سربازیه دیگه. ما هم برج ۶ میریم
سربازیه دیگه. ما هم برج ۶ میریم
آقایون کسی می دونه "تیپ 223 تکاور شهید سرلشگر حسن شهرام فر" دقیقا کجای پرندک هست؟
دوستان من یه بار پرسیدم ولی جوابی نگرفتم...
کسی میدونه پادگان زرهی شهید کرمی شیراز چجوره شرایطش؟
من فردا باید برم اونجا ولی هیچی ازش نمیدونم..درجه ام گروهبان 1 و تو رسته عمران و استحکاماتم
در حین تحصیل میشه برای معافی اقدام کرد؟
برای معافی باید دفترچه اینا رو پست کنم و توی زمان مقرر برم برای آزمایش ها یا توی یکی دو هفته میشه جمعش کرد ؟
معافیت رو هم پیش دو تا از دکترهای نظام وظیفه برای مشاوره رفتم و تایید کردن !
خواهشا یکی اینو بگه ممنون میشم خیلی مهمه واسم اگه کسی میدونه بگه ممنون میشم
خوب دوستان من تمدید که کردم انگار قسمت بوده تمدید کنم وزارت صنعت و معدن امریه گرفتم نصف راهو رفتم فردا باید برم وزارت صنعت و معدت تو تهران اونجا نامه هایی رو که از استان خودمون دادن رو ببرم و بدم امضا کنن الان من فردا امضا رو بگیرم تمومه کار ؟؟؟
و اینکه من رشتم مکانیک سیالاته چه کارایی میدن به ادم تو صنایع و معادن ؟؟؟؟
اخه من کارای عملی و اینا هیچ تجربه ای ندارم میترسم هیچی بلد نباشم چا کارایی به امریه میدن تو صنایع معادن کسی اطلاع داره ممنون میشم بگه
و اینکه من اعزامی یک تیر هستم امریه ها رو کجا میفرستن اموزشی ؟؟؟
منم افتادم اونجا و این 13هم باید خودمو معرفی میکنم همون 23هست دیگه ابشناسان
داداش امریه اونجا تحت نظر کدوم ارگانه و آیا اینکه شما پارتی داشتی یا نه؟
اعزامی های 1 تیر کجان پس... اینجا نیستن؟؟؟
من هستم داداش.. ولی چراغ خاموش.. دیگه از علافی داره حالم بهم میخوره
رسته رایانه رسته ای است که رسته که رسته رایانه است!
رسته ها تو خدمت سربازی میتونه ملاکی نسبی و شانسی برای خدمت در جایی مطابق رشته تحصیلتون محسوب بشه ولی بصورت مطلق نه, بستگی به یگان خدمتی یا پارتی هست! مثلا من رفته بودم تسویه حساب از شعبه قضایی امضا بگیرم هیچ کدوم از سربازهاش رشته حقوق و رسته قصایی نداشتن پرسیدم گفتن هممون با پارتی اومدیم اینجا. دیگه از اینجا به عمق قضیه رسته و سواد و مدرک تحصیلی و بکار گیری اون تو یگانهای خدمتی پی ببر!
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)