آقا این بسته تلگرام چیه دقیقا؟یکی توضیح میده؟؟
آقا این بسته تلگرام چیه دقیقا؟یکی توضیح میده؟؟
با 4 تا سیم کارت تست زدم هیچکدوم تو داخل برنامه ایرانسل من خبری از بسته تلگرام نبود ؟ جریان چیه ؟
دقیقا درسته منم ۱۰ روز پیش بسته ۳ ساعته نامحدود زدم ۴۵ گیگ که شد قطع شد تماس با پشتبانی هم گرفتم میگه اینترنت داری استفاده کن
مشکل از گوشیته
زیر بار نمی رن
بله
سه بار روي سيم كارت ي كه فقط تلگرام استفاده ميكنه
پشت سر هم
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام دوستان
درباره اون 75 گیگ تو برنامه
من یه شب داشتم دانلود میکردم، و برحسب اتفاق اون شب بیدار بودم، تو یه ساعت تونستم حدود 60گیگ دانلود کنم (اون شب سرعت وحشتناک بود) باورکردنی نبود (نرم افزارها هم همینو نشون میداد)
خلاصه، دیدم دقیقا همین اتفاق تو ایرانسل من افتاده، یعنی به جای 60 گیگ زده 75 گیگ (یعنی وقتی بسته تموم میشه، اون مقدار یهو زیاد میشه)
گفتم اینو اطلاع بدم
سلام دوستان من رفتم تو نمایشگاه یه سیم کارت دیتا با طرح خریدم
الان روی ایفن 5 ام lte نمی شه دنباله داستانش رفتم فهمیدم رایتل روی باند 2600 داره Lte رو عرضه می کنه
به نظرتون برم این مودم رو بگیرم مشکلی نداره سازگاره باهاش
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
یا اینو
مودم بي سيم LTE دي-لينک مدل DWR-910
مشخصاته درستشو نتونستم جایی پیدا کنم ببینم فرکانس های 900 و 1800 و 2600 رو ساپورت می کنن یا نه
دوستان کسی نداره بدونه !؟؟؟
داداش من پشت سرتم . امشب دومیش تموم میشه . امیدوارم سومی و چهارمی و الی ... در کار باشهتو این دو هفته حدود 200 گیگ دانلود کردم
برا بعضیا هست برا بعضیا نیست . مصرف تلگرام بمدت 7 روز رایگانه . آپلود و دانلود نامحدود .
Last edited by omidscafild; 23-07-2017 at 14:04.
یا علی [emoji16]
خوبه . من به اندازه ای که کارمو راه بندازه دان میکنم خیلی خوبه رایگان[emoji16]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
اقا اگه امکانش هست یه چندتا کانال تلگرام که دانلود میکنید,رو معرفی کنید..کانال پیدا کردم همشون کلش هفتاد گیگ بیشتر نبود..نمیدونم چی دانلود کنم کانال ندارم
دوستان من گوشیم شیائومی نوت 4 ایکسه دوستم اس 8 پلاس کنار همیم سرعت دانلود اون 5 مگابابته از من 1.5هر دومون هم 4 جی هستیم
ب گوشی ربط داره ؟ کسی از دوستان شیائومی داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)