اگه قراره با تموم شدن حجم بریم پول بدیم دوباره حجم بخریم این دیگه کجاش نامحدوده آخه یکی اینو از واعضی بپرسه![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اگه قراره با تموم شدن حجم بریم پول بدیم دوباره حجم بخریم این دیگه کجاش نامحدوده آخه یکی اینو از واعضی بپرسه![]()
چی کسی نبود
اگه همیشه منظور شماست که باید تنظیمات مودم رو چک کنید روی adslپلاس باشه و ببینید چقدر خطتون کشش داره بعد مشکل حل میشه اگرم منظور ساعات رایگانه که مثل قبل هست روی هر سرویسی به جز سرویس شهاب محدودیت گذاشته شده در ساعات رایگان.
سرویس شهاب رو هم محدود کردن برای من ۲۰ روزه نهایت ۴۰۰ تا ۴۵۰ تا میده از سرور آسیاتک...
خب پس مبارکه خوش خبر باشی داداش.
البته الانم 30 گیگو داره حدود 54تومن میده(با 9% مالیات)!! تازه اگه مطمئن باشی یه ماهه مصرف میکنی که گیگ باکس 30 گیگ، چهل و سه چار تومن در میاد!![]()
نخیر من سرویسم یک سالست و این چیزا برا ما منفعت داره داداش![]()
از امشب من حس میکنم ارتباط با سرور داخلی خیلی بهتر شده ولی فاجعه اینجاست که سرور خارجی خیلی بدتر شده سرعت دانلود با 32 کانکشن از سرور خارجی به زور به 200-300 میرسه سرعتی که دیشب با 8 کانکشن 600-700 بود چیز میز اصلا وصل نمیشه دارم میترسم یه جورایی کلا حس میکنم خارج و داخل تفکیک شده و داره ارتباطمون با خارج محدود میشه از آینده این اینترنت ملی میترسممیخان مصرف مردمو کاملا تحت کنترل بگیرن
![]()
یعنی سرعت سرویس صبحانه آسیاتکی با سرویس شهاب تو سرور خارجی یکی شده شده 250 تا؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)