اینجوری میزنن که تو مصاحبه و تبلیغات و بازدید خارجی ها بگن که آره ما نت نامحدود میدیم
دروغ گویی اصیل عه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
اینجوری میزنن که تو مصاحبه و تبلیغات و بازدید خارجی ها بگن که آره ما نت نامحدود میدیم
دروغ گویی اصیل عه
حدود 2 هفته هست که اصلا مودم به اینترنت کانکت نمیشه !! چند بارم مودم کانفینگ کردم ولی اصلا ip نمیگیره زنگم میزنم اصلا نمیتونن کمک کنن و همش میگن دوباره کانکشن بساز !
دوستان شاید منظورش این هست ، به طور مثال اگر سرعت 2 مگابیت ماهیانه 40 هزار تومان رو انتخاب کنید تا 45 گیگ با تمام سرعتی که خطتون میکشه میتونید دانلود کنید و بعد از اون اسمی میشه (256 کیلوبایت در ثانیه)
اصلا زنگ زدین بپرسین ؟
اگر می تونید تمدید کنید با همین تعرفه ها. پارس با تعرفه ی جدید قیمت هاش رو تقریبا 1.5 برابر کرده. بقیه ISP ها هم احتمالا همین کار رو خواهند کرد.
من الان زنگ زدم
گفت هنوز اعمال نشده و به زودی اعمال میشه
همین موضوعی که من گفتم رو تائید کرد ؟ یا در مورد تغییر تعرفه ها گفت فقط ؟
والا اگه اینجور باشه کلاتونو باید بندازید هوا، با همین 256 کیلوبایت بر ثانیه ماهی 500 گیگ میشه دی ال کرد
تو توضیحات من اینطوری فهمیدم که اگه یکی از اون حجم های داخلی یا خارجی تموم بشه سرویس باید ادامه داشته باشه و اگه کل حجم 30 گیگ تموم بشه قیمت گیگ اضافی رو از سطح 4 جدول یعنی گیگی 1500 تومن حساب میکنن یه جورایی اینترنت حجمی غیرحجمیه عالی شرایط فروش درجه یک انیشتین هم نمیفهمه این جدول چجوریه![]()
در اسیاتک این قانون نیست
مثلا من سرویس گرفتم با 3 گیگ حجم بعد حجمم تمام میشه خب 3 گیگ که پول داده بودم و هزینه سرویس هم جداگانه دادم میخوام 1 گیگ دیگه بخرم 3 تومن حساب میشه در صورتی که باید 2200 حساب بشه.
طرف تازه زنگ زد بپرسه واسه من
بهش نمی خورد اطلاعات زیادی داشته باشه
ولی فکر نکنم اینجوری که شما میگید باشه
سرعت دانلود من شب و روز کم شده
از همه همینطوره؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)