تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3003 از 3347 اولاول ... 20032503290329532993299930003001300230033004300530063007301330533103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,021 به 30,030 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

مثل اینکه باز داستان دزدی های ایرانسل شروع شده . این بار دوم هست که بسته 3 ساعته شبانه با حجم 60 گیگ رو فعال میکنم ولی وقتی 40 گیگ حجم رو استفاده کردم با پیغام بسته اینترنتی شما تمام شده مواجه میشم . با برنامه ایرانسل من هم نگاه میکنی برات یه حساب کتاب عجیبی درآورده که من هیچی نفهمیدم ! به هیچ عنوان هم دیگه به اینترنت چه داخلی و چه خارجی وصل نمیشه. بسته های 2 ساعته و یک ساعته این مشکل رو نداره فعلا تست کردم .

اینم دلایل و مدارک من :

2. 8 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

[ QUOTE=hassanshaikhi;8983786]این بسته تلگرام رایگان انگار تمومی نداره واسه من 3 بار تموم شده و هر بار دوباره بعدش داده کلا ایرانسل از اینترنت زدمون کرد اون از بسته های شبانه اون از یک روز اینترنت نامحدود اینم از تلگرام [/QUOTE]

جالبه من بار اول هفتاد گیگ دانلود کردم مهلتش تموم شد دوباره تو مای ایرانسل دیدم هستش.چندتا کانال فیلم و موزیک پیدا کردم سرعت دانلودشون واقعا بالاست..الان چون خونه نیستم نمیتونم فعالش کنم..فقط تا کی این طرح هستش؟از مای ایرانسل پاک نشه خوبه

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

پشت همه این اپراتورا یکیه، فقط ادای رقابت در میارن و گاهی این خودشو خراب میکنه اون یکیو ببره بالا گاهی برعکس.
    الان دوباره دوران همراه اول شروع میشه، و ایرانسل باید خودشو خراب کنه تا برن همه سمت همراه اول.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

5. 5 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

مثل اینکه باز داستان دزدی های ایرانسل شروع شده . این بار دوم هست که بسته 3 ساعته شبانه با حجم 60 گیگ رو فعال میکنم ولی وقتی 40 گیگ حجم رو استفاده کردم با پیغام بسته اینترنتی شما تمام شده مواجه میشم . با برنامه ایرانسل من هم نگاه میکنی برات یه حساب کتاب عجیبی درآورده که من هیچی نفهمیدم ! به هیچ عنوان هم دیگه به اینترنت چه داخلی و چه خارجی وصل نمیشه. بسته های 2 ساعته و یک ساعته این مشکل رو نداره فعلا تست کردم .

اینم دلایل و مدارک من :

تو مای ایرانسل حجم استفاده از اینترنت رو برات درست داره نشون میده یعنی ۴۵ گیگ حدودا داره برات استفاده نشون میده از ۶۰ گیگ!
    احتمالا یه باگی چیزی هست چون مای ایرانسلت داره درست میگه که اونقدر مصرف کردی
    اون ۱۵ گیگ از ۷۵ هم اینجوری هست که
    یعنی ۱۵ گیگ از ۶۰ گیگت مونده اما چون ترتفیک داخلی استفاده کنی ۲برابر میشه استفاده کرد اون ۱۵.۲ رو ۲برابر میکنه میشه ۶۰+۱۵.۲ که میشه۷۵
    یه ذره بد نشون میده
    اما به هر حال اونجا درست میزنه حجم مصرفیت ۴۵گیگ بوده با مودمت یکسان هست
    ایراد جای دیگشونه احتمالا زمان ایراد داره تو سیستمشون

7. 2 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اینم دلایل و مدارک من :

شما مثل من مشکل قطعی مکرر اینترنت ندارید هنگام دانلد با 4G ؟ با مودم دانلد میکنید یا اسمارتفون؟

9. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

تو مای ایرانسل حجم استفاده از اینترنت رو برات درست داره نشون میده یعنی ۴۵ گیگ حدودا داره برات استفاده نشون میده از ۶۰ گیگ!
    احتمالا یه باگی چیزی هست چون مای ایرانسلت داره درست میگه که اونقدر مصرف کردی
    اون ۱۵ گیگ از ۷۵ هم اینجوری هست که
    یعنی ۱۵ گیگ از ۶۰ گیگت مونده اما چون ترتفیک داخلی استفاده کنی ۲برابر میشه استفاده کرد اون ۱۵.۲ رو ۲برابر میکنه میشه ۶۰+۱۵.۲ که میشه۷۵
    یه ذره بد نشون میده
    اما به هر حال اونجا درست میزنه حجم مصرفیت ۴۵گیگ بوده با مودمت یکسان هست
    ایراد جای دیگشونه احتمالا زمان ایراد داره تو سیستمشون
    خودش داره نشون میده : 15.20 گیگ مونده ولی به هیچ وجه به اینترنت نمیشد وصل کرد و هی صفحه اینترنت شما پایان یافته ظاهر میشد ! 2 بار این بسته رو خریدم و استفاده کردم هر 2 بار هم اینطوری شده سر 40 گیگ قطع میکنه . با اپراتورها که نمیشه صحبت کرد همه برا خودشون دکون مهندسی باز کردن و نظریه بیرون میدن . دلیل مدرک هم نشون میدی ولی قبول نمیکنن . حتی زیر بار انتقاد یا بررسی مشکل احتمالی از سوی خودشون هم نمیرن و کلا ربط میدن به خود مشترک .

11. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

شما مثل من مشکل قطعی مکرر اینترنت ندارید هنگام دانلد با 4G ؟ با مودم دانلد میکنید یا اسمارتفون؟
    نه مشکل قطعی ندارم با مودم e3372 دانلود میکنم شبکه 4G . فقط افت و خیز سرعت دارم مثلا یک ساعت سرعت روی 3 مگابایت هست و یک ساعت بعد تا 8 مگابایت میره . البته قبلا همیشه تا 7 مگابایت بود و خیلی کم افت و خیز داشت . با بهره برداری از نسل 4G PLUS الان یه مدته سرعت اومده پایین و خیلی کم و زیاد میشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

کسی اگر رفته الکامپ از شرایط و پیشنهادهای اینترنت همراه ایرانسل خبری داره بذاره اینجا ببینیم

14. این کاربر از mohsen.pb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MVGroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اینم دلایل و مدارک من :

دقیقاً این اتفاق بارها برای من افتاده. همیشه حجم مصرفیم وقتی به 44.6x گیگابایت که میرسه اینترنت خود به خود قطع میشه (دقیقاً مقدار 44.6x گیگ). در صورتی که نه 3 ساعت کامل شده و هم این که سرعت دانلودم به اندازه ای هست که میتونم بیش تر از این دانلود داشته باشم.

16. این کاربر از MVGroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

آقا ما 3 تا سیم ایرانسل داریم توی هیچ کدومش تو قسمت پیشنهاد تلگرام رایگان نداره!!!!آیا فقط مال سیمکارتهای دائمیه؟

18. این کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •