مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
همین مدل خوبه تمامی باندهای 4G رو هم پشتیبانی میکنه راحت با تمامی اپراتورها هم جواب میده قیمتش هم خوبه میتونید از راستین بازار تهیه بفرمایید .
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
همین مدل خوبه تمامی باندهای 4G رو هم پشتیبانی میکنه راحت با تمامی اپراتورها هم جواب میده قیمتش هم خوبه میتونید از راستین بازار تهیه بفرمایید .
شما ببین دوستت از 4G PLUS استفاده نمیکنه ؟ هر دو از یک اپراتور واحد در حال استفاده هستید ؟ شما دستی بزار رو شبکه 4G و قفلش کن رو شبکه میتونی از برنامه : 4G LTE ONLY استفاده کنی . از دوستتون هم بخواهید همین کار رو انجام بده . و با برنامه SPEED TEST همزمان یه تست بگیرید ببینید چقدر فرق دارن ؟
همین کار دقیق کردم
ار هر دمون روی 4 جیه
3 مگابابت یا 24 مگابیت سرعت تو اسپید تست فرق میکنه :/
امکان داره از سیم کارت باشه ؟
فکر نکنم از سیم کارت باشه . باز هم خواستید مطمئن بشید جای سیم کارتها رو با هم عوض کنید و با سیم کارت دوستتون رو گوشی خودتون تست بگیرید . مثل اینکه مودم گوشی ایشون سرعت و عملکرد بهتری دارن بلاخره یک پرچمدار سطح بالا محسوب میشه دیگه .
از نظر سرعت و مودم شیائومی مدل : می 5 بهترین عملکرد داره و قابل رقابت با پرچمدارها هستش .
S8 PLUS
MI5
![]()
سلام
بله
ولی عیب بزرگش پشتیبانی نکردن از 4G+ ایرانسل است....
دستی سعی کردم با دستکاری کد های کوالکام... فعالش کنم ولی متاسفانه به شدت گوشی انتن دهی بهم ریخت
مجبورش دم به حالت اول برش گردونم
برادر من از طریق VPS تو تلگرام فیلمامو آپلود میکنم و از پی سی دانلودش میکنم . من خودم اینقد دارم به کانال ها نمیرسم دیگه !![]()
سلام
بسته تلگرام توی برنامه مای ایرانسله یا کد خاصی داره؟
میشه سر این 14 گیگ تعویض سیم کارت به 4g به 195 شکایت کرد؟
خیلی شارلاتان بازی میشه وقتی اعلام میکنی 14 گیگ با تعویض سیم کارت بهت میرسه ولی موقع دریافت سیم کارت هزارتا مارموز بازی دربیاری که بسته باید داشته باشی و شس شر دیگه...
شما تعویض رام انجام دادین . از این رام های کاستوم تا به حال نصب کردید ؟ امکان داره از رام شما باشه و با تعویض رام بتونید از فور جی پلاس ایرانسل هم استفاده کنید . چون خود رام های شیائومی بعضی ها مختص شبکه های مخابراتی چین هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)