سرعت دانلود امروز ترکیده؟!
سرعت دانلود امروز ترکیده؟!
عزیز من چی میگی شمامن سایت دارم هم میزان آپلود بالایی دارم و میزان دانلود بالا
به نظر من سرویس حجمی 2زارم نمی ارزه آره شاید خوب باشه برای کسی که صبح از خونه میره بیرون شب میاد ولی نه کسی که کارش اینترنته
شاد باشید
سلام من میخوام پارس انلاین ثبت نام کنم.به نظرتون تو ایلام سرویس میده؟خط تلفن به نام پدرمه باید پدرم موقع ثبت نام بیان امضا کنن یا خودم میتونم ثبت کنم؟الان تو سایتش میخوام ثبتنام کنم ایلام تو لیست شهرا نیست چیکار کنم؟تشکر
Last edited by 123arash; 13-04-2014 at 12:03.
دوستان پارس آنلاين سرويس هاش خوبه؟؟؟؟ تو منطقه سيد الشهدا پيش شماره 5575 ؟؟؟ بهتر از شاتل و بقيه هستش؟؟؟ از چه شركتي بگيرم بهتره ؟؟؟؟ مودم از خود پارس آنلاين بگيرم به صرفه هست يا جدا بخرم؟؟؟
نامحدود ميخوام براي دانلود فايل هاي صوتي- برنامه و تصوير از يوتوب. هاي وب خيلي خوبه كه منطقه ما رو ساپورت نميكنه فعلا در صورتي كه 2 تا كوچه بالاتر مركز مخابراتي مالك اشتر رو ساپورت ميكنه.
وايرلسي بهتره يا اي دي اس ال؟؟؟؟ چون يه راديو وايرلسي دارم قبلا سرويس ميگرفتم.
Last edited by mrmostafa; 13-04-2014 at 10:43.
کاربر گرامی
شرکت پارس آنلاین ضمن عرض تبریک پیروزی تیم فولاد خوزستان و کسب مقام قهرمانی لیگ برتر کشور، به شادباش این پیروزی و به پاس قدردانی از همراهی کاربران خدمات اینترنت پرسرعت، 1 گیگ ترافیک رایگان به کاربران سرویس های محدود، و 1 روز رایگان به کاربران سرویس های نامحدود، به عنوان هدیه تقدیم نمود.
ما را در شادی خود سهیم بدانید
خوززززززستاااااان برزیلته
Sent from my ME173X using Tapatalk
اینا چرا اینقدر گدا بازی در میارن بابا تیمشون قهرمان شده دیگه یه حالی بده مثلا 5گیگ رایگان بده چقدر مگه کاربر داری تو خوزستان چی ازت کم میشه![]()
من توی کلوب که بهشون گفتم نوسان پینگ و تایم اوت دارم و نمیدونم بقیه هم این مشکلو دارند یا نه ؟ اما معمولا ساعت 1تا 4 ضهر و 6 به بعد این مشکل به وجود میاد و یک دفعه میبینی 4 تا تایم اوت میده و تو داخل بازی دیسکانکت میشی و خیلی بدهدیشب هم با اینکه لینک انیمه هام مستقیم بوده یک گیگ بیشتر دانلود نکرده . الان نتم 1 مگ تا 4 هست ، نمیدونم اگر 9 مگ کنم برای بازی انلاین نتم از این بدتر میشه یا نه . در هر صورت وضعیت خوبی نیست
یعنی فقط به خوزستانی ها دادن یا به کل کشور؟
فقط خوزستانی ها...
Sent from my ME173X using Tapatalk
ترافیک باقیمونده از دوره قبل، به دوره بعد منتقل میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)