تو سایتش که من همچین چیزی ندیدم میشه لینک بدید
ولی خیلی بعیده اینا همچین کاری بکنن![]()
تو سایتش که من همچین چیزی ندیدم میشه لینک بدید
ولی خیلی بعیده اینا همچین کاری بکنن![]()
من خودم با 25 تومان بهمن 380 گیگ دانلود کردم میانگین روزانه 17-18 گیگ دانلود می شد چون اون خط تمدید نکردم وضعیت الان نمی دونم .
25تومن چه سرویسی میده پارس؟ خوب شما با 2مگ مخابرات هم می تونی به راحتی ماهی 500گیگ دانلود کنی![]()
شما حتماً خوب نگشتی...
------------
من که از فردا میخوام یه ضرب دانلود کنم... میدونی چقدر درآمدش میشه؟؟؟
Last edited by netstat; 13-04-2014 at 01:49.
2 مگ با 4 گیگ مهم اون حجم دانلود نیست عزیز کسی بخواد 24 ساعته دانلود کنه گزینه زیادی هست شما باید 24 ساعت در روز دانلود کنید سر سال نشده باید سیستم و هارد رو تغیر بدید .
اینترنت = دانلود نیست اینترنت دسترسی به دنیا جهانی هست نه فقط نشتن و دانلود کردن مخابرات فقط فاکتور دانلود روش هست بقیه چیز ها تعطیل هست .
هر موقع فرهنگ استفاده از اینترنت در ایران درست شد همه چی درست می شه یک شخص از کره جنوبی پرسیدم چقدر با اینترنت 150 مگ که دارید دانلود می کنید جوابش 200 گیگ حداکثر در ماه بود به من شما اون اینترنت بدن تا 60 ترابایت دانلود نکنیم ول نمی کنیم اگه بشه 59 ترابایت فکر می کنیم 1 ترابایت حقمون رو کسی خورده .
به من میل زدن گفتن علاوه بر پرداخت 3000 تومان بابت مصرف هر گیگابایت و کسب یک امتیاز بابت مصرف هر گیگابایت در این 3 روز شانس خود را در برنده شدن یک دستگاه خودروی پراید افزایش دهید![]()
الان در ساعت رایگان سرعتم 100 بیشتر نیست (با 3 تا لینک) و دیروز نسبت به 512 کمتر برای بازی انلاین مشکل داشتم ولی هنوز هم نوسان پینگ و تایم اوت دارم و کاش زودتر درست میشد . پوووف![]()
Last edited by Avlil; 13-04-2014 at 03:36.
ما که همچین چیزی ندیدیم
وضع ما هر روز داره بدتر میشه. قطع و وصل شدن که 200 بار در روز. شبا هم سرعت دانلود از 5 به بعد درست میشه که 3 ساعت وقتم هدر میره
آقا من بعنوان جایزه قاقا لی لی میخوام . هر یک گیگ دانلود = یه دونه قا قا لی لی![]()
آیا داشتن اعتبار مهمه؟
قبلا حدود 2 یا 3 سالی بود که 256 محدود داشتم، که یکسالی بود سرعت به 450 کیلوبات میرسید در طی روز کلا همینطور بود
گاهی اوقات در ساعت رایگان هم با همون سرعت دانلود میکردم
اما الان که به تازگی و با خط جدید ثبت نام کردم و 512 گرفتم سرعت دانلود نهایتا 110 هستش !
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)