من الان قطعی ندارم ولی سرعت خیلی اومده پایین در حد دایال آپ
یکی به من توضیح بده این قضیه یارانه ها چه ربطی به اینترنت داره؟یعنی اینا میخوان دسترسی به اینترنت رو محدود کنن که مردم نتونن ثبت نام کنن!!
من الان قطعی ندارم ولی سرعت خیلی اومده پایین در حد دایال آپ
یکی به من توضیح بده این قضیه یارانه ها چه ربطی به اینترنت داره؟یعنی اینا میخوان دسترسی به اینترنت رو محدود کنن که مردم نتونن ثبت نام کنن!!
البته علی
نامحدود هم به دردِ دانلود نمیخوره!
نامحدود=وبگردی
قطعی ها به احتمال زیاد مربوط به مخابراته . من هر 3 دقیقه یا 5 دقیقه یک بار قطع میشم. دوستم هم توی تبریز از آی اس پی هماراسیستم استفاده میکنه همزمان با من قطع میشه
آره سرویسها منم خراب شده امروز پدرمو در آورده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود
قبل از عید سرعت دانلودم تا قبل از 20 گیگ زیر 300 نمیومد حالا بزور به 120-130 میرسه!!!
وقتی هم زنگ میزنم پشتیبانی اصلا انگار نه انگار میگن سرعتتون طبیعیه و مشکلی نداره ...
دوستان از این افت سرعت بعد از عید خیلی گلایه دارند... ولی اینطوری درست نمیشه .. باید تخلیه بزنید که پارس آنلاین به خودش بیاد که هر کاری دلش می خواد نکنه.
Last edited by dj77; 12-04-2014 at 21:17.
دوست عزیز شما دیگه 20 گیگ رو تموم کردی معلومه لیمیت میکنن
تست از سرور پارس آنلاین
:|
من تازه 20 فروردین سرویسمو تمدید کردم !!!
یه چیزی رو دوستانه بهت بگم شرکتهای خصوصی در ایران به درد دانلود نمی خورن! اینم داره به سرنوشت شاتل دچار میشه که سرعت 6مگ مارو آورده روی 11 عین خیالشم نیست.
بهترین گزینه برای شما که استفاده داری اینترنت مخابرات هست تا2مگ نامحدود هم میده ولی هرچقدر دانلود کنی سرعتش ثابته مثل اینها نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)