سلام
این روش نت رایگان ایرانسل توسایت apktops رو کسی امتحان کرده ؟ کار میده واقعن ؟![]()
سلام
این روش نت رایگان ایرانسل توسایت apktops رو کسی امتحان کرده ؟ کار میده واقعن ؟![]()
جدیدا از شماره 2039 خود به خود یه چیزی به اسم کتابخانه فعال میشه و 300 تومنی درجا کم میکنه، لغو میکنم چند ساعت بعد باز فعال میشه خود به خود!!!
اینم عکس بعد از اینکه غیر فعال میکنم خودش فعال میشه
Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk
بعضي از اين برنامه ها به صورت شخصي و دستي فعال ميشه
من ي بار شماره رو بلاك كردم دقيقا به ترتيب كه بلاك ميكردم از شماره بعديش پيام ميومد تا ٤ تا شماره رو بلاك كردم ديگه نيومد
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام خسته نباشید
این بسته تلگرام رایگان چرا برای من در مای ایرانسل نمیاد ؟![]()
ببین حجم کل بسته رو.اصلا بسته اینقدری داریم؟ منم دقیقا سره 44-45 بستم میپره و شارژمو میخوره تو برنامه هم به دروغ میزنه 60 گیگ و حجم کل اشتباهی مینویسه
شما هر 15/30 دقیقه حجم دانلود شده رو با حجمی که توی ایرانسل من نشون میده رو مقایسه کن ببین هر مقداری که دانلود میشه توی ایرانسل من چقدر نشون میده؟
اینجا تا بسته شبانه میخرم برای دانلود سرعت از ۴ جی پلاس به H پلاس تغییر پیدا میکنه و دقیقا وقتی بستهزمانش داره تموم میشه برمیگرده به ۴ جی پلاس
عجب کارایی میکنهایرانسل D:
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
همونجا مشکل داریم دیگه . اولا این بسته 60 گیگ هستش ولی تو برنامه زده : 75 ؟ دوما من هنوز نیم ساعت از زمانم و 15 گیگ از حجم 60 گیگم مونده بود ولی با صفحه پایان اینترنت رو به رو شدم ! هر سه بار که این بسته رو فعال کردم اونم با سه سیم کارت متفاوت از نظر سرشماره باز هم سر اون 44 گیگ اینترنت کلا قطع شد . مثل اینکه یا دارن دزدی میکنن یا سیستمشون ایراد داره و دارن بی اعتنایی میکنن .
من هر چند دقیقه یک بار با برنامه مای ایرانسل و خود مودم مقایسه کردم تا 43 گیگ رو عین مودم خودم نشون میداد از اون به بعد دیگه یکدفعه اونطوری شد .
سلام
برای بار سوم بسته تلگرام رایگان رو دریافت کردم ممنون ایرانسل من [emoji16] [emoji4] [emoji4]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)