سلام من یه مشورتی از دوستانی میخوام که دوره کد خوردن من کد خوردم شبان نزاجا پرندک به نظر شما فردا که 5 شنبست من خودم رو معرفی کنم یا همون یکشنبه بعد تعطیلات برم با توجه به اینکه 5 شنبه ها اونجا تعطیله آیا کاری میتونن بکنن یکشنبه که رفتم یا نه؟
سلام من یه مشورتی از دوستانی میخوام که دوره کد خوردن من کد خوردم شبان نزاجا پرندک به نظر شما فردا که 5 شنبست من خودم رو معرفی کنم یا همون یکشنبه بعد تعطیلات برم با توجه به اینکه 5 شنبه ها اونجا تعطیله آیا کاری میتونن بکنن یکشنبه که رفتم یا نه؟
درود
کو تا یک تیر برادر![]()
![]()
سلام منم اعزامی یک تیرم تو اوج گرما و ماه رمضان خدا به خیر کنه![]()
![]()
![]()
سلام منم همونجا دوره کد خوردم
چند روز پیشا رفتم اونجا ببینم چه خبره و با دژبانای دم درش صحبت کردم گفت پنج شنبه بیای هیچ کاری نمیکنن و فقط علاف میشی از یکشنبه بیا. شما هم از یکشنبه بیا.
دوستان این جمله یعنی چی؟
<سرهنگ محمود امینی: افراد بسیج فعال نیز در صورتیکه دوره تکمیلی بسیج را گذرانده باشند از ۳ تا ۶ ماه کسر خدمت برخوردار خواهند شد.>
یعنی اونایی که تکمیلی ندارند و فقط فعال دارند 6 ماه نمیگیرند؟! (4 ماهشو میگیرن؟)
یکشنبه اول وقت
چون اگه پنج شنبه برید چون کادری اونجا نیست که شما رو تقسیم کننو اینا کل پادگانو باید تمیز کنید![]()
سلام دوستان
من آخرین برگه ای که برای اعزام گرفتم با این عنوان هست "معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزشی نیروهای مسلح" که این برگ حاشیه ی آبی داره ، تاریخ اعزامم 19 اردیبهشت هست ولی داخلش ننوشته کجا !
سوالم این هست که آیا برگه ی دیگه ای میاد ؟ یا تا روز اعزام نمیدونیم کجا میوفتیم؟!!
Last edited by e3tar; 29-04-2015 at 18:03.
یعنی کسی که دوره تکمیلی رفته باشه حداقل ۳ ماه کسری داره؟؟؟
سلام دوستان عزیز
10 روز از اموزشی ما گذشت و من برای اولین بار اومدم مرخصی
دوستان این چند روز جزو سخترین روزهای زندگیم بود!!!!
فک کنم به اندازه کل عمرم بشین پاشو رفتم
هر کس سوال از پادگان شهید انشایی 02 داره بپرسه
3 ماه یعنی = 2 ماه واسه تکمیلی میدن + 1 ماه هم واسه یکسال عضویت فعال در بسیج
الان من نمیدونم کسی که 7 سال فعال داره اما تکمیلی نداره میتونه 6 ماه کسری رو کامل بگیره یا نه؟
Last edited by faridnavabi; 29-04-2015 at 19:23.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)