xbox من دیروز 3 چراغه شد!!
چه ... بخورم
داشتم بازی می کردم سره نیم ساعت اول سه چراغه شد وصط red dead
بعد 10 دقیقه دوباره زدم سالم بود
چی شده دقیقا بهش
چی باعث میشه سه چراغه شه بعد 30 دقیقه
مادربردش جاسپره
خودشم آرکیده
xbox من دیروز 3 چراغه شد!!
چه ... بخورم
داشتم بازی می کردم سره نیم ساعت اول سه چراغه شد وصط red dead
بعد 10 دقیقه دوباره زدم سالم بود
چی شده دقیقا بهش
چی باعث میشه سه چراغه شه بعد 30 دقیقه
مادربردش جاسپره
خودشم آرکیده
سلام من می تونم بازی هایی مثل red dead و gta iv رو برای lt3 آنلاین بازی کنم؟ ایرادی پیش نمیاد؟
یه سوال دیگه اگه بازی های پچ نشده بزارم تو دستگاه که چیزی نمیشه ؟
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:11 AM ----------
هیچی نبوده
احتمالا از اتصال سیم های وصل شده به کنسول بوده
شاید نصفه داخل بودن یا یا مثلا قطعی دارن
اینی که دیدی سه چراغه مرگ نبوده![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 09-03-2012 at 11:18.
جاسپر RROD نمیشه ، این 3 چراغه شدن به اکثر ارور های سخت افزاری کنسول ربط داره... مثلا برق یهو قطع و وصل شه 3 چراغ میشه ، به قول دوستمون کابل ها نصفه داخل باشن 3 چراغه میشه ، ولی RROD نیست...
سلام ترو خدا این سواله من رو جواب بدبد .من دستگاهم رو lt3 کردم و برای اولین بار آنلاین شدم همه چیز رو هم درست رفتم فقط زمانی که می خوام برم آنلاین بازی کنم میگه پروفیله شما به درستی اجازه نداره وصل بشه به xbox live حالا من چیکار کنم؟ اون 2 ماهه گلد هم نمی دونم از کجا بفهمم دارم ؟ولی دستگاهم جدیده ممنون میشم اگه سریع جوابمو بدین
![]()
Last edited by N_DRAKE; 09-03-2012 at 18:45.
ببین دستگاه تو ban شده یعنی دیگه هر ... بخوری نمی تونی بازی کنی لایو
احتمالان یک بار با lt+2ان شدی یا یک چنین چنین چیزی
البته من خودم ندیدم بن شدن چه شکلیه ولی این طور که تو میگی بن شدی
در باره ی سوال قبلیت هم بازی هایی که قبل از مهر امسال اومدن (دقیقا نمی دونم کی ولی از 6 یا 7 ماه پیش عقب تر )با lt ها هیچ مشکلی ندارن یعنی اصلا فرق نداره مثلا ivرو هم می تونی رو lt+2 و هم lt+3 بازی کنی
اگر هم بازی های lt+2 رو بندازی رو lt+3و یا بر عکس می نویسه که ساپرت نمی شه
خواهش می کنم دوستانتون رو اشتباه راهنمایی نکنید وقتی در مورد چیزی اطمینان ندارید پست این چنینی ندید... بن چیه!
همه دستگاه ها در اولین ساخت پروفایل اکانت لایو یک ماه اشون فعال نیست من دو تا کنسول داشتم اولی فعال نبود ولی دومی برای یک پروفایلم یک پکیج رایگان گلد هدیه داد می دونید که برای آنلاین بازی کردن اکثر بازی ها شما نیاز به اکانت گلد دارید در صورت عدم داشتنش فقط می تونید از امکانات رایگان لایو مثل دانلود اپدیت بازی ها استفاده کنید
شما کل اطلاعات روی هارد داخلیتون رو روی یک فلش کانفیگ شده بریزید و بعد کل هارد داخلی دسگاهتون رو خالی کنید در واقع فایل پروفایلتون رو از روی هارد داخلی انتقال بدید حالا فلش رو در بیارید و در حالیکه به لایو متصل هستید به صورت انلاین یک پروفایل ایجاد کنید احتمالا پروفایل جدیدتون شامل پکیج گلد یک ماهه باشه اگه نشد یعنی قبلا مصرف شده
دوستان الان قیمت اسلیم 4 گیگ و 250 گیگ چنده ؟ من هفته پیش تو شهر خودمون ( ارومیه ) پرسیدم ، 4 گیگ رو گفت 650 و 250 گیگ رو گقت 750 هزار تومن .
سلام خیلی خیلی ممنونم بابت جوابتون . اگه من همه چیز رو انتقال بدم رو فلش بعدش امتیازات xbox می پره یا می تونم بعدش دوباره اینا رو بریزم؟ یا می تونم همین الان که همینجوریه یه دونه دیگه پروفایل در حالت آنلاین بسازم؟![]()
هفته پیش قیمت ها ثانیه ای عوض میشن این قیمت مال تهرانه
البته جای این سوال اینجا نیست من هم جوابتو اونجا دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)