سرعت دانلودم از 1مگ شده 500kb
کسی این مشکلو داره؟
سرعت دانلودم از 1مگ شده 500kb
کسی این مشکلو داره؟
بخاطر اینکه ای پی ها رو ازاد کرده من چندین ساله که رو یه گیت وی فری بودم هیچوقت مشکل سرعت نداشتم الان که ای پی ها ازاد شدن همش گیت وی لاک میاد برام بعد از مدت ها سرعتم پایین اومده در حدی که صفحه بزور باز میکنه چند سال رو اون گیت وی فری بودم خیالم بابت سرعتش و پایداریش راحت بود![]()
ولی الان دوباره خوب شد ..این ایپی خیلی خوبه 91.190.88.1 پینگ پایینی داره
اره صفحه با تاخیر باز میشه استریم ویدیوها همه تاخیر دارن فک کنم بخاطر همین ای پیاس که تایم اوت میشم![]()
Last edited by reza_v66; 29-01-2018 at 02:03.
اینترنت مخابرات خیلی وضعش خراب شده از وقتی گروهمونو عوض کردن یا قطعه ای پی نمیگیره یا ای پی میگیره ولی هیچ صفحه ای باز نمیکنه فقط پارتاک میاد چه چند سال رو اون گروه بودیم گیت ویش فری بود راحت بودیم توپ تکونش نمیداد از وقتی گروهمونو عوض کردن نت داغون شد![]()
سلام فرشاد هنوز توی مخابراتی بابا ول کن مخابرات رو بیاد شرکت های دیگه چیه چسیبدی به این شرکت داغون
چه رنج آیپی میگیری الان فرشاد؟
همه جور ای پی میگیره چون کلا گیت وی هم عوض میشه همشون هم گیت ویشون لاکه ولی انواع و اقسام ای پی ها میان مثل چند سال پیش شده که هنوز گروهبندیا رو تشکیل نداده بودن
ترافیک تموم شده ولللی نت قطع نمیکنه همینجور منفی میزنه جریان چیه؟دانلود کنیم؟نکنه ااز گیگی که بعدا بخریم کمش کنه؟!
دانلود نکن ترافیک بخری لینک بپره کم میشه چند ماه پیش این بلا سرم اومد... نتو قطع و وصل کن اوکی میشه...
با سلام.از سرویسهای جدید کدومشون شبانه رایگان دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)