مخابرات ندارم از شاتل سرویس میگیرم ماه پیش که مصرف منصفافه رو رد کردم اره اینترنت قطع شد ولی یه گزینه بود که میشد با سرعت 128 استفاده کنی اما نابود بود حتی پیچ باز نمیکرد حالا فکر کن مخابرات چی میخواد باشه![]()
مخابرات ندارم از شاتل سرویس میگیرم ماه پیش که مصرف منصفافه رو رد کردم اره اینترنت قطع شد ولی یه گزینه بود که میشد با سرعت 128 استفاده کنی اما نابود بود حتی پیچ باز نمیکرد حالا فکر کن مخابرات چی میخواد باشه![]()
باید بری تنظیمات مودم اگه tp link داری برو 192.168.1.1 قسمت Status مکس ریت زده
مکس ریته پورت مخابرات رو زده ممکنه با شرکت دیگه متفاوت باشه
مخابرات چقدر حجماش رو زیاد کرده، الان 2 مگ شارژ کردم یه ماهه، 164گیگ میده. البته توی لیستش هنوز 75 گیگ زده ولی توی شارژ باقیمانده اون 164 رو زده.
برای منم اضافه شده اما فکر نکن مخابرات بهمون حال داده...
۱۰۰مگ دانلود کردم برای تست ۵۰۰مگ ازم کم کرد.. یعنی به جای اینکه مثل قبل ۲برابر حساب بشه الان ۵برابر حساب میشه...مطمعن بودم بی دلیل مخابرات همچین کاری نمیکنه...
تا میای عادت کنی به گندی که هست بدترش میکنن...
مرسی مخابرات...
-------------------------------------
الان زنگ زدم سوال کردم یارو گفت هرچی بوده ۲برابر شده ترافیکا.. و الان ۴ برابر حساب میشه به جای ۲ برایر... گفت هیچ فرقی با قبل نکرده...
اما من که تست کردم ۵برابر ازم کم کرد...
این حرکتو کردن که دستشون باز باشه ترافیک بدزدن راحت...دیگه نمیدونم تا کجا میخوان مارو خر فرض کنن...
Last edited by ___vampire___; 18-01-2018 at 23:17.
بابا اخه این مخابرات چی داره که چسبیدین بهش برین از یه جا دیگه بگیرین منم منتظرم تا پورت رو تخلیه کنن برم شاتل.
راستی در مورد کلاهبرداری مخابرات قبلا که سیستم ها جدا بود مخابرات خوزستان یه کارایی میکرد ولی الان که یکپارچه شده و همشم دست مخابراته کل هست فکر نکنم بتونن زیرابی برن.
دوستانی که سرویس جدید غیر حجمی خریدن چه از مخابرات و چه از سرویس دهنده های دیگه ،ایا سرعت ها اسمی هستند ؟ یعنی مثلا اگر خط 10 مگ باشه و سرویس 1 مگ بگیریم 128 تا دانلود میده یا بازه ؟ چه جوریاست؟
والا من 1مگ 6ماهه دارم سرعت همیشه 1.2 مگابایته شبانه هم داره از ساعت 1تا 7 سرعت فیکس 1.2 مگابایت جدیدا هم ای پی ها همه شدن 2
دقیقا سرعت اسمی رو میدن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)