واقعاً بـد شانس بـه مـن گفتند ! |:مثلا فرض کن 160 الان کجا و 1 مگ کجا !!!!!!!
سرعت فعلـی مـن حدود 10-12 هستش . . .
حالا بـدتریـن مورد اینـه کـه کل ایـن سیزده روز سفرم . (:
بـدتریـن صورت ممکـن .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
واقعاً بـد شانس بـه مـن گفتند ! |:مثلا فرض کن 160 الان کجا و 1 مگ کجا !!!!!!!
سرعت فعلـی مـن حدود 10-12 هستش . . .
حالا بـدتریـن مورد اینـه کـه کل ایـن سیزده روز سفرم . (:
بـدتریـن صورت ممکـن .
بعد از 2 ساعت قطعی بلاخره فیلترنت وصل شد
برای بقیه هم قطع بود؟
سلام
كاربران عزیزورنج ودردكشیده درشب شركت اینترنت پرسرعت شاتل لطفا زیادذوق نكنیدیك سری به سایت شركت پارس انلاین بزنید وعیدی اونهاروببینیدویك سری به پست پارس انلاینی ها دراین فروم بزنید ومیزان دانلود شبانه اونارو با شبانه شاتل ویا حداقل میزان شكایت كاربران پارس رو باشاتل مقایسه كنید وبعد ببینید ایا 3گیگ هدیه شاتل برای سرویس اكو میتونه حداقل یك گیگ ترافیك شبانه درهرشب شمارو كه ممكن مثل من سرویستون به شبانه دایل اپ تبدیل شده جبران كنه یا نه
البته فقط اونایی كه سرویس ارت دارند توعیدخیلی بردمی كنندبه شرطی كه شاتل به وعده ای كه داده عمل كنه ولی مااكویی ها....
سلام
من كه اكو 2 مگ دارم ميتونم دوره رو به آرت تبديل كنم تا از اين امتياز در عيد استفاده كنم ؟
الان تو عید بشه ART 7 فقط سرعت رفته بالا دیگه ولی ترافیکمون که بازم مثل قبل حساب میشه![]()
سلام
دوستان امکان تغییر فاکتور در سرویس های اکو برداشته شده ؟
من فاکتورم برای 17 ام خورده بود و تا امروز قطع بعلت بدهی بودم زنگ زدم نمایندگی گفتم فاکتور رو بروز کنه ( یعنی بزنه به تاریخ امروز ) گفتند نمیشه ! ...
الان که شارژ کردم برام از همون 17 ام محاسبه کرده ! یعنی 7 روز رفته تو پاچم ؟![]()
Last edited by MohsenStar; 15-03-2011 at 22:47.
سلام
میشه بگین شرکت همسایه ( پارس آنلاین ) چه عیدی برای کاربرانش در نظر گرفته ؟ منظورتون همون ( 1 ماه رایگان هست ؟ ) اون که فکر کنم فقط زمان اکانت رو بالاتر میبره ترافیکی که به سرویس هاشون اضافه نمیشه ، میشه ؟؟!
چـرا پینگ الان بـه شدت داغونـه ؟ o_0
پینگ من که یه چند وقتیه خدا رو شکر عالی شده.
بین 180 تا 280
اکو 128
اگه واقعا توی عید بشه آرت7 توی 13 روز توی بهترین حالت و کامل ترین شرایط میتونیم 60گیگ بگیریمکه البته اگه اینطوری بشه که نور علی نوره
ولی شک دارم بتونیم چون الان هم دان استریممون روی 576 و اینه وضعیتمون !!!!!!
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)