمانه میاد نطام وطیفه شهرستان و اونجا کمیسیون پزشکی تشکیل میدن و باز معاینه میکنن و نظر رو میدن. میتونید روی مظر کمیسیون اعتراض بزنید تا دوباره مراخل بالا تکرار شه و پرونده بره به کمیسیون عالی و نطر قطعی رو بدن اونجا که دیگه نمیشه روش اعتراض زد.
    کمیسیون پزشکی شهرستان اشنا دارم... میشه کاری کرد؟ ممنون از وقتی که میزاری و جوابم میدی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کمیسیون پزشکی شهرستان اشنا دارم... میشه کاری کرد؟ ممنون از وقتی که میزاری و جوابم میدی
    اول از کسی که میشناسیش بپرس یا از پزشک٬ که چقد شانس معافی داری.

5. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

بچه ها به نظر شما بهترین جاها توی تهران ( نیروی انتظامی و یگان ویژه ) برای خدمت وظیفه کجاست؟
    ما یه اشنا پیدا کردیم تو ونک گفت هرجا بخوای میتونم بندازمت . جنت آباد هست خونم ، کلانتری بنظرتون چجوره؟ جایه بهتری سراغ دارید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من اعزامی ا اردیبهشت عجب شیر هستم و الان اومدم مرخصی!! من هنرستان خوندم و الان لیسان کامپیوتر ناپیوسته هستم فرماندهم میگفت 2 رشته کامپیوتر و تربیت بدنی دوره کد نمیخوره الان این شامل حاله منم میشه منی که ناپیوسته هستم تو دوره کد تاثیر داره؟؟ یکی هم اینکه واسه لیسانسم پاسداری هست؟؟ الان کلا این پاسداری چی هست؟؟ که همه ازش میترسن؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کمیسیون عالی پزشکی توی شهرستان تشکیل میشه یا مرکز استان؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان راستی یه سوال مهم
    کسی میدونه که ایا ،
    نزاجا تو آبیک(قزوین ) یگان داره یا نه ؟
    دوستانی که اطلاع دارن لطفا کمک کنن

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها به نظر شما بهترین جاها توی تهران ( نیروی انتظامی و یگان ویژه ) برای خدمت وظیفه کجاست؟
    ما یه اشنا پیدا کردیم تو ونک گفت هرجا بخوای میتونم بندازمت . جنت آباد هست خونم ، کلانتری بنظرتون چجوره؟ جایه بهتری سراغ دارید ؟
    خدمت در کلانتری که به هچ وجه توصیه نمی کنم
    دو یگان زیر مجموعه ناجا که خدمت راحتی دارند :
    ۱- فاوا (معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا)
    ۲- فتا (پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات)
    سلام
    دوستان من اعزامی ا اردیبهشت عجب شیر هستم و الان اومدم مرخصی!! من هنرستان خوندم و الان لیسان کامپیوتر ناپیوسته هستم فرماندهم میگفت 2 رشته کامپیوتر و تربیت بدنی دوره کد نمیخوره الان این شامل حاله منم میشه منی که ناپیوسته هستم تو دوره کد تاثیر داره؟؟ یکی هم اینکه واسه لیسانسم پاسداری هست؟؟ الان کلا این پاسداری چی هست؟؟ که همه ازش میترسن؟؟
    دوره کد به لیسانس پیوسته یا ناپیوسته ربطی ندارد تنها به رشته تحصیلی مربوط است
    کمیسیون عالی پزشکی توی شهرستان تشکیل میشه یا مرکز استان؟؟؟
    در مرکز استان

11. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستانی که اطلاع دارن لطفا کمک کنن
    بله یگان دارد و فکر کنم زیر محموعه پشتیبانی منطقه ۵ باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •